17 / 05 / 2024

İnistanbul Evleri iş gyo

İnistanbul Evleri iş gyo

İnistanbul Evleri ulaşım bilgileri kapsamında E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede hayata geçiriliyor. Proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.

Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı! Pendik'e 368 konutluk yeni proje geliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Aydos Yeşilçam Evleri için düğmeye basıldı. Aydos Yeşilçam Evleri'nde 368 adet konut ve 26 adet dükkan yer alacak.

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin arazisi için 4'üncü plan geldi: Bakanlık iptal etmişti, yeniden düzenlendi! 

Atatürk Havalimanı’nın yanı başında bulunan Bakırköy Polis Eğitim Merkezi’nin dev arazisinde inşa edilen Emlak Konut GYO Florya Evleri için 4'üncü plan geldi. İşte detaylar...

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi!

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Abdul Hayır, konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri için ÇED süreci başladı! Arnavutköy'e 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci başladı. Projede 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

Yeni Eyüp Evleri için ÇED süreci başladı!

Aksüs Yapı tarafından İstanbul Alibeyköy'de hayata geçirilen Yeni Eyüp Evleri için ÇED süreci başladı.

Emlak Konut GYO Florya Evleri için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Florya Evleri projesi için ÇED süreci başladı.

Kahramankazan Mahalle Kültür Evleri için ilk adım atıldı!

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un seçim vaatleri arasında yer alan Mahalle Kültür Evleri projesi için çalışmalara başlandı.

TOKİ evleri için sözleşme imzalarken ibraz edilecek belgeler!

6 yeni konut kampanyasına başlayan TOKİ'den 5 bin lira peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ'den dar gelirlilere 5 bin lira peşinatla ev başvuru şartları nedir? TOKİ evleri için sözleşme imzalarken ibraz edilecek belgeler nelerdir?

Bolu Solaklar Kaya Evleri için 8 bungalov inşa edildi!

Bolu'daki Solaklar Kaya Evleri'nin kazandırılması için 8 bungalov inşa edildi. Tarihi yapıyı bozmadan inşa edilen bungalovların açılış töreni gerçekleşti.

Gülcan Arslan ve Metin Anter evleri için alışveriş yaptı!

Aynı evde yaşamaya karar veren Gülcan Arslan ve sevgilisi Metin Anter yeni evleri için Akmerkez'de alışveriş yaptı.

Isparta'da afet evleri için imar hazırlığı!

AFAD Müdürlüğü'nce Vatan Mahallesi'nde yaptırılacak olan 50 dairelik afet evleri için imar hazırlıkları başladı. Konu Belediye Meclisinin gündemine geldi.

Topkapı İnistanbul Evleri fiyat listesi 2017!

Topkapı İnistanbul Evleri fiyat listesi 458 bin TL'den başlayarak değişiyor. İnistanbul Topkapı'da 0,79 faizle 240 ay vadeli ödeme avantajı sunuluyor...

İnistanbul Evleri iş gyo Haberi

İnistanbul Evleri iş gyo

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire tipleri bulunan İş GYO Nef İnistanbul Evleri toplam 3565 daireden meydana geliyor.


Projede 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 bağımsız bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm bulunuyor.


İnistanbul projesinde yüzme havuzu, mescit, oyun alanları, sinema, futbol alanları, güvenlik, kreş, basketbol sahası, fitness center,ve kapalı otopark gibi ortak kullanım alanları  mevcut.


İş GYO Nef İnistanbul Evleri 'n fiyatları 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi ve vadeli olarak 3 farklı ödeme planı bulunuyor.


İnistanbul Evleri ulaşım bilgileri kapsamında E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede, 130 dönümlük Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yer alıyor.


İnistanbul...