30 / 04 / 2024

İnİstanbul Lokal satış fiyatları ne kadar

İnİstanbul Lokal satış fiyatları ne kadar

İnİstanbul Lokal Topkapı ulaşım bilgileri kapsamında proje, Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre yakınlıkta yer alıyor. Daire fiyatları 345 bin TL'den başlangıç gösteren projede 30 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

Hisse senedi piyasalarında şok gelişme! Yabancıdan son 8 ayın en sert satışı geldi!

Yılbaşından bu yana dalgalanma ve sert düşüşler yaşayan Borsa İstanbul’da yatırımcıların kaybı konuşulurken, hisse senedi piyasasına yatırım yapan yabancı yatırımcıların ise son 8 ayın en sert satışını yaptığı bildirildi.

Ön ödemeli konut satışında teslim edilmeyen her konut için 70 bin lira ödenecek!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ön ödemeli konut satışında devir ya da teslim süresinin sözleşme tarihinden itibaren 48 ayı geçmesi halinde teslim edilmeyen her konut için 70 bin TL ceza ödenecek...

Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi ile inşa edilen Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı...

Teminat sağlamayan ön ödemeli konut satışlarına ceza geliyor!

Otuz adet ve üzeri konut ve inşaat projelerinde, bina tamamlama sigortası ya da teminat sağlamayan ön ödemeli konut satış sözleşmesiyle konut veya devre tatil satışı gerçekleştiren satıcılara da 1 milyon 557 bin 139 TL idari para cezası uygulanacak.

Ahu Aysal'ın yazlık satışında pay tartışması!

Geçtiğimiz aylarda Bodrum'daki yazlığını satan Ahu Aysal, bu satıştan elde ettiği geliri kızları arasında paylaşmıştı. Fakat kızlarının yazlık satışındaki paylarından mutlu olmadıkları ortaya çıktı.

Ön ödemeli gayrimenkul satışlarındaki sorunlar incelenecek!

TBMM Dilekçe Komisyonu, ön ödemeli gayrimenkul satışlarda yaşanan sorunlar için kurulan alt komisyon raporunu onayladı.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı satışta!

Nidapark Küçükyalı projesinde bulunan Palladium Cadde Küçükyalı'daki mağazaların 2. Fazı satışa sunuldu. 

Eston Şehir Koru'da konutların yarısı satıldı! 

Koronavirüs nedeniyle az katlı bahçeli konutlara ilginin artmasıyla Eston Şehir Koru’nun dördüncü etabında konutların yarısı satıldı. 

Ön ödemeli gayrimenkul satışlarındaki sorunlar için kurulan Meclis Alt Komisyonu toplandı!

TBMM Dilekçe Komisyonu bünyesinde yer alan Ön Ödemeli Gayrimenkul Satışlarında Yaşanan Sorunların Araştırılması ve Alınabilecek Önlemlerin Belirlenmesi Alt Komisyonu toplandı.

WhatsApp'ta altın günü gibi ev satışı!

Faizsiz ev alma sistemi ile birlikte ev satışı yapan firmaların sayısı çoğaldı. Öyle ki WhatsApp gruplarında altın günü gibi ev satışı yapan firmalar bulunuyor. 

Sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesi teklifi reddedildi!

İBB Meclisi'nde sosyal konutların kiralama ve satışı için belediye başkanına yetki verilmesiyle ilgili teklif dördüncü kez reddedildi.

Ön ödemeli gayrimenkul satışları için Meclis Alt Komisyonu toplandı! 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu bünyesinde oluşturulan, Ön Ödemeli Gayrimenkul Satışlarında Yaşanan Sorunların Araştırılması ve Alınabilecek Önlemlerin Belirlenmesi Alt Komisyonu bir araya geldi. 

Yeşilyaka'nın yeni etabı satışta!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş ve Nurol İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Yeşil Yaka'nın yeni etabı satışa çıkarıldı.

İnİstanbul Lokal satış fiyatları ne kadar Haberi

İnİstanbul Lokal satış fiyatları ne kadar

Inİstanbul Lokal Residence'de yüzde 1 peşin ödemelerde; yüzde 24'ü teslimde, yüzde 75'i ise banka kredisiyle ödeniyor. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arazisi üzerinde yükseliyor. 


Konutların 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildiği Inİstanbul Lokal Davutpaşa'da fiyatlar 345 bin TL'den başlıyor. Proje İş GYO ve Nef tarafından hayata geçiriliyor. 


İnİstanbul Lokal Topkapı ulaşım bilgilerine göre proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Projede konutların alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor. 


Yüzde 25 peşinde, kalan kısım için 30 ay vade farksız taksit yapılan Nef Inİstanbul Lokal'de teslimlerin Mart 2018 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Inİstanbul Lokal Residence'nin sosyal alanları; yüzme havuzu, asansör,yürüyüş yolları, basketbol sahası, güvenlik, kapalı otopark, mescit, sinema, çocuk oyun alanları, fitness center, kreş ve futbol alanlarından oluşuyor. 


İnİstanbul Lokal Topkapı ulaşım!

İş GYO...