29 / 04 / 2024

İnİstanbul ne zaman teslim

İnİstanbul ne zaman teslim

İnİstanbul İş GYO Nef projesi Topkapı Şişecam Fabrikası arazisinde hayata geçirilecek. Toplamda 4 bölümden oluşacak olan projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İnİstanbul Topkapı fiyat listesi!

İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçirilen İnİstanbul Topkapı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2018 yılının ikinci yarısında yapılacağı projede 3 bin 581 bağımsız ünite yer alıyor.

Yatırımcılar soruyor: Konut ne zaman alınır, ne zaman satılır? 

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Şirketi CEO'su Deniz Tüzüner, konut alım satımının yılın belli dönemlerinde daha yoğun olduğunu belirtti. Peki ne zaman konut alınır, ne zaman satılır?

Kiracı ve ev sahiplerinin en çok merak ettiği konu, yüzde 25 kira zammı sınırlaması ne zaman kaldırılacak?

Ev sahipleri ve kiracıları karşı karşıya getiren yüzde 25 kira zammı sınırlaması ne zaman sona erecek merak konusu. İşte haberin ayrıntıları...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Ev sahipleri ve kiracılar aman dikkat! Kiralarda yüzde 25 sınırlaması ne zaman bitiyor?

Kiralarda yüzde 25 kira artış sınırlaması ne zaman bitecek sorusunun cevabı ev sahipleri ve kiracılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki kiralarda yüzde 25 sınırlaması ne zaman bitiyor?

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiralarda yüzde 25 sınırlaması ne zaman bitecek?

Kirada yüzde 25 kira artış sınırlaması ne zaman bitecek sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki yüzde 25 kira sınırı düzenlemesi ne zaman bitecek?

Sabit Aydın ne zaman ve nerede doğdu? Batısöke Çimento Sanayi’nde ne iş yapıyor?

Sabit Aydın kimdir? Ne zaman hangi ilde dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Çimento Sanayi’ndeki görevi ne? İşte Sabit Aydın ile ilgili merak edilen her şey...

Kira artışında yüzde 25 sınırı ne zaman bitecek? Kira Artış Sınırlaması kalkacak mı?

Fahiş kira zamlarını önlemek için 2022 Haziran ayı itibarıyla hayata geçirilen düzenlemenin ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, Kira artışında yüzde 25 sınırı ne zaman bitecek? İşte detaylar...

İOKBS bursluluk ücreti ne kadar, kaç TL oldu? MEB İOKBS bursluluk parasını hesaplara ne zaman yatıracak?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) başvuruları başladı. Peki, İOKBS bursluluk ücreti ne kadar, kaç TL oldu? MEB İOKBS bursluluk parasını hesaplara ne zaman yatıracak? İşte detaylar...

2023 tütün ikramiyesi ne kadar oldu? Tütün ikramiyesi ne zaman ödenecek?

2023 yılı tütün ikramiyesi ödemeleri ile ilgili gelişmeler sorgulanıyor. Peki, tütün ikramiyesi bu yıl ne kadar oldu? 2023 tütün ikramiyesi ne zaman ödenecek? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri yeni zamlı maaşları ve enflasyon farklarını ne zaman alacak?

Türkiye’deki milyonlarca memur ve emeklinin merakla beklediği 2023 maaş zammı bugün yeniden belirlendi. Ancak şimdi de, emekli ve memurlara yapılan yüzde 30'luk artışın ardından, zamlı maaşların ve maaş farklarının hesaplara ne zaman yatırılacağı merak edilmeye başlandı. İşte, o sorunun yanıtı…

Aile Destek ödemeleri ayın kaçında yatıyor? Aralık aile destek parası ne zaman yatacak?

Aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağı ilgili kişiler tarafından araştırılmaktadır. Aile destek parasını alan vatandaşlar Aralık ayının ödemesinin ne zaman yapılacağını bilmek istiyor. İşte bu konuya dair detaylar…

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ il il kura sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” İşte bu soruların yanıtları!

Milyonlar bunu bekliyor! EYT’liler ilk maaşlarını ne zaman alacak?

EYT düzenlemesiyle ilgili yapılan her açıklama vatandaşlar tarafından takip ediliyor. SGK Başmüfettişi İsa Karakaş, EYT mağdurlarının ilk ne zaman maaş alacağını açıkladı.

İnİstanbul ne zaman teslim Haberi

İnİstanbul ne zaman teslim

İnİstanbul İş GYO Nef projesi 3 bin 565 adet konut ve 16 adet ticari üniteden meydana geliyor. Projenin 2018 yılının ikinci yarısında teslim edilmesi planlanıyor. 


İş GYO ve Nef ortaklığında inşa edilecek İnistanbul Topkapı'nın 1. kısmında 1116 bağımsız bölüm, 2. kısmında 752 bağımsız bölüm, 3. kısmında 815 bağımsız bölüm, 4. kısmında 898 bağımsız bölüm bulunuyor. 


Topkapı İnistanbul Konutları yüzme havuzu, kreş, güvenlik, futbol alanları ve basketbol sahası, mescit, oyun alanları, sinema, asansör, kapalı otopark, fitness center gibi sosyal olanaklara sahip.


Konut fiyatları 299 bin TL ile 1 milyon 600 bin TL arasında değişiklik gösteren İnİstanbul Topkapı Evleri E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne yaklaşık 600 metre uzaklıkta yükseliyor. 


İnİstanbul İş GYO Nef projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan daire seçeneklerinden...