03 / 05 / 2024

Inİstanbul topkapı fiyatları ne kadar

Inİstanbul topkapı fiyatları ne kadar

Inİstanbul Davutpaşa'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Inİstanbul Topkapı fiyatları ne kadar?

Topkapı Inİstanbul daire fiyatları!

Topkapı Inİstanbul daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Lansmanı 15 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek olan proje İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Demir cevheri fiyatları geriledi! İnşaat demir fiyatları fırladı! 1 ton inşaat demir ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına bugün zam geldi. Doların yükselmesi ile baskı altında kalan demir cevheri vadeli fiyatları 109,61 dolara geriledi. Bu düşüş inşaat demir fiyatlarına olumlu yansıdı, demir fiyatları fırladı. 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar?  Güncel demir fiyatları 18 Mart 2024...

Gayrimenkul krizinden kurtulamayan Çin'de konut fiyatlarındaki düşüş yavaşladı!

Son dönemlerde yaşadığı gayrimenkul kriziyle sık sık gündeme gelen Çin'de konut fiyatlarında yaşanan düşüş 2023 yılının Aralık ayında bir yavaşlama kaydederek son 10 aydaki ilk pozitif gelişme şeklinde gerçekleşti. İşte konu ile ilgili detaylar...

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

Demir fiyatlarına Çin etkisi! İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi! 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Dünyanın en çok demir üreticisi Çin'de en büyük gayrimenkul üretim şirketinin tasfiyesine karar verilmesiyle fiyatlar artmaya başladı. Yurt içi piyasalarda inşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi. 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

Çin'de konut fiyatlarında son 9 yılın en hızlı düşüşü yaşandı...

Çin'de konut fiyatlarında azalma devam ediyor. Bu kapsamda, yeni konut fiyatları, Şubat 2015 yılından bu yana en hızlı aylık düşüşü kaydettiği açıklandı.

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demir ne kadar oldu? 2024 inşaat demir fiyatları...

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi inşaat demirine bugün 200 TL indirim geldi. İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? 19 Ocak 2024 demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam! 2024 inşaat demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat maliyet endeksi 2023 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,52 arttı, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 66,49 artış kaydetti. İnşaat maliyetini arttıran en temel yapı malzemelerinden demirin fiyatı ise rekor kırdı. 2024 inşaat demir fiyatları ne kadar oldu?

Çin'de konut fiyatları düşüşe geçti!

Çin'deki büyük şehirlerde kasım ayında konut fiyatları düşüşe geçti. Çin kentlerinde konut fiyatları geçen yılın aynı dönemine göre karışık iniş çıkışlar sergiliyor.

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

İnşaat demiri fiyatları resmen fırladı! Fiyatlar ne kadar oldu?

İnşaat yaptıracak olan kişiler için maliyet kalemlerinden olan inşaat demiri fiyatlarını yakından takip ediyor. Peki, bir ton inşaat demirinin fiyatı kaç liraya yükseldi? Fiyatlarda son durum ne? İşte konuya ilişkin merak edilenler...

Mini Countryman’in zamsız fiyatları şaşırttı! Yine 1 lira bile zam gelmedi!  

Mini Countryman’e geçtiğimiz ay olduğu gibi bu ay da bir lira bile zam gelmedi. Peki Mini Countryman’in güncel fiyatları ne kadar? 

Inİstanbul topkapı fiyatları ne kadar Haberi

Inİstanbul topkapı fiyatları ne kadar

"Inİstanbul Topkapı fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce projeden bahsedelim. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor.


Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunan Inİstanbul Topkapı Evleri İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Projede 3 bin 565 dairenin yanı sıra 16 ticari ünite yer alıyor.


Inİstanbul Topkapı Residence'de teslimlerin 3 yıl sonra yapılması öngörülüyor. Proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta inşa ediliyor.


Davutpaşa Inİstanbul'da futbol alanları, sinema, asansör, mescit, basketbol sahası, kapalı otopark, yüzme havuzu, oyun alanları, güvenlik, kreş, fitness center gibi ortak yaşam alanları mevcut. 


Inİstanbul Topkapı fiyatları ne kadar?

Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildiği Inİstanbul Konutları İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Projede daire...