02 / 05 / 2024

İnİstanbul topkapı ne zaman teslim

İnİstanbul topkapı ne zaman teslim

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerle dizayn edildiği proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükseliyor. İnİstanbul Topkapı satış tarihi 2018 yılının 2. yarısı olarak belirlendi.

İnİstanbul Topkapı teslim tarihi!

İş GYO ve NEF ortaklığıyla tarafından hayata geçirilen projede 16 ticari ünite yer alıyor. İnİstanbul Topkapı teslim tarihi 2018 yılının 2. yarısı olarak belirlendi.

İnİstanbul Topkapı satılık daire!

Toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. İnİstanbul Topkapı satılık toplam 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana geliyor.

İnİstanbul satış ofisi!

İnİstanbul satış ofisi ile 444 9 633 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplam 3 bin 565 konut ve 16 ticari üniteden meydana gelen proje Topkapı Şişecem Fabrikası arazisinde inşa ediliyor.

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak? Bakanlık ve İBB'den dikkat çeken iki farklı açıklama

İstanbul'un tarihinde önemli bir yere sahip olan Atatürk Havalimanı'nda pist kırma işlemleri başladı. Çalışmalar neticesinde 'İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak?' sorusu gündeme geldi. Soruya hem Ulaştırma Bakanlığı hem de İBB'den iki farklı açıklama geldi.

Kiler GYO'nun Pendik'teki arsasının değeri ne kadar?

Kiler GYO, İstanbul Pendik'te Dolayoba Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki arsaların değeri ne oldu?

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'deki arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Halkalı Mahallesinde yer alan 3 adet arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki arsaların değeri ne kadar?

Sinpaş GYO Beykoz arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsanın değeri ne kadar?

İş GYO İstanbul Finans Merkezi binasının değeri ne kadar?

İş GYO İstanbul Finans Merkezi binasının değeri belli oldu. Peki İş GYO İstanbul Finans Merkezi binasının değeri ne kadar? İşte İş GYO İstanbul Finans Merkezi binasının değerleme raporu...

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

Halk GYO İstanbul Etiler binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Etiler binasının 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Etiler binasının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir'de Bahçeşehir 2. Kısım mahallesi mevkiinde bulunan Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap projesi için Reel Gayrimenkul Değerleme'ye gayrimenkul değerleme raporu hazırlattı. Peki Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Site yöneticisi aidatlarını ödemeyenlere karşı ne yapılabilir?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Aidatlarını ödemeyenlere karşı ne yapılabilir? Sitede yöneticiyim, aidatlarını ödemeyenlerin suyunu kesmemde yasal bir engel var bulunuyor mu?'' sorularını yanıtladı. İşte o haber....

Yıkılan binaların müteahhitlerine ne olacak?

İçişleri Bakanı Soylu, "Yıkılan binaların müteahhitlerine ne olacak? Bunlar nasıl tespit edilecek? Bu kişiler cezasız mı kalacak?" sorularına, "Akan gözyaşını karşılıksız bırakmayız. Hukuk da bırakamaz zaten" cevabını verdi...

Gülyalı’nın imar sorununa neşter vurulacak!

Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı’nın imar sorununa neşter vurulacağını söyleyerek, ''İmarsız arsaya kim ne yapabilir? Yatırımcının önündeki engelleri kaldırmamız gerekiyor” açıklamasında bulundu.

İnİstanbul topkapı ne zaman teslim Haberi

İnİstanbul topkapı ne zaman teslim

Toplam 788 konut için 6 binden fazla ön talep toplanan proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile NEF'in birlikte hayata geçiriliyor. Projede toplam 3 bin 581 bağımsız üniteden 3 bin 565'i dairelerden ve 16'sı ticari ünitelerden meydana geliyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde farklı seçeneklerde dizayn edildiği proje Topkapı Şişecem Fabrikası arazisinde inşa edilecek. Projenin mimarisi PerkinsandWill'in imzasını taşıyor.


Toplam inşaat alanı 411 bin 941 metrekareden meydana gelen proje 2 bodrum, zemin, 18 + çatı katlı bloklardan meydana geliyor. Projede toplam 51 bin 353 metrekare yeşil alanı bulunuyor.


İnİstanbul Topkapı projesinde 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 bağımsız bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda...