05 / 05 / 2024

inkaya yolu açıldı mı

inkaya yolu açıldı mı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin batısından Bursa Uludağ’a ulaşım için alternatif bir güzergah olarak yaptırılan Dobruca Caddesi – İnkaya bağlantı yolu tören ile ulaşıma açıldı.

Dünyanın 3. en uzun çift tüplü tüneli Zigana Tüneli açıldı!

Dünyanın üçüncü, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olarak hayata geçirilen Zigana Tüneli açıldı.

Ağrı-Patnos Devlet Yolu açıldı! 1 saatlik süre 35 dakikaya düşüyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Ağrı-Hamur-Tutak-Patnos Devlet Yolu Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katılım gösterdi ve açıklamalarda bulund. İşte Ağrı-Patnos Devlet Yolu ile ilgili merak edilenler...

Müjde! Emekli olmanın yolu açılıyor!

Toplu parası olmayan vatandaşların emeklilik yolunu açan yapılandırmada başvuru süresinin uzatıldı. Bu uygulama ile birlikte toplu parası olmayanlara emekli olma imkanı tanınacak. Milyonlarca insanı yakından ilgilendiren gelişmenin ardından emekli olmanın yolu açılıyor...

Türk müteahhitlere Libya yolu tekrar açıldı!

Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 4225 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile ilgili konuşan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren, yaptığı açıklamada "Türk müteahhitlere Libya yolu tekrar açıldı" dedi.

Triad Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Triad Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Emre Dağyolu tarafından açıldı.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

İran ve Afganistan arasındaki demir yolu hattının 140 kilometresi açıldı!

İran'ın kuzeydoğusundaki Rezevi Horasanı eyaletine bağlı Haf kenti ile Afganistan'ın Herat kenti arasında yapılan demir yolu hattı açıldı. 

Amasya Çevre Yolu açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da video konferans yöntemiyle katılım gösterdiği Amasya Çevre Yolu'nun açılışı yapıldı.

Les Ottomans için haciz yolu açıldı mı?

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'ın eski eşi Ahu Aysal'a ait Les Ottomans otelinin icra yoluyla satışa çıkarıldığı, sonrasında da konkordato talebinde bulunarak icradan kurtulduğu ileri sürülmüştü. Şimdi ise konkordato talebinin reddedildiği ve mahkeme korumasının kalktığı belirtiliyor...

Ankara-Ankara projesinin davasıyla ilgili temyiz yolu açıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Ankara-Ankara projesiyle ilgili Bölge Adliye Mahkemesi 30 Ocak 2020 tarihinde reddedilmiş olduğu ve karara karşı tebliğden itibaren 2 haftalık süre içerisinde temyiz yolunun açık bırakıldığı açıklandı.

Ankara-Ankara projesinde davasında temyiz yolu açıldı!

Ankara-Ankara Projesi yapı ruhsat iptal davası hakkında Bölge Adliye Mahkemesi tarafından 30 Ocak 2020 tarihinde reddedildi ve karara karşı tebliğden itibaren 2 haftalık süre içerisinde temyiz yolu açık bırakıldı. 

Kuzey Marmara Otoyolu trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde bulunan Kurtköy-Liman kavşakları liman bağlantı yolu üzerindeki V07 viyadüğü ve Liman-Sevindikli kavşakları trafiğe açıldı. Yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilen projeyle trafiğin rahatlaması planlanıyor.

Ordu Çevre Yolu'nun ilk etabı açıldı!

Karadeniz Sahil Yolu Projesi kapsamındaki Ordu Çevre Yolu'nun ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

inkaya yolu açıldı mı Haberi

inkaya yolu açıldı mı

Uludağ’a ulaşımın en önemli araçlarından olan Teleferiğin Sarılan’a kadar olan etabını baştan sona yenileyerek hizmete açan Büyükşehir Belediyesi, Uludağ’a karayolu ile ulaşımda yeni bir dönem başlattı. Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin batısından Uludağ’a ulaşım için alternatif bir güzergah olarak yaptırılan Dobruca Caddesi – İnkaya bağlantı yolu törenle ulaşıma açıldı.


Geçtiğimiz dönem yaklaşık 540 kilometrelik yeni yol ve yol genişletme çalışması ile Bursa’nın tıkanan damarlarını bir bir açan Büyükşehir Belediyesi, bu dönemin ilk ulaşım projesini de Bursalıların hizmetine sundu. Kentin batısından Uludağ’a ulaşım için alternatif bir güzergah olarak yaptırılan yaklaşık bin 300 metre uzunluğundaki Dobruca Caddesi – nkaya bağlantı yolu törenle ulaşıma açıldı. Uludağ’a karayolu ulaşımında yıllardır kullanılan yolun yolun tek alternatifi olan Dobruca – İnkaya bağlantı yolunun açılış törenine Büyükşehir Belediye...