28 / 04 / 2024

Innovia 4 mağdurları engin yeşil

Innovia 4 mağdurları engin yeşil

Innovia 4 mağdurları Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil ile görüştü. İşte detaylar...

Mersin TOKİ mağdurları tek yürek oldu! 5 bin mağdur çözüm bekliyor!

Mersin’de 4 etap halinde yapılacak TOKİ projesinde bir etabın eksik olması nedeniyle 500 ailenin mağduriyet yaşayacağını dile getiren TOKİ mağdurları, bir defa  daha ses yükselterek toplamda 5 bin kişinin mağdur olduğunu belirtti.

Innovia 4 mağdurlarından son dakika basın açıklaması!

Innovia 4 projesinden konut satın alanlar, inşaatın durdurulduğunu ve evlerinin teslim edilmediğine dikkat çekerek son dakika basın açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Innovia 4 mağdurlarından yeni eylem kararı! Her Pazartesi ve Perşembe Yeşil Plaza önünde toplanacaklar!

Parasını ödedikleri konutların teslim edilmemesi nedeniyle yıllardır adalet arayan İnnovia 4 mağdurları yeni eylem kararı aldı. İşte detaylar...

Innovia 4 mağdurlarından Semaver Haftası etkinliği!

Yarım kalan evlerine yıllardır kavuşamayan Innovia 4 mağdurları farklı bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğin adını Semaver Haftası olarak belirleyen mağdurlar, proje önünde çay içti, simit ve peynir yedi...

Innovia 4 mağdurlarından yardım çığlığı!

Yarım kalan evlerine yıllardır kavuşamayan Innovia 4 mağdurları devletten yardım bekliyor. İstanbul’da toplam 100 bine yakın toplu konut mağduru olduğu tahmin ediliyor.

Innovia 4 mağdurları Esenyurt'ta toplandı!

Yeşil GYO’nun imzasına sahip Innovia projesinin birinci, ikinci ve üçüncü etaplarında 9 bin 100 konut teslim edilirken projenin dördüncü etabından konut satın alanlar, mağdur edildi. 2015 yılında tamamlanması planlanan projede, teslimler hala yapılmadı.

Innovia 4 mağdurları 2 Şubat'ta eylem yapacak!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini Eylül 2018'de durdurmuştu. Projeden ev alan ve mağdur olan vatandaşlar 2 Şubat tarihinde Cevizlibağ'daki Yeşil Holding önünde eylem yapacak.

Innovia 4 mağdurlarından suç duyurusu çağrısı!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Innovia 4 mağdurları projeyle ilgili olarak suç duyurusu çağrısı yaptı.

Innovia 4 mağdurlarından Yeşil Holding önünde eylem!

Yarım bırakılan evlerinin senelerdir teslim edilmediğini söyleyen Innovia 4 mağdurları, Cevizlibağ'daki Yeşil Holding önünde bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Innovia 4 mağdurları eylem yaptı!

Yarım bırakılan evlerinin senelerdir teslim edilmediğini söyleyen Innovia 4 mağdurları, şantiye alanında bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Innovia 4 mağdurlarından yeni eylem!

Esenyurt’ta yer alan Innovia satın aldıkları evlerin inşaatının durdurulmasından dolayı mağdur olduklarını söyleyen bir grup, şantiye alanında toplanarak protesto eylemi gerçekleştirdi.

Yeşil GYO'dan Innovia 4 mağdurlarına önemli açıklama!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 6 bin 500 konutluk Innovia 4 projesinde mağdur olan vatandaşları yakından ilgilendiren çok önemli açıklama yaptı...

Innovia 4 mağdurları Engin Yeşil'le görüştü!

Innovia 4 mağdurları Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil ile görüştü. İşte detaylar...

Innovia 4 mağdurları engin yeşil Haberi

Innovia 4 mağdurları engin yeşil

İnşaat sektörünün en büyük firmaları arasında yer alan Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'ta inşa ettiği Innovia 4 projesini geçtiğimiz günlerde durdurdu. 

Toplam 5 bin mağdurun bulunduğu Innovia 4 projesiyle ilgili bir açıklama yapan Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, Innovia Esenyurt projesinde önceki etaplarda 9 bin konut gecikmesiz olarak teslim edildiğini, son 6 bin konutun da teslim edileceğini açıkladı.

Innovia 4 mağdurları Engin Yeşil'le görüştü


Innovia 4 mağdurları Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil ile geçtiğimiz günlerde bir araya geldi. Yeşil Holding'teki toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı Innovia Müdafaa Grubu'nun tanıtımı ile başladı.

İşte toplantı gündemi:

1- Yaklaşık 8 yılda Yeşil Gyo tarafından yalnızca 4 resmi bilgilendirme yapılmış olması ve bunun yetersizliği. İletişimin ve bilgi akışının arttırılması gerektiği.  
 
Aksiyon:...