28 / 04 / 2024

İnnovia 4 nasıl gidilir

İnnovia 4 nasıl gidilir

Toplamda 95 bin metrekare alan üzerine yayılan İnnovia 4 Evleri 'nde yüzde 10 peşinat ödemesi yapılarak konut sahibi olunabiliyor. İşte İnnovia 4 Beylikdüzü fiyat listesi...

İstanbul'da konut fiyatları ortalama hanehalkı gelirinin 4,89 katı! Konuta erişim nasıl artar?

Konuta erişim sorunu gittikçe büyüyor. Sektörü ilgilendiren bu sorun 11’nci Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’nde tartışıldı ve sektör temsilcileri önerilerini sundu. Peki konuta erişilebilirlik nasıl sağlanır? İşte sektörden çözüm önerileri...

2010'da 100 bin TL ile bunu yapsaydınız şimdi 7 milyon TL'niz olurdu! Borsadan nasıl para kazanılır? 

219,4 bin takipçili Borsa Filozofu, resmi X sosyal medya hesabından örneğiyle beraber 'Borsadan nasıl para kazanılır?' sorusunun yanıtını verdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni aya nasıl başladı? Çiftçiler hemen son dakika fiyatlara bakın! 

Çiftçiler, sık sık yurt içi borsalardaki buğday, arpa, mısır fiyatlarını araştırıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte buğday, arpa, mısır 4 Eylül 2023 fiyat listesi...

Marmara'daki deprem İstanbul'u nasıl etkiler? Okan Tüysüz resmen açıkladı: İşte 4 ayrı İstanbul depremi senaryosu!

Deprem uzmanı jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, 4 ayrı İstanbul depremi senaryosunu paylaştı. Peki Marmara'daki deprem İstanbul'u nasıl etkiler? 

İstanbul'daki konut kiraları 4 yılda yüzde 707 yükseldi: Konut sorunu nasıl çözülür? 

CHP İstanbul Milletvekili Suat Özçağdaş, barınma krizinin İstanbul başta olacak şekilde tüm kentlerde etkili olduğuna dikkat çekerek, İstanbul'daki konut kiralarının 4 yılda yüzde 707 yükseldiğini belirtti. Peki konut sorunu nasıl çözülür?

İstanbul'da 6,4 milyon konutun 153 bini hayalet ev! Boş ev sorunu nasıl çözülebilir? 

Konut sorunu gün geçtikçe derinleşirken, hayalet evler de sık sık gündem oluyor. Hayalet evler, kkonutta arz talep dengesizliği ve kira sorununun nedenlerinden biri. Peki boş ev sorunu nasıl çözülebilir? 

Meteoroloji açıkladı! Yarın hava nasıl olacak? Hafta sonu hava nasıl olacak? İstanbul'da 1 haftalık hava durumu!

Meteoroloji il il hava durumu bilgisini paylaştı. Önümüzdeki 4 günün hava durumu nasıl olacak? İşte hava durumuna dair detaylar!

Chatgpt-4 nasıl ücretsiz kullanılır?

ChatGPT 4'ü bütçenizi zorlamadan kullanmanıza olanak tanıyan çeşitli platformları ve yöntemleri keşfedeceğiz. Öyleyse, GPT-4'ün gücünden ücretsiz olarak nasıl yararlanabileceğinizi keşfedelim.

Borsa İstanbul yeni haftaya nasıl başladı?

Pek çok yatırımcı Borsa İstanbul'un yeni haftaya nasıl başladığını merak ediyor. Verilen detaylara göre BIST 100 endeksi, güne yüde 0,29 yükselişle 4.631,13 puandan başladı.

2023 İşsizlik maaşı şartları nedir? İşsizlik sigortasından nasıl faydalanırım?

AK Parti'li yetkililerin yaptığı açıklamada, seçimi almaları halinde işsizlik aylığını alma koşullarında değişiklik yapacağını ifade etti. Bu sene için en düşüğü  4 bin 3 TL, en çoğu ise 8 bin 6 TL. 2023 İşsizlik maaşı şartları nedir? İşsizlik sigortasından nasıl faydalanırım?

Ücretsiz hasar tespiti nasıl yapılır? 4 bin 500 TL kira yardımı nasıl alınır? Başvuru şartları nedir

Kahramanmaraş depreminin ardından, İBB ücretsiz olarak riskli bina tespiti yapmaya başladı. KİPTAŞ vesilesi ile depreme dayanıklı  binalar inşa ediyor. Diğer yandan ev başına 4 bin 500 TL kira desteği yapılıyor. Peki Ücretsiz hasar tespiti nasıl yapılır?  4 bin 500 TL kira desteği nasıl alınır? başv

Ekonomide 2022 nasıl geçti? Türkiye ekonomisi 2022'de yüzde 11.4 büyüdü! 

Türkiye ekonomisinde 2022 yılı nasıl geçti? İşte o sorunun yanıtı ve ekonomide yaşananlar...

İnnovia 4 nasıl gidilir Haberi

İnnovia 4 nasıl gidilir

Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen İnnovia 4 Beylikdüzü projesinde konut teslimlerinin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.


İnnovia 4 Beylikdüzü fiyat listesi daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor.


Yeşil İnşaat İnnovia 4 projesinde yüzde 10 peşinat ve 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Projede 1 oda 1 salon konutlar için 900 lira, 2 oda 1 salon konutlar için 1.600 lira, 3 oda 1 salon konutlar için ise 2 bin 450 lira taksit ödemeleri ile daire sahibi olabilmek mümkün.


İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen İnnovia 4 Rezidans yürüyüş yolları, koşu parkuru, fitness merkezi, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, voleybol sahası,...