03 / 05 / 2024

inönü üniversitesi projeleri

inönü üniversitesi projeleri

İnönü Üniversitesi, üniversite yerleşkesi içerisine yapılan ve sahiplerine teslim edilen 144 konuttan sonra şimdi de 72 adet "Dubleks Konut" için çalışmalara başlandı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

Emlak Konut GYO 3 projesi için ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 4. Etap, Vadi Evleri 2. Etap ve Başakşehir projeleri için ön talep topluyor...

Gaziantep Kuzeyşehir ve Güneyşehir projeleri için ön talep toplanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçireceği 14 bin konutluk proje için ön talep sürecini başlattı. 

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.

Kentsel dönüşüm projeleri Türkiye için fırsat olabilir!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm projeleri, depremsellik, yapı stokumuzun eskimiş olması ülke için bir taraftan tehdit olabilirken tersine fırsat da olabilir. İnşaata dayalı güçlü bir sanayimiz var." dedi.

Sur Yapı Sancaktepe projesi için ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Sur Yapı, Sancaktepe projesi için ön talep topluyor.

İnsanlık için mimarlık projeleri önem kazanıyor!

Mimarlığı sosyal sorumluluk çerçevesinde değerlendiren ve mimarlığın geleceğine odaklanan “insanlık için mimarlık” projeleri hayata geçiyor. 

İzmir Örnekköy 2.Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri için ihale tarihi belli oldu. İhalelerin toplam bedeli 349 milyon 890 bin 967 TL olarak belirlendi.

2019'da kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredileri TBMM'de!

2019 yılında kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredilerine ve kira yardımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Taşdoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm projeleri belirlendi!

Projeler için Urfa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Şanlıurfa'ya müjdeleri verdi Bakan Kurum'un Urfa'da yapılacak kentsel dönüşüm projeleri, tapu sorunlarının çözümü, Büyükşehir'e yapılacak yeni hizmet binası ile birçok yenilik hakkında açıklamalar yaptı...

Bartın Üniversitesi rektörlük binasının inşaatı hızlandı!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Üniversitesi Kutlubeyyazıcılar Kampüsü'nün inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İnşaatın devam ettiğini söyleyen Tunç, projenin 15 milyon 720 bin liraya ihale edildiğini hatırlattı.

inönü üniversitesi projeleri Haberi

inönü üniversitesi projeleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve İnönü Üniversitesi işbirliğiyle yaptırılması planlanan "İnönü Üniversitesi 2'inci Etap Toplu Konut Projesi" olarak adlandırılan 72 Adet "Dubleks Konut" için bilgilendirme toplantısı yapıldı. İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezı'nde gerçekleştirilen bılgilendirme toplantısına İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik de katıldı. Kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, üniversite olarak sosyal sorumluluk projelerini önemsediklerini ve bu kapsamda II. Etap Dubleks Konut Projesi'ni başlattıklarını söyledi. 

Akademik ve idari personelin bilgilendirilmesi amacıyla düzenlenen toplantıda Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Abuzer Kalkan tarafından projeyi tanıtan bir sunum yapıldı. Konut başına düşen parsel alanının 500 metrekare olduğu ve 44 bin 439 metrekare bir alan üzerinde toplam 72 adet dubleks konutun inşa edileceği açıklandı. 274...