03 / 05 / 2024

inşaat Hilti ON!Track uygulaması

inşaat Hilti ON!Track uygulaması

  İnşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hilti, inşaat profesyonellerinin en büyük sorunlarından biri olan ekipman yönetimi konusunda geliştirdiği ON!Track uygulamasıyla sektöre büyük bir kolaylık sunuyor. 

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İnşaat teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar ile inşaat profesyonellerinin çözüm ortağı olan Hilti, 2023 yılında ileri teknoloji birçok ürünü ve dijital çözümü Türkiye’ye kazandırarak inşaat projelerinde yeniliklere öncülük etmeye devam ediyor. 

İsrail 4 ülkeden 70 bin inşaat işçisi almaya hazırlanıyor iddiası! 

İsrailli bir yetkili, ülkede 7 Ekim tarihinden sonra yavaşlayan inşaat sektörünü canlandırmak amacıyla Çin, Hindistan, Sri Lanka ve Moldova'dan on binlerce işçi almaya hazırlandıklarını dile getirdi.

İnşaat sektöründe dijitalleşme verimlilik ve iş güvenliği sağlıyor! 

Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmetcan Tufan, inşaat sektöründe öne çıkan dijital trendler ve uygulamalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi kampüs inşaatı sürüyor!

Balıkesir’in Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, üniversitenin yeni akademik yıla yönelik projelerini ve hedeflerini açıkladı.

Hilti ON!Track uygulaması inşaat sektörüne kolaylık sağlıyor!

  İnşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hilti, inşaat profesyonellerinin en büyük sorunlarından biri olan ekipman yönetimi konusunda geliştirdiği ON!Track uygulamasıyla sektöre büyük bir kolaylık sunuyor. 

Aksoy İnşaat müşterilerine on-line teklif imkanı sunuyor!

35 yıldır inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Aksoy İnşaat bir ilke imza attı. Aksoy İnşaat Türkiye’de bir ilke imza atarak müşterilerine on-line teklif imkanı sunmaya başladı.

DKY İnşaat DKY On satılık daireler!

DKY İnşaat DKY On satılık daireler 1,5+1 ve 2,5+1 şeklinde tasarlandı. İstanbul Kağıthane'de yükselen projede kredi ödemelerine teslimden sonra başlanıyor.

DKY İnşaat DKY On Kağıthane ödeme planı!

DKY İnşaat DKY On Kağıthane ödeme planı kapsamında banka kredisi taksitleri teslimden sonra ödeniyor. 10 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen projede 1,5+1 ve 2,5+1 daireler bulunuyor.

DKY İnşaat DKY On satılık ev!

DKY İnşaat DKY On satılık ev büyüklükleri 58 metrekareden başlıyor. Yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabilen proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa ediliyor.

DKY İnşaat DKY On fiyatlar!

DKY İnşaat DKY On fiyatları 450 bin liradan başlayarak değişiyor. Kağıthane'de inşa ediliyor olan DKY On Residence projesinde 10 bin TL peşinat ödemesi yapılıyor...

DKY İnşaat DKY On fiyatları!

Toplam 4 bin 750 metrekaresi ofis alanına ayrılan proje Eski Beşler Fabrikası arazisinde inşa ediliyor. DKY İnşaat DKY On fiyatları 390 bin TL'den başlıyor.

DKY İnşaat DKY On satış ofisi!

Eski Beşler Fabrikası arazisinde inşa edilen projede daireler 1+1,5 ve 2+1,5 şeklinde dizayn edildi. DKY İnşaat DKY On satış ofisi telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

DKY İnşaat DKY On satış fiyatları!

DKY İnşaat DKY On satış fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Çeşitli sosyal olanaklara sahip olan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

inşaat Hilti ON!Track uygulaması Haberi

inşaat Hilti ON!Track uygulaması

Hilti yeni nesil hizmet anlayışıyla inşaat sektörüne yüksek katma değer sağlıyor. Ekipman yönetimi konusunda geliştirilen ON!Track uygulaması sektöre kolaylık sağlıyor.

Hilti, şantiyelerde ayda ortalama 30 saatin ekipman aramak için harcandığını ve müşterilerinin yüzde 65’inin gerekli sertifikalarını, belgelerini ve bakım tarihlerini takip edemediklerini belirliyor. Hilti kaybolan ekipmanlar nedeniyle ise yılda yaklaşık 40 bin TL’nin çöpe gittiğine dikkat çekiyor. 

Bu gibi sorunlara çözüm olaak geliştirilen ve şirketlerin envanterlerinde bulunan tüm ekipmanları kontrol etmelerini mümkün kılan ekipman yönetimi sistemi Hilti ON!Track sayesinde; basılı kopyalar, excel sayfaları, yoğun manüel çalışma dönemleri ve uzun zaman alan stok kontrolleri tarihe karışıyor.
 
Hilti ON!Track mobil uygulamasında bulunan tarayıcı yardımıyla okunduğu sistem kullanıcıların cep telefonu ve web tarayıcıları üzerinden kolaylıkla güncel kayıtlara erişmelerini sağlıyor.

Tam bir envanter kaydı tutuyor

Herhangi...