07 / 07 / 2024

İnşaat pazarı hacmi

İnşaat pazarı hacmi

KOMPEN Genel Müdürü Erdal Küçükşehir, "Küresel bazda inşaat harcamalarının yüzde 40'ı konut inşaatlarına yapılıyor" dedi. Küçükşehir, dünyada inşaat malzemeleri pazarının yıllık 1 trilyon dolardan fazla bir hacime sahip olduğunu kaydetti.

Dünyanın en büyük inşaat pazarı olmaya hazırlanan Suudi Arabistan'da sektörün 181,5 milyar dolara ulaşması bekleniyor!

İngiltere'nin emlak danışmanlığı devi Knight Frank'e göre Suudi Arabistan'da inşaat pazarının 181,5 milyar dolara ulaşması beklenirken Bloomberg'e göre krallık dünyanın en büyük inşaat pazarı olmaya hazırlanıyor. 

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

İnşaat sektöründe pazar talepleri değişti! Prefabrik evlere olan talep artmaya devam ediyor!

İnşaat sektörü için yeni olmasa da değişen pazar talepleri nedeniyle son yıllarda prefabrik evler ivme kazanmaya devam ediyor.

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

Ütopya Turizm İnşaat'ın şirket payları yakın izleme pazarına alındı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın Utopia World Hotel'in satışını gerçekleştirmesinin ardından Borsa İstanbul yönetimi tarafından, şirket payları yakın izleme pazarına alındı.

İnşaat sektöründe Afrika yeni pazar olacak!

Limak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, inşaat sektöründe Afrika'nın yeni pazar olacağını belirtti.

Türk inşaat şirketlerinin yeni hedef pazarı Avrupa ve Orta Asya oldu!

Türk yatırımcıların da rotasını değiştirdi. İnşaat gibi alanlarda Türk şirketlerinin yeni hedef pazarı Avrupa ve Orta Asya oldu. 

Masar İnşaat Türkiye pazarına giriyor!

Suriye, Mısır ve Suudi Arabistan'da çok sayıda proje hayata geçiren Masar İnşaat Türkiye pazarında büyüyecek. Firma, 425 milyon liralık iki konut ve 2 turizm projesine başlayacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

KOTO inşaat heyeti Azerbaycan pazarında!

İnşaat ve müteahhitlik sektörlerinde faaliyet gösteren yatırımcıların oluşturduğu Kocaeli Ticaret Odası heyeti, yeni iş ve pazar alanları geliştirmek için Azerbaycan'a gidiyor.

Çimento sektörünün ihracatta pazar payı büyüyor!

TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, "Türk çimento sektörünün ihracatta pazar payı büyümeye devam ediyor" dedi...

Tepe İnşaat Amerika pazarında!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından olan Tepe İnşaat, ABD pazarına yöneldi. Firma, Miami, Washington ve Boston'da konut inşaatına başlayacak.

İnşaat pazarı hacmi Haberi

İnşaat pazarı hacmi

KOMPEN Genel Müdürü Erdal Küçükşehir, "Küresel bazda inşaat harcamalarının yüzde 40'ı konut inşaatlarına yapılıyor" dedi. Konya Tesisat ve inşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) Tecrübe Paylaşım Programına KOMPEN Genel Müdürü Erdal Küçükşehir misafir oldu. Küçükşehir, KONTİMDER'in Konya ve Türkiye için önemli çalışmalar yapacağına inandığını belirterek, derneğin hayırlı olmasını ve başarılar diledi. Dernek üyelerine iş hayatındaki tecrübelerini ve inşaat sektöründeki gelişmeleri paylaşan Küçükşehir, dünyada inşaat malzemeleri pazarının yıllık 1 trilyon dolardan fazla bir hacime sahip olduğunu kaydederek, "En büyük pay demir çelik endüstrisine ait. Sırasıyla aydınlatma elektrik malzemeleri ve ısıtma soğutma sistemleri geliyor. Küresel bazda inşaat harcamalarının yüzde 40'ı konut inşaatlarına yapılıyor" diye konuştu. 



Anadolu'da...