08 / 05 / 2024

İnşaat sahaları dijitalleşme

İnşaat sahaları dijitalleşme

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

Konut fiyatlarının artış ivmesi normalleşme eğilimi gösteriyor!

Habertürk yazarı Abdurrahman Yıldırım bugünkü yazısında Ocak'ta yüzde 2.3 ve son bir senede yüzde 68 artan konut fiyatlarının artış ivmesi normalleşme eğilimi gösterdiğini belirtti. İşte Abdurrahman Yıldırım'ın o yazısı...

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı sağlanıyor. Invictus İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 138 konut bulunuyor.

Kurumsal gayrimenkulün gündeminde dijitalleşme, net sıfır yarışı ve geleceğin çalışma düzeni bulunuyor!

KPMG'nin gayrimenkul sektöründe değişimi tetikleyen başlıca faktörlerin neler olduğunu derinlemesine incelediği rapor belli oldu.

İnşaat sektörü dijitalleşiyor!

Son dönemlerde tüm sektörleri etkisi altına alan ve sık sık gündeme gelen dijitalleşme rüzgarı inşaat sektörünü de etkiledi.

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Zeki Çoban tarafından kuruldu.

İnşaatta gelecek 30 yılın konusu: Dijitalleşme ve yeşil dönüşüm!

ODE Yalıtım ve DÜNYA Gazetesi’nin desteği, Türkiye İMSAD, İNDER, TürkMMMB ve İVKAD’ın katkıları ile gerçekleştirilen ilk etkinlik, “İnşaat Sektöründe Yeni Dinamikler” ana temasıyla düzenlendi. ‘Sektör Buluşmaları’nın ilk etkinliğinde inşaat sektörü değerlendirildi.

İnşaatta Türkiye'nin 40 yaş altı en güçlü Ceo'ları!

40 yaş altı CEO'lar son beş yıldır iş dünyasında yükselişe ışık tutuyor. Genç CEO'ların artışı şirketlerin dijitalleşme yolculuğunu genç ekiple yürütmeyi tercih ettiğini gözler önüne seriyor.

HSBN İnşaat'ın konkordato davasında yeni gelişme!

Konkordato talep eden HSBN İnşaat Taahüt Turizm Prodüksiyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi hakkında 1 yıllık kesin süre verilmişti. Şirketin konkordato davası hakkında yeni bir gelişme yaşandı...

Büyüme rakamları inşaat sektörünün ok gibi fırlayabileceğini gösteriyor!

İNDER Başkanı Durbakayım, "İnşaat sektörünün iyice gerilen yay pozisyonunu aldı. 2019 itibarıyla açıklanan büyüme rakamları, inşaat sektörünün önümüzdeki dönemler için hazırlandığını göstermektedir" dedi...

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat birleşti!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin açıklama yaptı.

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat Holding birleşme raporu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin rapor yayımladı.

Tapu ve kadastro işlemlerinde dijitalleşme süreci hızlanacak!

Vatandaşların tapu ve kadastro işlemlerine e-Devlet üzerinden daha hızlı yapabilmesi için yüzde 50 olan dijitalleşme oranı 2020 sonuna kadar yüzde 70'e yükseltilecek.

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat Holding birleşiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin açıklama yaptı.

İnşaat sahaları dijitalleşme Haberi

İnşaat sahaları dijitalleşme

Geliştirdiği yazılım, servis ve ileri teknoloji ürünlerin dışında mühendislik hizmetleriyle de inşaat endüstrisinde fark yaratan Hilti, giderek büyüyen proje ölçeklerini ve karmaşık süreçleri çok daha efektif hale getirdi. Konuyla ilgili aktarılan detaylara göre, sertifika sahibi deneyimli Hilti mühendisleri ve teknik uzmanları, tasarımdan kuruluma ve bina yönetimine kadar her süreçte inşaat profesyonellerine adeta rehberlik ediyor. 

Hilti’nin mühendislik yetkinlik merkezleri ve proje yönetim ofisleri, özelleştirilmiş çözümlerle iş ortaklarına her konuda yardımcı olurken, şantiye destek uzmanları da teknik tavsiyeleri veriyor. 

Yaptığı açıklamada, tüm bunlara ek olarak web sitesinde bulunan zengin teknik içerikleri ve Ask Hilti çevrimiçi mühendislik platformuyla inşaat profesyonellerinin işlerini kolaylaştırdıklarını kaydeden Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan, yapı üretim sürecinin her evresinde yer aldıklarını belirtti.

Tasarım ve yazılım hizmetleriyle kapsamlı mühendislik hizmeti

Son...