28 / 04 / 2024

İnşaat sektörü yazın hareketlenecek mi

İnşaat sektörü yazın hareketlenecek mi

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, " İlkbahar dönemi özellikle bizim gibi inşaat ağırlıklı projeler üreten firmalar üzerinde son yılların en durgun dönemi olarak geçti ancak, önümüzdeki aylarda bu açığın hızla kapatılacağından umutluyuz" dedi.

Ekonomideki gelişmeler inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı İnşaat Platform Başkanı Murat İşçi, ekonomide yaşanan gelişmelerin inşaat sektörünü nasıl etkilediğini kaleme aldı. İşte, İşçi'nin konuyla ilgili yazısı...

Mike Pompeo: İran Devrim Muhafızları Ordusu İran'ın inşaat sektörünü kontrol ediyor!

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, yaptığı yazılı açıklamada, İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun, İran'ın inşaat sektörünü kontrol ettiğini söyledi.

Batman'da inşaat sektörünün gözü hava maniada!

Batman'da inşaat sektörünün gözü hava mania sorununa çevrildi. Bölgede yaz aylarının gelmesiyle konut yatırımları hayata geçecek.

Aksaray'da inşaat sektörü canlandı!

Aksaray'da inşaat sektörü yazın başlamasıyla canlandı. İnşaatların artması birçok işçiye ekmek kapısı olurken ekonomiye de katkı sağlıyor.

2017'de inşaat sektörünü neler bekliyor?

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, bugünkü yazısında inşaat sektörünü, sektörden beklentileri ve projeleri anlattı. İşte o haber...

Ordu'da inşaat sektörünün durumu!

Ordu Olay Gazetesi köşe yazarları olan Eyüp Elmas bugünkü yazısında ''Ordu'da inşaat sektörünün durumu'' başlıklı yazısına yer verdi. İşte, Eyüp Elmas'ın bugünkü yazısı..

Bursa'nın ekonomisinde inşaat sektörünün payı büyük!

Yeni Dönem Gazetesi'nin yazarlarından N. Nuri Yavuz bugünkü yazısında Bursa'nın ekonomisinde inşaat sektörünün yerini anlattı. İşte o yazı...

İnşaat sektörünün çözülmeyen sorunları neler?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında, inşaat sektörün çözülmeyen yüksek kredi faizleri, şehircilik anlayışı ve denetim problemlerini ele aldı. İşte o haber...

Batman Çayı Islah Projesi inşaat sektörünü etkiliyor!

Batman Çağdaş Gazetesi köşe yazarı olan Arif Arslan bugünkü yazısında Batman Çayı Islah Projesi'nin inşaat sektörüne, yatırımlara etkisini anlattı. Arslan, eğer projenin kapılarına kilit vurulursa sektörün durma noktasına geliceğini belirtti.

Denetimsizlik inşaat sektörünün temel sorunu!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Türkiye'de inşaat sektöründeki iş kazalarını ve işçi ölümlerinden bahsetti. Kumbasar, inşaatta kayıt dışı çalışan işçi sayısının fazla olduğunu anlattı.

Şubat'ta inşaat sektörüyle ilgili 8 bine yakın haber yapıldı!

Türkiye'de Şubat ayı boyunca ekonomi gündeminde en çok konuşulan konuların turizm ve ihracat sektörleri olduğu belirlendi. Interpress'inyapmış olduğu araştırmaya göre, inşaat sektöründe yazılı basma 8 bine yakın haber yansıdığı belirlendi.

İnşaat sektörünün güçlü aktörleri nelerdir?

Yeni Söz Gazetesi'nin köşe yazarlarından Semih Akşener bugünkü yazısında inşaat sektörünün güçlü aktörlerini ele aldı. İşte Semih Akşener'in o yazısı...

Toya Moda projesi inşaat sektörünü modayla buluşturdu!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Toya Yapı imzası taşıyan Toya Moda projesini inceledi. İşte inşaat sektörünü modayla buluşturan o projenin detayları...

İnşaat sektörü yazın hareketlenecek mi Haberi

İnşaat sektörü yazın hareketlenecek mi

Bir süreden beri piyasaların beklenti sürecine girmesi ile sıkıntılı dönem geçiren iş dünyası, Binali Yıldırım başkanlığında kurulan yeni kabinenin ilk toplantısı sonrasında verilen mesajlarla umut depoladı.


Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş’un yeni kabineyi tanımlarken “Reform ve Atılım Hükümeti“ ifadelerini kullanmasının çok iyi okunması gerektiğini ifade eden Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, son birkaç gün içinde piyasalardaki olumlu havanın güzel günlerin habercisi olduğunu dile getirdi.


Efe Bezci, siyasetin kalbinin attığı Ankara’da özellikle iş dünyasına yön veren genç işadamları arasında “yeni hükümetle 2023’ün güçlü zemininin hazırlandığı” yolunda ortak bir görüş olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

“Büyüyen Türkiye’de yaptıkları çalışmalarla yurt geneline örnek olan, ülkenin de önünde giden Ankaralı işadamları doğal olarak siyaseti herkesten fazla takip ediyor. Hükümet programının okunması, ardından kabinenin ilk toplantısı sonrası...