21 / 05 / 2024

İnşaat sektörünün lokomotifi Anadolu müteahhitleri

İnşaat sektörünün lokomotifi Anadolu müteahhitleri

Tüm İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tahir Tellioğlu, sektörün lokomotifinin Anadolu Müteahhitleri olduğunu, Ankara'da yapılan inşaat zirvesine kendilerinin davet edilmesinin statükocular tarafından engellendiğini belirtti.

Mehmet Özçelik: Emlak ve inşaat sektörü her geçen gün büyüyor!

Yabancı yatırımcılara, geniş bir yelpazede büyük kolaylıklar sunulduğunu söyleyen TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik,"Türkiye’ye yatırım yapanlar her zaman kazanmıştır. Emlak ve inşaat sektörü her geçen gün büyüyor ve ülke ekonomisinin lokomotifi olmaya devam ediyor” dedi.

İnşaat sektörünün ilerlemesi için KDV muafiyeti şart!

İnşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olduğunu ifade eden Panel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Güler sektörün daha ilerlemesi için KDV ve vergi indiriminin olması gerektiğini belirterek “Kooperatiflere uygulanan şartları bizde istiyoruz ”dedi.

Melih Meriç: Dolar kuru inşaat sektörünü vurdu!

Son dönemde rekor bir yükseliş gösteren dolar kuru inşaat ekonomimin lokomotifi olarak kabul edilen inşaat sektörünü de vurdu. Metropol İnşaat yönetim Kurulu Başkanı Melih Meriç, dolar kurundaki yükselişin demir fiyatlarında yüzde 40 oranında artış gösterdiğini belirtti.

İnşaat sektörünün en önemli sorunu imar!

Çetin Batu İnşaat firmasının sahiplerinden Çetin Batu, inşaat sektörünün ekonominin gerçek anlamda lokomotifi konumunda olduğunu söyledi.

Harç indirimi inşaat sektörünü canlandıracak!

Ekonominin lokomotifi konumundaki İnşaat sektörünün canlılık ve dinamizmini sürdürmesi, ülke kalkınması ve büyüme acısından stratejik öneme sahip...

Osman Avcıl: Elazığ'da inşaat sektörünün önü açılmalı!

Elazığ Müteahhitler Derneği (ELMÜTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Avcıl, ülke ve Elazığ ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörü olduğunu belirtti. Avcıl, sektörün önünü daha fazla açılmasının önemli olduğunu söyledi.

Abdulvahap Olgun: İnşaat sektörü Torbalı’nın lokomotifi!

Torbalı’da inşaatın önemli bir sektör olduğunu belirten TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “İnşaat sektörü Torbalı’nın lokomotifi oldu.Oda olarak da müteahhitlere elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya ve onlara destek olmaya devam ediyoruz" dedi.

İnşaat sektörü ülke ekonomisinin lokomotifi konumunda!

Çukurova Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü Burak İnceoğlu, inşaat sektörünün, etkilediği alt sektörler ile ekonominin dinamizmini destekleyen en önemli sektörlerden biri olduğunu hatta ülke ekonomisinin lokomotifi konumundaki sektörlerin başında geldiğini söyled

Çılgın projeler inşaat sektörünü uçuracak!

Ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörünün her geçen yıl gelişerek büyük hedefler ortaya koyduğunu kaydeden Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Türkiye'nin yıllık 450 bin civarında konut ihtiyacı bulunduğunun altını çizdi.

İnşaat sektörü Erzurum'un lokomotifi!

1 Kasım seçimleri öncesinde yavaşlamaya uğrayan inşaat sektörü,siyasi istikrarsızlığın son bulmasıyla tekrar hareketlilik kazandı.

Doların kur artışı inşaat sektörünü etkiledi!

DOLARIN kur fiyatının yükselmesi ve siyasi belirsizlik ekonominin lokomotifi inşaat sektörünü ciddi şekilde etkiledi. Bu süreç sektöre sonradan dahil olanlar ile "gerçek müteahhitleri " de ayrışmasını sağladı.

Dolar kurunun yükselmesi İnşaat sektörünü ciddi şekilde etkiledi!

DOLARIN kur fiyatının yükselmesi ve siyasi belirsizlik ekonominin lokomotifi inşaat sektörünü ciddi şekilde etkiledi. Bu süreç sektöre sonradan dahil olanlar ile "gerçek müteahhitlerin " de ayrışmasını sağladı.

Dövizdeki artış inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Doların Türk Lirası karşısında rekor üstüne rekor kırması, son aylardaki siyasi belirsizlik ekonominin lokomotifi inşaat sektörünü ciddi şekilde etkiledi. Bu süreç sektöre sonradan dahil olanlar ile “gerçek müteahittlerin” de ayrışmasını sağladı.

İnşaat sektörünün lokomotifi Anadolu müteahhitleri Haberi

İnşaat sektörünün lokomotifi Anadolu müteahhitleri

Tüm İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tahir Tellioğlu, sektörün lokomotifinin Anadolu Müteahhitleri olduğunu, Ankara'da yapılan inşaat zirvesine kendilerinin davet edilmesinin statükocular tarafından engellendiğini belirtip sert konuştu "Kimse Anadolu müteahhitlerini dışlayamaz"


ELEŞTİRİ VE SİTEM 

Tüm İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (TİMFED) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Adana'da düzenlenen İnşaat, Kentsel Dönüşüm ve Yapıda yenilikler fuarı nedeniyle geldiği Adana'da hem iktidara sert eleştiriler yöneltti, hem içini döktü, hem de programa ilgi göstermeyen Adanalı müteahhitlere sitem etti. 


MÜTEAHHİTLERE KİMLİK 

Tellioğlu, akşam karar verenin sabah müteahhit olduğunu, bu yüzden de birçok sıkıntılar yaşandığını, çok kişinin mağdur olduğunu anlattı ve "Biz istedik ki, müteahhitlik mesleğinin bir tarifi olsun. Aklına gelen müteahhit olamasın dedik. Ama, bu, her işle birlikte arada sırada müteahhitlik de yapanların işine gelmedi.


ZİRVEDEN DIŞLANDIK 

Tahir Tellioğlu, Ekonomi Bakanlığı ile Türkiye Müteahhitler...