30 / 04 / 2024

İnşaatçılara güvenlik uyarısı

İnşaatçılara güvenlik uyarısı

Memduh Büyükkılıç, inşaat sektöründe çalışan ve iş yapan şirketlere çevre temizliği, inşaat alan temizliği ve kent estetik yapısının korunması ile rastgele asılan ilan, reklam afişleri konusunda bilgi verdi.

Prof. Dr. Naci Görür'den 7 şiddetinde deprem uyarısı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu fay hattının her an 7 ve üzeri bir deprem üretebileceği uyarısını yaptı. Naci Görür, "Süre doldu" dedi.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan sözleşmeli bilim personel alımı yapacağını açıkladı. İş arayanlara Çalışma Bakanlığı’ndan kaçırılmayacak bir iş fırsatı daha. İşte haberin ayrıntıları...

Tüketici Konfederasyonu Başkanı uyardı! Efsane Günler, Black Friday indirim kampanyalarında sahte linklere dikkat!

Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu birçok firmanın indirim yaptığı şu günlerde internet sitelerinden alışveriş yapan vatandaşlara gönderilen sahte linklere karşı güvenlik uyarısında bulundu.

Buny İnşaat Medya Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buny İnşaat Medya Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sıla Coşkun tarafından kuruldu.

Sahil Güvenlik Uzman Erbaş alıyor! Elinizi çabuk tutun başvurular sona eriyor!

Sahil Güvenlik Komutanlığı sözleşmeli uzman erbaş alacağını duyurdu. Elinizi çabuk tutun başvurular sona eriyor. Peki, başvuru şartları ve tarihi belli oldu mu? İşte detaylar...

Rollerden uzak kendine yakın sloganıyla Skoda Scala Mayıs ayı fiyatı merak ediliyor

Güvenlik açısından Skoda Scala, yüksek güvenlik derecesiyle de öne çıkmaktadır. Özellikle, çarpışma önleme sistemi, şerit takip sistemi, hız sınırlayıcı ve diğer güvenlik özellikleri mevcuttur. Peki 05 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Ev tipi güvenlik kameralarının çok satanları! 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Çağımızın problemi güvenlik kaygısı, ev tipi güvenlik kameralarını giderek popülerleştirirken en çok satan modelleri inceledik. Fiyatları ve özelikleri şöyle…

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Salih Özdemir tarafından kuruldu.

Analistlerden dolar alacak yatırımcılara son dakika uyarısı

Elinde TL olan vatandaşlar, dolara yatırım yapmalarının doğru olup olmadığını merak ediyor. Analistlerden gelen son dakika uyarısına göre FED'in agresif şahin tutumu, doları diğer para birimleri karşısında desteklemeye devam edecek.

Altın fiyatları düşüyor ama panik yapıp altın satanlar dizlerini dövecek uyarısı

Altın fiyatları dolardaki artışa nazaran güne düşerek başlasa da gün sonunda yeniden yükselmeye başladı. Altın uzmanı İslam Memiş, fiyatlardaki düşüşe aldanmayın elinizdeki altına sahip çıkın çok büyük soygun var elindekini satan dizlerini döver uyarısı yaptı.

Dünyaca ünlü isimden 'altın çok sert yükselecek' uyarısı geldi! Herkesin gözü bu haberde! Altın yatırımcıları dikkat!

Ons altın Fed'in faiz kararı sonrasında sınırlı hareket ederken, Dünyaca ünlü isimden ''Fed sonunda gözlerini kırpacak, altın yükselecek'' uyarısı geldi...

ABD'li banka devi JP Morgan'dan yatırımcılara kasırga uyarısı! 

ABD'nin büyük bankalarından JPMorgan Chase CEO'su Jamie Dimon, ekonomik görünümle ilgili konuştu ve yatırımcılara kasırga uyarısında bulundu.

İnşaatçılara güvenlik uyarısı Haberi

İnşaatçılara güvenlik uyarısı


Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaat sektöründe çalışan ve iş yapan şirketlere çevre temizliği, inşaat alan temizliği ve kent estetik yapısının korunması ile rastgele asılan ilan, pano ve Reklam afişleri konusunda uyulması gereken konularda bilgilendirici bilgi notu gönderildiğini bildirdi.


Sürücülerin dikkatini dağıtacak levha ve panoların kaldırılmasıÇevre kirlenmesi kadar görsel temizliğinde çok önemli olduğunu özellikle trafik akışının sağlıklı ve güvenli olabilmesi için sürücülerin dikkatini dağıtacak levha ve panoların kaldırılmasını gerektiğini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, tarihi ve turistlik zenginlikleri olan şehrimizin estetik dokusunu bozacak her türlü olumsuzlukların ortadan kaldırılmasının şart olduğunu belirtti.



İnşaat yapımı esnasında gürültü, görsel ve çevre kirliğinin oluşturulmaması gerektiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti:"Kent dokusunu korunmalı ve inşaat yapımında çevre ve...