02 / 05 / 2024

İnşaatçıların reklam gideri ne kadar

İnşaatçıların reklam gideri ne kadar

Buvan Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Buvan, Türkiye'de reklam hacminin 6 milyar 14 milyon lira olduğunu belirterek, "İnşaat sektörünün buradaki payı yüzde 7." dedi.

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

Reyka Metal İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Reyka Metal İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Limited Şirketi Pendik’te 1 milyon TL bedel ile Murat Can Niğdelioğlu tarafından kuruldu.

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntrest İnşaat Metal Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Gıda Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Hasdal İnşaat Metal Kimya Reklam Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasdal İnşaat Metal Kimya Reklam Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Dede tarafından kuruldu.

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Kanbur tarafından kuruldu.

1907 İnşaat Malzemeleri Temizlik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1907 İnşaat Malzemeleri Temizlik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Koyun tarafından kuruldu.

Setabb İnşaat Metal Elektrik Reklam Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setabb İnşaat Metal Elektrik Reklam Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kunudal tarafından kuruldu.

Ateş2023 İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateş2023 İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kardelen Ateş tarafından kuruldu.

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Öztürk tarafından kuruldu.

İzkalar İnşaat Metal Elektrik Reklam Limited Şirketi kuruldu!

İzkalar İnşaat Metal Elektrik Reklam Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Savaş tarafından kuruldu.

Gamlı İnşaat Otomotiv Kimya Reklam Züccaciye Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Gamlı İnşaat Otomotiv Kimya Reklam Züccaciye Plastik Limited Şirketi Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Celal Kaymakcı tarafından kuruldu.

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İzoğlu tarafından kuruldu. 

Külhanbeyi İnşaat Elektrik Petrol Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Külhanbeyi İnşaat Elektrik Petrol Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İrfan İspa tarafından kuruldu.

İnşaatçıların reklam gideri ne kadar Haberi

İnşaatçıların reklam gideri ne kadar

Türk gayrimenkul sektörüne 'Busidence' konseptini kazandıran Buvan Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Buvan, Türkiye'de reklam hacminin 6 milyar 14 milyon lira olduğunu belirterek, "İnşaat sektörünün buradaki payı yüzde 7."...