04 / 05 / 2024

inşaatçıların yurtdışı yatırımları

inşaatçıların yurtdışı yatırımları

Türkiye’de birçok başarılı projeye imza atan inşaat yatırımcıları şimdi birer birer markalarını yurtdışına taşımaya başladı. Ağaoğlu’ndan Varyap’a kadar birçok firmanın yurtdışında büyüme hedefleri bunuluyor…

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

Vatandaşların borsaya yatırımları zirveye ulaştı!

Borsaya yatırımcı hücumu devam ederken vatandaşların finansal varlıkları arasında hisse senedinin payı da tarihinde ilk kez yüzde 14,5’e yükseldi. Yatırımcıların yoğun ilgisi ile sadece hazirandan bu yana hisse senedinin payı 4 puan arttı.

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Güney Koreli yatırımcılar nükleer yatırım için Türkiye’yi tercih etti

Güney Koreliler, nükleer yatırım için Türkiye’ye geliyor. Türkiye’nin ikinci nükleer santrali konusunda düşünülen Sinop için görüşme yapan Güney Koreliler Türkiye’ye gelecek.

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mty 24 İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Mert Mustafa Öztürk tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Anzhelıka M. Salakhoca tarafından kuruldu.

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Anzhelika M. Salakhova tarafından kuruldu.

inşaatçıların yurtdışı yatırımları Haberi

inşaatçıların yurtdışı yatırımları

Türkiye’de rüya gibi evlere imza atan inşaat yatırımcıları başarılarını yurtdışına taşıyor. Yurtdışında bugüne kadar taahhüt işleri yapan firmalar artık kendi projelerini yapmaya başladı. Ağaoğlu’ndan Esas Gayrimenkule, Varyap’tan Ant Yapı’ya kadar birçok konut şirketinin yurtdışında büyüme planı bulunuyor.


Yurtdışına yılda 30 milyar dolarlık konut yapılıyor

Yaklaşık 98 ülkede faaliyet gösteren Türk müteahhitlerin yurtdışı işleri arasında konut projelerinin payı yüzde 13. Yılda yaklaşık 30 milyar dolarlık konut işi yapan müteahhitlerin yurtdışı faaliyetleri geçtiğimiz eylül ayı itibariyle 226,8 milyar dolara ulaştı. 


Demir İnşaat Ukrayna’ya otel, AVM, konut ve plaza yapacak

Demir İnşaat Ukrayna’nın Vinisa şehrinde 26 bin, Kiev’de ise 530 bin metrekarelik otel, AVM, plaza ve konut projeleri yapacak. Ön çalışma aşamasında olan firma, 2013’te uygulamaya geçmeyi planlanıyor. 


Avrupa’nın en yüksek binası Moskova’ya

Ant Yapı, Moskova’nın yeni ticaret...