08 / 07 / 2024

inşaatlarda çalışma şartları

inşaatlarda çalışma şartları

YARGITAY, iş kazalarında yaşamını yitiren işçilerin eşlerine verilen 40-50 bin, çocukları için de belirlenen 20-30 bin TL tazminat uygulamasından vazgeçti. Önceki yıllarda olduğu gibi bu rakamları eşler için 80, çocuklar için de 50 bin TL seviyesine çekti

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Kıbrıs Başbakanı Üstel'den yabancı yatırımcı açıklaması! İmar planı için çalışma başlattık!

Kıbrıs Başbakanı Ünal Üstel, Meclis’teki konuşmasında, yabancılara mal alımı konusunu ele alarak bu kapsamda imar planı için çalışma başlattıkların açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işçi ve memur için kolları sıvadı! Üçlü danışma kurulu toplanıyor! Tarih verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışma hayatının önemli sosyal diyalog mekanizmaları arasında gelen Üçlü Danışma Kurulu'nu toplamak için çalışmalara başladı. İşçi ve memur için kolları sıvayan Bakanlık üçlü dayanışma kurulu toplayacak.

Bakan Bilgin, çalışma hayatının modernize edilmesi için çalışma sürelerinin düzenlenmesi gerektiğini vurguladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışma hayatını modernize ederek, emeğin verimliliğini artırmaya odaklanarak daha insani şartlarda çalışma sürelerini yeniden düzenlemesi gerektiğini belirtti.

PTT 55 bin personel alımı için tarih belli oldu mu? PTT işçi alım şartları nedir?

PTT'nin personel alım ilanını yayınlayacağı tarih büyük bir heyecanla bekleniyor. PTT bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar PTT 55 bin personel alımı için tarih belli oldu mu? PTT işçi alım şartları nedir? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar.

Milyonlarca memurun yıllardır gözleri bu haberdeydi! Çalışma Bakanı 3600 ek gösterge için nihayet müjdeyi verdi

Milyonlarca memur yıllardır bu haberi bekliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin 3600 ek gösterge için tarih verdi. İşte 3600 ek gösterge için tüm detaylar...

Japonya'dan kripto paralara yönelik çalışma!

Japonya Hükümeti kripto paraların küresel regülasyonu için diplomatik çalışma gerçekleştiriyor.

Atakule GYO 2 aylığına kısa çalışma uygulamasına geçti!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan şirketin personeli için kısa çalışma uygulamasına iki ay süreyle devam edilmesine karar verildi.

Atakule GYO 1 aylığına kısa çalışma uygulamasına geçti!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan şirketin personeli için kısa çalışma uygulamasına bir ay süreyle devam edilmesine karar verildi.

Atakule GYO 1 ay daha kısa çalışma uygulamasına devam edecek!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan personeli için Kısa Çalışma uygulamasına bir ay süreyle devam edilmesine karar verildi. 

İnşaatlarda etkin tedbirler için teknik çalışma grubu kuruldu!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) iş birliğinde, yeni tip koronavirüs salgınına karşı inşaat sektöründe daha etkin tedbirler için teknik çalışma grubu kuruldu.

İGDAŞ soruşturma konusu olan faturalarla ilgili çalışma başlattı!

Enerji Piyasası Denetleme Kurulu'nun (EPDK) mevzuata aykırı kesildiği gerekçesiyle doğalgaz faturalarının iptal edilmesi için yazı gönderdiği İGDAŞ, faturalarla ilgili çalışma başlattı.

Bozcaada'da inşaatlarda çalışacak işçiler için girişler yasaklandı!

Ana kadaradan uzak olan ve bugüne kadar koronavirüs vakası tespit edilmemiş olan Bozcaada'da koronavirüs tedbirleri sıkı sıkıya uygulanıyor. Adada inşaat sektörüyle ilgili de tedbirler alındı...

inşaatlarda çalışma şartları Haberi

inşaatlarda çalışma şartları

YARGITAY, iş kazalarında yaşamını yitiren işçilerin eşlerine verilen 40-50 bin, çocukları için de belirlenen 20-30 bin TL tazminat uygulamasından vazgeçti. Önceki yıllarda olduğu gibi bu rakamları eşler için 80, çocuklar için de 50 bin TL seviyesine çekti. Tazminatta yaşanan söz konusu artış İstanbul'da bir inşaatta, taşeron firmada çalışan eğitimsiz ve sigortasız işçi Adem Tekkaraman'ın asansör boşluğuna düşerek ölmesi sonucunda eşi Dünya Tekkaraman'ın açtığı dava sayesinde...