18 / 05 / 2024

İnşaatta ciro ne kadar arttı

İnşaatta ciro ne kadar arttı

TÜİK 2016 yılının ilk çeyreğine ilişkin, "İnşaat Ciro ve Üretim Endeksleri" verilerini açıkladı. Verilere göre inşaat ciro endeksi yüzde 1 azalırken, inşaat üretim endeksi ise yüzde 2,1 arttı.

İnşaatta ciro arttı, iş gücü azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2014 yılının ilk çeyreğine ait "İnşaat Ciro ve Üretim Endeksleri" ile "İnşaat İstihdam Endeksi"ni açıkladı. İlk çeyrekte inşaat ciro endeksi bir önceki çeyreğe göre yüzde 16.1...

Kiler GYO'nun Pendik'teki arsasının değeri ne kadar?

Kiler GYO, İstanbul Pendik'te Dolayoba Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki arsaların değeri ne oldu?

Fek yazısı harcı alınıyor mu, ne kadar?

Konut kredisi alan kişiler kredi borcunu tamamen ödediğinde evin üzerindeki ipoteğin kaldırılması için banka tarafından fek yazısı alıyor. Peki, fek yazısı harcı alınıyor mu, ne kadar?

Innovia 3'teki 65 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu?

Yeşil GYO, Innovia 3'te yer alan 65 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Innovia 3'te yer alan 65 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu?

Peker GYO'nun Gravesend'daki bina ve arsasının değeri ne kadar?

Peker GYO, Gravesend'daki bina ve arsasının gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Gravesend'daki bina ve arsasının arsasının değeri ne kadar?

Peker GYO'nun Çamlıca'daki arsasının değeri ne kadar?

Peker GYO, Çamlıca'daki arsasının gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Çamlıca'daki arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Koru Aura projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu? 

Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, Ankara İli Polatlı İlçesi Devretepe mevkinde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'deki arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Halkalı Mahallesinde yer alan 3 adet arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki arsaların değeri ne kadar?

Sinpaş GYO Beykoz arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Beykoz İlçesi Anadolu Hisarı Mahallesi'nde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsanın değeri ne kadar?

Mistral İzmir projesindeki 132 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Mistral İzmir projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral İzmir projesindeki 132 bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO tarafından, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

TSKB GYO'nun Tahir Han Binası'nın değeri ne kadar?

TSKB GYO, Tahir Han Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, TSKB GYO Tahir Han Binası'nın değeri ne kadar oldu?

İnşaatta ciro ne kadar arttı Haberi

İnşaatta ciro ne kadar arttı

İnşaat ciro endeksi yüzde 1 azalırken, inşaat üretim endeksi ise yüzde 2,1 arttı. Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi, bu yılın ilk çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1 azalırken, inşaat üretim endeksi ise yüzde 2,1 arttı.


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılının ilk çeyreğine (ocak-mart) ilişkin, "İnşaat Ciro ve Üretim Endeksleri" verilerini açıkladı.


Buna göre, mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi, yılın ilk üç ayında bir önceki çeyreğe göre yüzde 1 azaldı. Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi ise geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 2,4 arttı.


Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat üretim endeksi, bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,1 yükseldi. Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat üretim endeksi ise geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 5,2 arttı.


Dünya


Haber...