18 / 05 / 2024

İnşaatta gelecek yenilenebilirlik

İnşaatta gelecek yenilenebilirlik

Rekabet ortamı her geçen gün yoğunlaşan inşaat sektöründe ekolojik duyarlılık, sadece benzer fırsatlar sunan projelerden ayrışma imkanı yaratmıyor, aynı zamanda tüketici nezdinde önemli bir farkındalık da ortaya koyuyor.

İstanbul Formula 1 sahasının ihalesi yapılacak! İstanbul Formula 1 sahası ihalesi için "F1" şartı! 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, İstanbul Formula 1 sahasının ihalesinin gelecek ay yapılacağını kaydederek "İhaleye çok önemli bir şart koyduk. 2026 itibarı ile birlikte Formula1'i İstanbul'a getirme şartı koyduk. Bu tarz organizasyonların İstanbul'a gelmesi çok önemli." diye konuştu.

Milletvekilinden şaşırtan kira önerisi! Yüzde 25 zam sınırı genişliyor mu?

Konut kiralarında Temmuz 2024'e kadar geçerli olan yüzde 25 kira zammı sınırlamasının küçük esnaflar için uygulanıp uygulanmayacağı gündeme geldi. Peki küçük esnafa da yüzde 25 kira zammı sınırlaması gelecek mi? 

50 bine yakın konut gelecek ay hak sahiplerine teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Son yaşanan depremde 680 bin ev, 170 bin dolaylarında iş yerimiz yıkıldı, hasar aldı ve yıkıldı. 200 bin dolaylarında konutun inşasına başladık. Onları gelecek aydan itibaren her ay 40-50 binini teslim edeceğiz” şeklinde konuştu.

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

İnşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatta iş güvenliği, çalışan her insan için önemlidir. İş güvenliğini bu çalışma alanında sağlamak için bazı kurallara uyulur. Peki inşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır ve uyulması gereken kurallar nelerdir? İşte inşaatta iş güvenliğini sağlamak için önemli bilgiler...

Altında tehlike çanları çalıyor! Dünyaca ünlü analist açıkladı! Altın fiyatları gelecek 14 gün içinde böyle olacak

Dünyaca ünlü analist Edward Meir, altında tehlike çanlarının çaldığını belirterek, altın fiyatlaırının 14 gün içinde nasıl olacağını açıkladı.

Altın oradan gelecek haberi bekliyor! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Altın, yatırımcıların Fed tarafından gelen faiz artışlarının durabileceği açıklamaları ve ABD borç limiti krizinde çözüme dair işaretleri değerlendirmesiyle yatay seyrediyor.

Aile destek ödemeleri 1250 TL'ye çılgın zam gelecek mi? Aile Bakanlığı mart ayı ile destek parası ne zaman yatıyor?

Aile ve Destek Paketi ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı merak konusu oldu. Peki, Aile destek ödemeleri 1250 TL'ye çılgın zam gelecek mi? Aile Bakanlığı mart ayı ile destek parası ne zaman yatıyor? İşte detaylar...

Akıllı saat almak isteyenler dikkat! Galaxy Watch 4'ün bu özelliğini okumadan saat almayın! 

Yeni Samsung Galaxy Watch 4'ün yeni gelecek güncellemesi, kamera kontrol ve daha fazla fonksiynla beraber geliyor. İşte detaylar!

Gram ve çeyrek altın 5 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Cüzdanını alan hemen kuyumcuya koşacak!

Bütün piyasanın gözü, AD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek hafta yapacağı toplantıda. Analistlerden flaş tahmin peş peşe geldi. Gram altın ve çeyrek altın bu kadar olacak! Hemen bakın sonra keşke demeyin! İşte tüm ayrtıntılar...

İstanbul Sancaktepe'deki 62 dönümlük arazi konut imarına açıldı! 744 kişilik ek nüfus gelecek!

TOKİ, Sancaktepe’de ortaöğretim tesisi ve sağlık tesisi yapılmak üzere ayrılmış 62 dönümlük hazine arazisine sosyal konut inşa etmek üzere plan değişikliğine gitti. İşte ayrıntılar...

Altın ayıları kış uykusuna yatmayacak!

Altın fiyatlarını yakından takip eden vatandaşlar altını bekleyen gelecek konusunda oldukça endişeli. Pek çok kişi altın hakkında yapılan açıklamaları yakından izliyor. Peki, altında yaşanan hafif toparlanma tehlikeyi tamamen ortadan kaldırdı mı? İşte ayrıntılar...

Gram altının geleceği şok seviyeyi analistler açıkladı! Şimdi kesesini dolduran yarın çok gelecek

Gram altın fiyatlarıyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Altın fiyatlarında yeniden hareketlenme olmasının ardından analistlerden önemli açıklamalar geldi.

İnşaatta gelecek yenilenebilirlik Haberi

İnşaatta gelecek yenilenebilirlik

Rekabet ortamı her geçen gün yoğunlaşan inşaat sektöründe ekolojik duyarlılık, sadece benzer fırsatlar sunan projelerden ayrışma imkanı yaratmıyor, aynı zamanda tüketici nezdinde önemli bir farkındalık da ortaya koyuyor. Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, Türk toplumunun çevreye olan saygısının artış gösterdiğini ifade etti. Geleceğin 'yenilenebilirlik' üzerine kurulduğunu hatırlatan Usta; şu açıklamada bulundu: "Artık sürdürülebilirlik, global piyasaların her sektöründe son derece önemli bir unsura dönüştü. Türk inşaat sektörü, bu alanda çeşitli çalışmalara imza atıyor. Bizler de Anadolu Gayrimenkul olarak hem doğaya hem de kente saygılı bir yaklaşım sergilemeye özen gösteriyoruz. İlk ofis projemiz olan AND ile USGBC tarafından verilen ve en üst sertifika derecesi olan 'LEED Platin' ön sertifikasını almaya hak kazandık. Öte yandan, mevcut...