29 / 04 / 2024

insan haklarına uygun konut projesi

insan haklarına uygun konut projesi

Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle adil yargılanma, insanca yaşama, sıkıntılardan uzaklaşma, çok sayıda açıklama yapılmasına karşın, insanların yaşam alanlarının bu tartışmalarda ne yazık ki yerini

En uygun taşıt kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Araç kredisi veren pek çok banka, kredi kullanıcısına uygun ödeme fırsatları sağlıyor. Böylece cazip kampanyalar ile desteklenen bu hizmet ile birçok kişi ihtiyacı olan otomobillere kavuşuyor.

Vestel MD 20 YD retro düş mavisi mikrodalga fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla alıcısını bekliyor!

Vestel, geçmişe özlem duyanlara özel mikrodalga fırın tasarladı. Son teknolojik özellikleri barındıran ve retro modasına uygun tasarlanan bu mikrodalga fırın, Vestel’de peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıktı.

Kiracılar aman dikkat bunları mutlaka bilmelisiniz! 2023 kiracı hakları nelerdir?

Kiracılar haklarına hakim olması gerekir. Ev sahipleri ile aralarında olan iletişimin iyi bir şekilde ilerlemesi için kiracılar haklarını bilmelidir. İşte kiracı hakları!

Mondial 50 ZNU hem MTV'den muaf hem Euro 4 normlarına uygun! Mondial 50 ZNU 25 Ekim 2022 fiyat listesi!

Mondial 50 ZNU Motorlu Taşıtlar Vergisi’nden muaf ve Euro 4 normlarına uygun olmasıyla dikkat çekiyor. İşte Mondial 50 ZNU 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

Bekara ev vermeyenler yandı! Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'ndan milyonları şok eden karar! 

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) bekara ev vermeyen emlakçıları ilgilendiren önemli bir karara imza attı. Milyonlarca emlakçıyı ve ev sahibini ilgilendiriyor...

Cem Boyner'den hükümete tepki: Paralar betona gömüldü, insanın içi acıyor!

İş dünyası temsilcileri ekonomide önünü görmemekten yakınırken bir yandan da yurtdışına çıkan nitelikli işgücünün geri döndürülmesini ve insan kaynağına yatırım yapılmasını istedi.

Bellona’nın Eylül ayına özel süper indirimli  fiyatlarını kaçırmayın! 8 Eylül 20222 Bellona fiyat listesi..

Kurulduğu yıldan bu yana 25 yılı aşkın süredir özgün tasarımlarıyla mobilya sektöründe son trendlere yön veren Bellona’nın her ihtiyaca, bütçeye ve iç mekân tasarımına uygun mobilya ve aksesuar modellerinin yer aldığı yepyeni koleksiyonunda, evinizi  için ihtiyacınız olan her şey mevcut! İşte 8 Eylü

Samsun Canik'te imar mevzuatına aykırı yapılar ortadan kaldırılıyor!

Samsun'a bağlı Canik Belediyesi, ilçe genelinde imar mevzuatına uygun olmayan yapıların yıkımı için ihale gerçekleştiriyor. 

Fişekhane yeni yaşamına kavuştu!

Osmanlı döneminin önemli miraslarından Fişekhane dünya standartlarına uygun olarak yapılan restore çalışmaları sonrasında hizmete açıldı. 

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. ile yapılan işlemlerin koşulları, fiyat belirleme yöntemi ve bu yöntemin seçilmesindeki gerekçeler açıklanarak, işlemlerin piyasa koşulları karşısındaki durumu hakkında bilgi sunulmuş ve işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu değerlendirildi.

Akiş GYO'nun SEPAŞ A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun SEPAŞ A.Ş. ile yapılan elektrik enerjisi alımı işlemlerinin koşulları ve fiyat belirleme yöntemi açıklanarak, işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu belirlendi. 

Türklerin yaşam şartlarına uygun konutlar yok satıyor!

İnşaat sektöründe 29 yıldır faaliyet gösteren Ataseven Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Ataseven, Türk ekonomisine uygun konut ürettiklerini söyleyerek, ellerindeki tüm konutlarının satıldığını dile getirdi. 

Otoparkların engelli kullanıma uygun olması zorunlu olacak! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen Otopark Yönetmeliği değişikliğiyle, otoparklarda engellilerin kullanımına uygun düzenlemelerin yapılması zorunlu tutuldu.

insan haklarına uygun konut projesi Haberi

insan haklarına uygun konut projesi



İnsan hakları, ifade, adalel, eşit yaşam gibi unsurlarla sınırlı kalmıyor. Başımızı soktuğumuz, sığındığımız evleri tehlikelerden uzak, herkesin yaşamını kolaylaştıran kullanışlı mekânlar haline getirmek de gerçekte en önemli insan hakkı. Ankara'da projelerine engellileri de düşünerek geliştirdikleri akıllı ev sistemlerini dahil ederek öne çıkan Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle adil yargılanma, insanca yaşama, sıkıntılardan uzaklaşma, eşitlik gibi çok sayıda açıklama yapılmasına karşın, insanların yaşam alanlarının bu tartışmalarda ne yazık ki yerini almadığını kaydetti. 


Buna rağmen, günün önemli bölümünün geçirildiği evlerde hayatı zorlaştıran, sürekli çileden çıkaran vc her an hayatlarını tehlikeye atabilecek unsurların da gündeme alınması gerektiğini ifade eden Çelik, şunları söyledi: "Toplumun önemli bölümünü oluşturan engelli, yaşlı ve çocukların, günlerinin neredeyse tamamını geçirdikleri...