18 / 05 / 2024

Intel şebeke

Intel şebeke

Alstom Grid ve Intel, akıllı şebeke ve akıllı şehirlere yönelik çözümler ve teknolojiler konusundaki uzmanlıklarını birleştirerek birlikte çalışmak için bir global anlaşma imzaladı...

TOKİ Diyarbakır Şebeke Yapımı İkmali İnşaatı ihalesi 27 Temmuz'da!

Diyarbakır Kralkızı-Dicle Cazibe Sulaması 4 Kısım Şebeke Yapımı İkmali İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 27 Temmuz 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Mardin şebeke ikmali işi ihalesi bugün!

Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Şanlıurfa Bozova 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi bugün!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Mardin şebeke ikmali işi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da yağmur suyu şebeke hattı ve alt yapı projeleri başlatıldı!

Periyodik olarak ilçe ziyaretlerinde bulunarak, sorunları yerinde tespit eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, su baskınları ve yoğun yağış alan ilçeler için yağmur suyu şebeke hattı ve alt yapı projelerinin başlatılması talimatını verm

Şişli'de İSKİ'ye ait şebeke su borusu patladı!

Eskişehir Mahallesi Dericiler Sokak üzerinde öğlen saatlerinde İSKİ’ye ait şebeke suyu borusunda patlama meydana geldi.

Nevşehir 2000 Evler'i su şebeke hattı yenilendi!

Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından 2000 Evler Mahallesi’nin bir bölümünde içme suyu ana şebeke hattı yenilenmesi çalışmaları yapıldı. Bu çalışmalar nedeniyle söz konusu bölgede de içme suyu kesintisi yapıldı.

Akbük Koyu'na şebeke suyu projesi için talimat verildi!

Muğla Valiliği, basında yer alan haberlerin ardından Akbük Koyu'na şebeke suyu getirilmesi konusunda Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne talimat verdi. İşte açıklama...

ASKİ: Ankara şebeke suyu temiz

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ile İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından rutin analizleri yapılan Ankara’nın şebeke suyu analiz sonuçları açıklandı.Son analiz sonuçları şöyle...

KASKİ içme suyu şebeke hattı inşaat işi ihalesi gerçekleşti!

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce “Fatih-Serçeönü mahalleleri kısmi içme suyu şebeke hattı inşaat işi ihalesinin açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi..

Kralkızı-Dicle Cazibe Sulaması Şebeke Yapımı sözleşmesi imzalandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nce, Diyarbakır’da inşa edilecek ve bölgenin münbit topraklarına bereket katacak Kralkızı-Dicle Cazibe Sulaması 4. Kısım Şebeke Yapımı işinin sözleşmesi imzalandı.

Manisa Siyekli'nin su şebeke hattı yenilendi!

İçme suyu şebeke hattı yenilendiği için daha kaliteli su içeceklerini belirten Siyekli Mahalle Muhtarı Hüseyin Kırgöz, “Önemli bir sorunumuzu çözdükleri için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, teşekkür ediyorum” dedi.

Ereğli'de 60 bin metrelik şebeke hattı döşeniyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, kanalizasyon çalışmalarının başladığını ifade ederek, 60 bin metre uzunluğunda kanalizasyon şebeke hattının döşeneceğini kaydetti. Ereğli ilçesinde 2015 yılı yatırım programlarından biri oldu.

Intel şebeke Haberi

Intel şebeke


Alstom Grid ve Intel, akıllı şebeke ve akıllı şehirlere yönelik çözümler ve teknolojiler konusundaki uzmanlıklarını birleştirerek birlikte çalışmak için bir global anlaşma imzaladı.  Üç yıldır süregelen yakın işbirliğinin bir sonucu olan bu anlaşma, gelecekteki şebekelerin yeni mimarilerinin hızlı bir şekilde düzenlenmesini kolaylaştırmak amacıyla, gömülü zeka (embedded intelligence) ve IT sistemleri üzerine odaklanacak. 


Bugünün elektrik şebekeleri akıllı şebekelere dönüşüyor, öte yandan elektriği verimli ve güvenilir bir şekilde yönetmek için gerçek zamanlı bilgilerle birlikte “zeka” yaratan IT mimarileri ile destekleniyor; bu sayede, enerjinin üretiminden son tüketimine kadar operatörler ve tüketiciler elektrik kullanımını optimize edebiliyor. Bu bilgilerin gerçek zamanlı paylaşımı; doğası gereği kesintili olan ve üretildiği lokasyon ve zamanda gerçek zamanlı olarak takip edilmesi gereken yenilenebilir enerji sistemlerinin entegrasyonunun önünü açıyor.  


Alstom Grid...