03 / 05 / 2024

intema inşaat payı

intema inşaat payı

İntema'nın Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş. sermayesindeki payı 20.02.2015 tarihi itibariyle %5,58 oranına ulaşmıştır.

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, kimler tarafından yapılır?

İnşaat projeleri başlamadan önce en sık karşılaşılan kavramlardan biri de arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesidir. Peki, Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar...

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl yapılır?

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi aynı zamanda kat karşılığı anlaşması olarak da bilinir. Boş bir arsanız veya mevcut bir binanın tamamen yeniden inşa edilmesi gereken bir durumda bir inşaat firması ile görüşerek kat karşılığı inşaat sözleşmesi düzenlemeniz gerekebilir.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sultangazi Belediyesi'nden büyük fırsat! Arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak!

İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığı, arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, söz konusu ihalenin muhammen bedeli 37 milyon 412 bin TL,  geçici teminat bedeli ise 1 milyon 122 bin 360 TL olarak belirlendi...

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden 37.130 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nın arsa payı karşılığı inşaat yapılandırmasına ilişkin ihale tarihi netleşti. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

İnşaat sektörü için Yaşam Döngüsü Rehberi hazırlandı!

Dünya genelinde binaların insan kaynaklı karbondioksit (CO2) salınımındaki payını azaltmak için inşaat sektörüne yönelik Yaşam Döngüsü Rehberi  hazırlandı. 

Onur Akköse, İntema İnşaat yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi oldu!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu, yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi olarak belirlenmiş olan Eda Şahin'in yerine Onur Akköse'nin görevlendirilmesine karar verdi.

İntema İnşaat 2021 yılı için PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İntema İnşaat'ın 2021 yılı için "PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi"nin seçilmesine ilişkin kararı tescil edildi. 

Enka İnşaat kar payı avansı dağıtmayacak!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri, KAP'a yaptıkları açıklamada bu hesap dönemi için kar payı avansı dağıtmayacaklarını bildirdi. 

İntema İnşaat 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

İntema İnşaat'ın 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Bağımsız Denetim Şirketi PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

İntema İnşaat 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

İntema İnşaat'ın VUK hükümlerine göre hazırlanan yasal kayıtlarınıza göre oluşan 21.706.497 TL dönem zararının geçmiş yıl zararı olarak dikkate alınmasına, kar payı dağıtılmamasına karar verildi. 

intema inşaat payı Haberi

intema inşaat payı

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. ve Tic. A.Ş.'nin, hakim ortaklarından biri olarak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II-27.2) Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği ("Tebliğ") hükümleri çerçevesinde satma hakkını kullanan diğer pay sahiplerinden 20.02.2015 tarihinde yapılan alış işlemlerinden Kuruluş payımıza düşen 3.313,22 adet pay, 1 TL nominal bedelli 1 lot pay bedeli için 4.614 TL adil fiyat üzerinden, Kuruluşumuzca satın alınmıştır. 


Kuruluşumuzun ECYAP sermayesindeki payı 20.02.2015 tarihi itibariyle %5,58 oranına...