11 / 05 / 2024

İnterdepo Bayraklı Gayrimenkul tmsf

İnterdepo Bayraklı Gayrimenkul tmsf

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, borcundan dolayı haczedilen İnterdepo Bayraklı Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa sundu.

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

Safkan Gayrimenkul Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Safkan Gayrimenkul Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Bayraklı tarafından kuruldu.

TMSF, İnterdepo Bayraklı Gayrimenkul’ü 100 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, borcundan dolayı haczedilen İnterdepo Bayraklı Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa sundu.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İzmir'deki 85 gayrimenkulü satıyor!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İzmir ili, Bayraklı, Gaziemir, Karabağlar, Balçova ve Karşıyaka ilçelerinde yer alan 85 adet mesken nitelikli gayrimenkulü 29 milyon 165 bin TL'ye satıyor...

İzmir Bayraklı'da 67 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İzmir 5. İcra Dairesi, İzmir ili, Bayraklı ilçesi, Salhane Mahallesi, 2391 ada 40 parselde yer alan gayrimenkulü 66 milyon 980 bin 625 TL'ye satıyor...

İzmir Bayraklı'da 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 10 milyon 615 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bayraklı'da 5.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan arsa vasfındaki gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir'de 6 milyon TL'ye icradan satılık 11 gayrimenkul!

İzmir İli, Bayraklı ve Bornova İlçeleri'nde yer alan 11 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 141 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bayraklı Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Bayraklı Belediyesi, Soğukkuyu Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 850 bin TL olarak belirlendi.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

First Class Gayrimenkul bina yönetiminde marka oldu!

İzmir Alsancak'ta 2008 yılında açtığı ilk şubenin ardından sektörde güven ve kaliteli hizmetle büyüyen First Class Gayrimenkul, Bornova, Bayraklı, Gaziemirve Karşıyaka ofisleriyle sektörde aranan marka oldu.

Bayraklı Mistral İzmir'de yaşam Ekim'de başlayacak!

İzmir'in Bayraklı bölgesinde tamamlanmakta olan gayrimenkul projeleri kentte farklı bir görüntü yaratırken, bunlardan biri olan, mimarisi ve çarşısıyla dikkat çeken Mistral İzmir'in Ekim ayı içinde hizmete girmesi bekleniyor.

İzmir ofis piyasasında Bayraklı-Turan-Salhane dikkat çekiyor!

EVA Gayrimenkul'ün İzmir'de gerçekleştirdiği ofis piyasası araştırması, büyük projelerle yapısal dönüşüm içinde bulunan Bayraklı-Salhane-Turan bölgesinde karma projelerin yoğunluk kazandığını, bölgenin hızlı bir gelişim gösterdiğini ortaya koyuyor.

İnterdepo Bayraklı Gayrimenkul tmsf Haberi

İnterdepo Bayraklı Gayrimenkul tmsf

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) , İnterdepo Uluslararası Özel Antrepo İşletmeciliği AŞ’ye ait amme borcu nedeniyle haczedilen İnterdepo Bayraklı Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü’nü satışa sundu.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan ilana göre, muhammen bedeli 100 milyon lira şeklinde belirtilen işletmenin ihalesi 23 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Resmi Gazete'de yer alan ilana göre, İnterdepo Bayraklı Gayrimenkulü Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, İzmir Bayraklı’da kargir depo ve idare binası ve arsası niteliğindeki 3 bin 597 metrekare alanlı gayrimenkulün 1815/2400 oranındaki hissesi ile İnterdepo Uluslararası Özel Antrepo İşletmeciliği AŞ ile kiracısı arasında imzalanan kira sözleşmesinden meydana geliyor. 

TİCARİ VE İKTİSADİ BÜTÜNLÜK
SATIŞ İLANI
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu “İnterdepo Bayraklı Gayrimenkulü Ticari ve
İktisadi Bütünlüğü” Satış Komisyonu Başkanlığından:
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (“Fon”) tarafından...