30 / 04 / 2024

Interface halıları

Interface halıları

Önde gelen iplik üreticisi Aquafil ortaklığıyla geliştirilen, canlı ve kontrast renklerin kombinasyonunu sağlayan bu yeni teknoloji, Interface Microtuft iplik yapısı ile birleştirildi.

Interface karbon salınımını yüzde 90 azalttı!

Lider karo halı üreticisi ve çevre alanındaki öncü atılımlarıyla tanınan Interface, Hollanda’ nın Scherpenzeel bölgesindeki Avrupa imalat tesisinde, sürdürülebilirlik ile ilgili bir dizi hamle gerçekleştirdi.

Interface bitkilerden halı üretti!

Interface,bitkilerden üretilmiş naylon bazlı karo halısı fotosferayı görücüye çıkardı

Araç kiralama sisteminde benzinli araçlar tercih ediliyor...

Araç satın almada olduğu gibi araç kiralamada da hangi aracın seçileceğine karar verirken aracın yakıt türü önemli bir hal almaktadır. Benzinli araçların kiralama ücretleri diğer yakıt türleri ile çalışan araçlara göre daha uygun olabiliyor. İşte haberin ayrıntıları...

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

Fakir Deluxe 9800s Halı Yıkama Makinesi en uygun nerede satılıyor? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yüzeylerinde biriken toz ve kir yüzünden mikrop yuvasına dönen halıları sadece süpürmek yetmez, yıkayarak derinlemesine temizlemek lazım. İşte bu noktada imdada Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi, koşar.

Antalya Hal fiyatları belli oldu mu? Antalya halinde sebze meyve ne kadar? 15 Ocak 2023 fiyat listesi

Vatandaşlar Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 15 Ocak 2023 fiyatları bugün yayımlandı mı? Antalya halinde sebze meyve ne kadar? sorularını aratıyor? Peki Antalya Hal fiyatları belli oldu mu? İşte detaylar...

Türk halıcılardan ihracat rekoru! Tam 2 milyar 755 milyon dolar gelir!

Türk halı ihracatçıları,  açıklanan rakamlara göre ihracattan 2022 yılında 2 milyar 754 milyon 757 bin dolar gelir elde etti.

Antalya Hal fiyatları açıklandı mı? Toptancılar halinde domates, soğan, patates kaç TL? 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 12 Ekim 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Peki, Antalya Hali'nde maydanoz, muz, domates, patates, patlıcan, biber, şeftali ve diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 12 Ekim 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

İskandinav halıda böyle fiyatlar görülmedi! Kaşmir Halı’da yüzde 56’ya varan indirimle 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Son günlerde evlerde oldukça tercih edilen İskandinav tarzı halılar, şimdi Kaşmir Halı mağazalarında yüzde 56’ya varan indirimle satışta. Kaşmir Halı’da farklı ebatlarda ve farklı renklerde halı seçeneği bulabilirsiniz. İşte, Kaşmir Halı 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

Hal Yasası detayları belli oldu! Hal fiyatları ne zaman düşecek? 

Hükümetin üç yıldan beri çalışmalarını sürdürdüğü Hal Yasası'na yönelik çalışmalarda son aşamalara gelindi. Peki Hal Yasası'nın detayları ne oldu? İşte ayrıntılar...

Kiralık evlerde ipin ucu kaçtı, Uzman isim uyardı! Kiracıları zor günler bekliyor

Kira fiyatlarında yaşanan artış Türkiye'nin en önemli sorunlarından biri durumundayken ev sahiplerinin keyfi zam uygulaması kiracıları zor durumda bırakıyor. Yetkililer kiralık evlerde kontrolsüz artışın önü alınmazsa krizin içinden çıkılmaz bir hal alacağı konusunda uyarıyor.

Dolandırıcılar yabancıya konut satışında darbe vuruyor!

Son yıllarda Türkiye'den ev alan yabancı sayısı bir hayli arttı. Hal böyle olunca yaşanan bu talep dolandırıcıları harekete geçirdi. Öyle ki bir daire birden fazla kişiye satılıyor. 

Adese'nin Konya Hal şubesi devredildi!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin "Konya Hal" şubesinin demirbaşlarının Öz Çavdar Tarım Ürünleri'ne devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

Gayrimenkul sektörüne ezber bozan bakış açıları lazım!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Turgut Yazıcı, "Satışlar durma noktasına geldi. Hatta satış değil, eskiden sattıklarının iadeleri ile mücadele eden bir markalı konut sektörü oluştu. Hal böyle olunca bildiğimiz üretim şeklini devam ettirmek mümkün değil" dedi... 

Interface halıları Haberi

Interface halıları

Önde gelen iplik üreticisi Aquafil ortaklığıyla geliştirilen, canlı ve kontrast renklerin kombinasyonunu sağlayan bu yeni teknoloji, Interface Microtuft iplik yapısı ile birleştirildi.


Touch of Timber serisi yüzde 100 geri dönüştürülmüş iplikten üretildi. Klasik SBR tipi lateks arakatdan yüzde 80 daha az karbon ayak izine sahip olan Interface geri dönüştürülmüş PVB arakat kullanan ilk ürünlerden birisi. Yeni ürün serisinde taban kısmında standart olarak bio-bazlı formaldehitsiz cam tülü kullanılıyor.


Interface EMEA Tasarım ve Geliştirme Müdürü Mandy Leeming, “’Touch of Timber’, Interface ve Aquafil birlikteliği karo halı sektörü için bir ilk. Müşteriler doğal bir zemin görmek istiyor ancak ahşap türevi sert malzemeler gürültü ve akustik  faktörü düşünüldüğünde pek çok ofis için pratik çözüm olmuyor. Bu nedenle bu ürün çok estetik, sorunsuz yürüyüş konforu sağlıyor,...