17 / 05 / 2024

Intergeo Eurasia ne zaman

Intergeo Eurasia ne zaman

Türkiye’de faaliyete geçen MMI Eurasia Fuarcılık’ın ilk organizasyonu olan Türkiye’nin ilk ikiz fuarları Intergeo Eurasia ve Seismic Safety 28-29 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul WOW Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle kapılarını açtı!

Avrupa’nın en büyük Tema Parkı olan Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle bugün kapılarını açtı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankapark (Wonderland Euroasia) Açılış Töreni'ne katıldı. 

Wonderland Eurasia giriş ücreti ne kadar?

Wonderland Eurasia yarın açılıyor. 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda kurulan tema parkın giriş ücretleri belli oldu. Peki Wonderland Eurasia giriş ücreti ne kadar?

1969 yılında Almanlar Boğaziçi Köprüsü'ne 'Eurasia' adını takmışlar!

1969 yılında Boğaziçi Köprüsü, Haliç Köprüsü ve çevre yollarına ait projenin ihalesine Alman basını geniş yer veriyormuş. Almanlar, Boğaziçi Köprüsü'ne Avrupa ve Asya kelimelerinden yararlanarak Eurasia adını takmışlar.

Erkanlı Grup güneş enerjisine yatırım yapıyor!

Son dönemde katı atıktan enerji dönüşümü gibi farklı alanlarda yeni yatırımlar yaparak dikkat çeken Erkanlı Grup, Alman menşeili Sunfarming Eurasia şirketi ile güneş enerjisi (fotovoltaik) yatırımı yapmak üzere anlaştı...

Erkanlı Grup güneş enerjisine 50 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Alman menşeili Sunfarming Eurasia ve Erkanlı Grup, güneş enerjisi (fotovoltaik) yatırımı yapmak üzere anlaşma yaptı. Anlaşmayla, bu yıl toplam 50 milyon TL'lik yatırım yapılması öngörülüyor...

Intergeo Eurasia ve Seismic Safety Deprem Güvenliği Fuarları 28-29 Nisan'da!

Intergeo Eurasia ve de Seismic Safety Deprem Güvenliği Fuarları 28 - 29 Nisan tarihlerinde WOW Convention Center’ da gerçekleştiriliyor. Fuarda, konular uzmanlar tarafından masaya yatırılacak.

14 ülkeden 90 uzman firma Deprem Güvenliği Fuarı'nda!

MMI Eurasia Fuarcılık tarafından 28 - 29 Nisan tarihlerinde İstanbul WOW Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan INTERGEO Eurasia ve Seismic Safety Fuarları öncesinde bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Deprem güvenliği ve depreme hazırlık fuarı 28-29 Nisan 2014 tarihlerinde düzenlenecek!

MMI Eurasia Fuarcılık tarafından organize edilen deprem güvenliği ve depreme hazırlık fuarları Intergeo Eurasia ve Seismic Safety, 28-29 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul WOW Kongre Merkezi’nde düzenlenecek...

Intergeo Eurasia ve Seismic Safety Fuarları için 17 Nisan'da buluşuluyor!

28-29 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul WOW Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan Intergeo Eurasia ve Seismic Safety Fuarları için 17 Nisan Perşembe günü saat 10:00'da Grand Hyatt Otel'de basın toplantısı düzenlenecek

Türkiye'nin ilk ikiz fuarları İstanbul WOW Kongre Merkezi'nde yapılacak!

MI Eurasia Fuarcılık 'ın ilk organizasyonu olan Türkiye'nin ilk ikiz fuarları Intergeo Eurasia ve Seismic Safety, 28-29 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul WOW Kongre Merkezi'nde yapılacak.

Intergeo Eurasia ve Seismic Safety 28-29 Nisan 2014'te gerçekleştirilecek!

Türkiye’de faaliyete geçen MMI Eurasia Fuarcılık’ın ilk organizasyonu olan Türkiye’nin ilk ikiz fuarları Intergeo Eurasia ve Seismic Safety 28-29 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul WOW Kongre Merkezi’nde yapılacak.

CEBIT Bilişim Eurasia, 24-27 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek!

Bu yıl fuarda Fatih Eğitim Projesi ile kentsel dönüşüm öne çıkacak CEBIT Bilişim Eurasia, 24-27 Ekim tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi' de 14'üncü kez kapılarını açacak...

Tuzla'da ilk güneş paneli enerjisi fabrikası açıldı!

Türkiye'nin ilk güneş enerjisi hücresi üreten fabrikası CSUN Eurasia Güneş Üretim Tesisi Tuzla'da hizmete girdi.

Intergeo Eurasia ne zaman Haberi

Intergeo Eurasia ne zaman



Messe München International’ın ana kurucu ortağı olarak Türkiye’de faaliyete geçen MMI Eurasia Fuarcılık’ın ilk organizasyonu olan Türkiye’nin ilk ikiz fuarları Intergeo Eurasia ve Seismic Safety 28-29 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul WOW Kongre Merkezi’nde yapılacak. 


Intergeo Eurasia Fuarı; fuar ve konferanstan oluşan  etkinlik kombinasyonu. Bu özelliği ile  organizasyon, katılımcılara ve ziyaretçilere iletişim ve diyalog ortamı sunacak. Ayrıca bu kombinasyon sağlıklı arazi geliştirme metodlarının yanısıra, harita üretimi teknolojilerinin ulaştığı noktayı, arazi denetimi ve gayrimenkul yönetim metodlarını katılımcı ve ziyaretçileri ile paylaşacak.


MMI Eurasia Fuarcılık CEO'su Tolga Özkarakaş konuya ilişkin açıklamasında, yapılacak fuarın  Güney Avrupa ve Ortadoğu’daki jeodezi, jeoinformasyon, inşaat ve çevre gibi alanlarda çalışmalar yapan uzmanları biraraya getireceğini söyledi. 


Özkarakaş, “Fuar, mekansal altyapı verilerinin ortaya konulmasına ilişkin  tartışmaların yapılacağı önemli bir platform olurken, diğer...