18 / 07 / 2024

internet konut aramaları

internet konut aramaları

Satılık konut arayanlar, belli bir bütçe aralığında internette de konut aramaları yapıyor.

Kiralık konut aramaları arttı, kira bedelleri yükseldi!

Havaların ısınmasıyla beraber kiralık konut aramaları artış gösterirken, kiralarda da hareketlilik başladı.

TOKİ'den son dakika Nisan ve Mayıs 2024 fırsatı! Bu illere 11 kampanyada 2 bin 824 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Nisan ve Mayıs 2024 projeleri resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Bu illere 11 kampanyada 2 bin 824 yeni konut geliyor...

TOKİ'den peş peşe hem Nisan hem de Mayıs 2024 müjdesi! 14 kampanyada tam 3 bin 629 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı hem Nisan hem de Mayıs ayı projelerini resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. TOKİ'nin yeni projeleri kapsamında 14 kampanyada tam 3 bin 629 konut geliyor.

TOKİ Mart 2024 kampanyaları peş peşe duyurdu! 5 şehre tam 2 bin 300 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Mart 2024 ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam ediyor. TOKİ tarafından yayımlanan ihale ilanlarına göre 5 şehirde 2 bin 309 konut inşa edilecek.

Kaçak emlakçılar hortladı: İnternet veya sosyal medyadan faaliyet gösteriyor!

Son dönemlerde artan kira ve konut fiyatlarından sonra kaçak emlakçılar ortaya çıktı. Ankara'da 2 bin emlakçının kaçak olduğu belirtiliyor. Bu kapsamda bu şahısların internet veya sosyal medyadan faaliyet gösterdikleri belirtiliyor... İşte detaylar...

Konut kredisi faiz oranları! Bankalar peş peşe açıkladı! Akbank, İş Bankası, Garanti, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat...

Konut kredi faiz oranlarında son dakika depremi yaşandı. Resmi internet sitelerinde açıklandı. Akbank, İş Bankası, Garanti, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat... İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 38 bin TL'ye son dakika konut imarlı arsa fırsatı! Bu ihaleyi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 38 bin TL'ye son dakika konut imarlı arsa fırsatı... Bu ihaleyi sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı o ihale ilanı...

Kiralık konut talebi ilk defa satılık konut talebini geçti!

Emlakjet tarafından derlenen verilere göre, emlak aramalarında uzun zamandır görülmedik bir biçimde kiralık konut aramaları Mayıs 2023 itibarıyla ilk defa satılık konut aramalarını geçti.

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için tarih belli oldu! 187 yeni konut geliyor!

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için tarih belli oldu. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, tek bir ilçeye 187 yeni konut geliyor...

İngiltere'de konut fiyatlarının artış hızı yavaşladı!

Rightmove internet sitesi tarafından yapılan araştırmaya göre İngiltere'de konut satıcılarının talep ettikleri fiyatlarda artış hızı yavaşladı.

Milli Emlak'tan 55 bin 310 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Resmen açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsaların ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü 55 bin 310 TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak'tan 91 bin liraya konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

İhale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe Milli Emlak Genel Müdürlüğü 91 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak. İşte söz konusu satış ihalesi ile ilgili detaylar...

Milli Emlak 84 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı konut imarlı arsaların ihale ilanlarını resmi internet sitesinden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 84 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

internet konut aramaları Haberi

internet konut aramaları

sahibinden sitesine yapılan ziyaretlerde satılık konut arayanlar, belli bir bütçe aralığında yoğunlaşıyor. 2017 yılında İstanbul genelinde internet üzerinden satılık konut arayanların yüzde 86’sı “Bütçem 350 bin liranın altında” derken, yüzde 14’ü 350 bin lira ve üzerindeki değerlerden satılan evlere baktı. 

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre Ankara ise yüzde 60 oranındaki kesim 150 bin liranın altındaki konutlarla ilgilenirken, İzmir’de 350 bin liradan düşük fiyatta konut arayanların oranı yüzde 82 düzeyinde. 

Antalya’da ise ev arayanların yüzde 57’si 150 bin liranın altında satılan konutlara baktı. Bu yıl ise diğer arama motorları dahil satılık konut ilanlarına bakanların bütçelerinde yüzde 15- 20’lik bir artış olduğu söyleniyor.