19 / 07 / 2024

intihar kanyonu

intihar kanyonu

Çevre Mühendisi Ertuğ Ergün, Los Angeles'a yakın bir ormanda yürüyüşe çıktıktan sonra haber alınamadı ve arama çalışmaları başlatıldı. İntihar Kanyonu olarak bilinen şelalenin dibinde Ergün'ün cesedine ulaşıldı

Kiracısını evden çıkaramayan ev sahibi isyan etti! Mahkeme sonuçlanmıyor! İntihar mı edeyim?

Denizli'de bir ev sahibi 1,5 yıl önce kiracısına oğlu evlenmeden evini boşaltmasını istedi. Kiracı ise bu isteği geri çevirdi ev sahibi ise mahkemenin yolunu tuttu. Kiracının evden çıkmaması üzerine Adalet Bakanlığı'na seslenen ev sahibi isyan etti.

Konut sektöründeki kriz müteahhitleri iflasa sürüklüyor!

Yaptığı açıklamada müteahhitlerin projelerini tamamlayıp satamadığını dile getiren İzmir İnşaat Malzemecileri Odası Başkanı Cumhur Taşdelen, son 1 haftada 3 kişinin borçlarını ödeyemediği için bunalıma girerek intihar ettiğini belirterek, önlem alınmazsa intihar furyası başlayabileceğini söyledi.

Kırgızistan'da yaşanan konut krizi intihar salgınına neden oldu!

Kırgızistan'ın güneyinde yer alan Andarak köyünde kadınlar arasında intihar vakalarında artış yaşanıyor. Dünyanın önde gelen basın kuruluşlarından Eurasianet bölgede yaşanan konut krizinin intiharları tetikleyen bir sebep olduğunu ortaya çıkardı.

44 kişiye mezar olmuştu! İşte Kahramanmaraş'taki Saitbey Sitesi’nin 'intihar' gibi bilirkişi raporu!

6 Şubat tarihindeki depremlerde Kahramanmaraş'ta yıkılan ve 44 kişiye mezar olan Saitbey Sitesi'nin bilirkişi raporunda imar suçu ortaya çıktı. İşte o rapordaki detaylar...

Konutta yap-sat bir dönem sona erdi!

Konut ticaretinde yap-sat devri kapandı. Konuya ilişkin bilgi veren Rams Global Üst Yöneticisi (CEO) Devran Bülbül, “Maketten, topraktan daire satmak artık firmanın intiharıdır" dedi. İşte ayrıntılar...

Jeffrey Epstein’ın Little St James adası 125 milyon dolara satılıyor!

Hapishanede intihar eden milyarder iş insanı Jeffrey Epstein'ın lüks bir ev inşa ettiği Little St James adası, 125 milyon dolar bedelle satışa sunuluyor. 

Kripto paradan zarar eden 2 kardeşin intihar ettiği iddia edildi!

Bursa'da kripto para nedeniyle zarar eden Hasan Karacan ve kardeşi Hüseyin Karacan'ın intihar ettiği iddia edildi.

Peter Bing, 2 torununu mirasından men etti!

Geçtiğimiz sene intihar eden Amerikalı iş adamı Steve Bing’in, eski tenisçi Lisa Bonder’la olan kızı Kira Kerkorian ve ve ünlü İngiliz model Elizabeth Hurley’den olan Damian dedelerinin açtıkları miras davasıyla karşı karşıya kaldı. 

Somali’de Türk inşaat şantiyesine saldırı!

Somali’de Türk şirketinin yol inşaatı şantiyesine yapılan intihar saldırısında iki Türk vatandaşı hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yaptı.

Kanal İstanbul için tüyler ürperten açıklama: Yapılırsa İstanbul için intihar olur!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Nusret Suna yaptığı açıklamada Kanal İstanbul'un dev metropol için bir yıkım olduğunu söyledi.

İzmit’te inşaatta çalışan işçi intihar etti!

İzmit’te yapımı devam eden KYK yurdu  inşaatında çalışan bir işçi, çalıştığı inşaatta kendini asarak yaşamına son verdi…

Valla Kanyonu'na inşa edilen Muratbaşı Seyir Terası açıldı!

Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde yer alan Valla Kanyonu'nda hayata geçirilen Muratbaşı Seyir Terası, hizmete girdi.

Doğal sit alanı Kıbrıs Kanyonu turizme kazandırılacak!

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Kıbrıs Kanyonu'nun doğal yaşam turizmine kazandırılması planlanıyor.

intihar kanyonu Haberi

intihar kanyonu


ABD’nin California eyaletindeki Los Angeles şehri yakınlarında bulunan bir ormana yürüyüşe gittikten sonra bir daha kendisine ulaşılamayan Türk mühendis Ertuğ Ergün (33) hem helikopterlerle, hem de at üzerinde arandı. Bu çalışmalar polis tarafından yürütülüyordu. İki haftadır Ergün2ü arayan Polis sonunda Ergün’ün cesedini buldu. 6 saatlik bir çalışma sonrasında çıkarılan ceset otopsi için helikopterle hastaneye kaldırıldı. Türk mühendisin çalıştığı şirket cenazenin Türkiye’ye nakil masraflarını üstlendiğini açıkladı.


Kazara mı, intihar mı


Ergün, iki yıldır ABD’de çalışıyordu. ODTÜ mezunu bir çevre mühendisive endüstri mühendisliği konusunda da yüksek lisans yapmış olan Ergün’ün cesedinin ABD’nin en derin üçüncü kanyonu olma özellliği ile bilinen “Angeles National Park” içindeki Suicide Canyon (İntihar Kanyonu) içindeki Vasques Şelalesi dibinde bulunması intihar şüphelerini artırdı.


Gidişi var, dönüşü yok


Tehlikeli kanyonun internet sitesinde, yürüyüş...