27 / 04 / 2024

Kripto paradan zarar eden 2 kardeşin intihar ettiği iddia edildi!

Kripto paradan zarar eden 2 kardeşin intihar ettiği iddia edildi!

Bursa'da kripto para nedeniyle zarar eden Hasan Karacan ve kardeşi Hüseyin Karacan'ın intihar ettiği iddia edildi.



Bursa Kestel'de kafeterya işleten 34 yaşındaki Hasan Karacan ve kardeşi 31 yaşındaki Hüseyin Karacan iddialara göre son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralar nedeniyle zarar etti. Sabah'tan Remzi Yılmaz'ın haberine göre, yaşanan bu durumu çevresine söyleyen Karacan kardeşler, "İznik Gölü'nde intihar edeceğiz" dedikten sonra, ortadan kayboldular Karacan kardeşlere ulaşamayan aileleri, jandarmadan yardım talep etti.

Kripto paradan zarar eden 2 kardeşin intihar ettiği iddia edildi!

Yaşanan gelişmeler üzerine İznik Jandarma Komutanlığı'na bağlı bot timleri ve AFAD ekipleri, balık adamların da verdiği destekle gölde arama çalışmaları yaptı.

CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

Ekipler İznik Gölü çevresinde önce kardeşlere ait kıyafet ve cüzdanları buldu, daha sonra ise cansız bedenlerine ulaştı. Acı haberi duyan yakınları, sinir krizi geçirdi.

Türkiye'de kripto para yatırımları ne durumda?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön