27 / 08 / 2024

İpek Grup yeni proje

İpek Grup yeni proje

Ortadoğu ve Balkanlardaki tek çinko kurşun üretim fabrikası olan Çinkom'un sahibi olan grup inşaatta da İpekkar şirketi ile büyük bir projeye imza atıyor...

Mirasçılar hangi durumlarda mirastan men edilebilirler?

Miras kavgalarının önüne geçmek amacı ile pek çok yeni düzenleme yapılmaktadır. Buna göre, miras hukukunda eşitlik ve adaleti sağlamak için adımlar somut adımlar atıldığı ifade edildi. Miras paylaşımında merak edilen detaylar ve mirastan men edilme durumda neler yapılır? 

Japon Konutları için düğmeye basıldı! Hocaoğlu Grup'tan Sancaktepe'ye 1,2 milyar TL'lik yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hocaoğlu Grup, Sancaktepe'de yaklaşık 1,2 milyar liralık yatırımla yeni bir konut projesi inşa edecek. Sismik deprem izolatörlü projede 126 konut yer alacak.

İstinye Park'ın yatırımcısı Orjin Grup 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu! 

İstinye Park'ın yatırımcısı ve ortağı Orjin Grup, 3 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. 3 şirketin toplam sermayesi 510 milyon 500 bin TL oldu. İşte o şirketler... 

Ünlem Grup, yeni gayrimenkul markası Usreal ile 100’ün üzerinde ofis açmayı planlıyor!

20 seneyi aşkın zamandır sigorta sektöründe yer alan Ünlem Grup, oluşturduğu yeni gayrimenkul markası Usreal ile bir sene içinde 100’ün üzerinde ofis açmayı hedefliyor.

Özen Kuzu yeni şirket kurdu! Kuzu Grup'tan yeni yatırım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu yeni şirket kurdu. Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Zengin tarafından kuruldu.

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

İş arayanlar, mutlaka başvurun! O belediye onlarca yeni eleman alacak!

İş arayışı olan ve kamuda işe girmek isteyenleri mutlu edecek haber belediyeden geldi. Kurum Dışı Kamu Alımı bölümünde ilan açan Denizli Belediyesi pek çok yeni eleman alımı yapıyor. Peki işe başvurmak için gerekli şartlar neler? Son başvuru tarihi ne zaman?

ŞOK Market'te 6 taksit fırsatıyla pek çok yeni aktüel ürün satışta! Peş peşe çılgın indirim! 22 Ocak 2023 fiyat listesi

ŞOK Market 21-24 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Peki, ŞOK'ta bu hafta hangi ürünler 6 taksit fırsatı ile satışa sunulacak? İşte 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yeni kredi paketleri yolda! Bankalarda hazırlıklar başladı! Art arda açıklanacak! 

Hükümet yeni kredi paketleri dahil olmak üzere pek çok yeni adım için hazırlıklara başladı. İşte ayrıntılar...

Bershka’dan çanta ve ayakkabıda yüzde 30'a varan indirim fırsatı! Bershka 30 Ekim 2022 fiyat listesi..

Trend giyim markası Bershka bir süredir devam eden indirimlerine ek pek çok yeni üründe de yüzde 30’a varan indirim yaptı. Tüm kategorilerde geçerli olan indirimleri sizin için listeledik. İşte Bershka 29 Ekim 2022 fiyat listesi..

Yeni Fiesta göz kamaştırıyor! Ford Fiesta 13 Ekim 2022 fiyat listesi

Yeni Ford Fiesta; Seçilebilir Sürüş Modları, Geri Görüş Kamerası ve pek çok yeni özelliğiyle şehirde sürüş deneyimine yeni bir keyif katıyor. Eylül ayında zam yapmayan Ford, yeni Fiesta için zam kararı aldı.

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İpek Grup yeni proje Haberi

İpek Grup yeni proje

Ortadoğu ve Balkanlardaki tek çinko kurşun üretim fabrikası olan Çinkom'un sahibi olan grup inşaatta da İpekkar şirketi ile büyük bir projeye imza atıyor. İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, 32 yıl önce 25 metrekarelik bir dükkanda basit bir dikiş makinesi ile başlayan yolculuklarını çok daha ileriye taşıyacaklarının mesajını verdi. 


BAŞARI HİKAYESİ 


• İpek Mobilya nasıl doğdu? 

1957 Kayseri Hacılar doğumluyum. 0 dönemlerde Hacılar'da olan herkes mobilyacılık işi ile uğraşıyordu. 

1969'da İstikbal Mobilya'da çırak olarak işe başladım. Askere gitmeden önce kendi dükkanımı açtım, askerden dönüşte Ankara'da çalıştım. 12 Eylülle birlikte işverenim işini kaybedince, Kayseri'ye döndüm. 

Küçükmustafa Mahallesinde 25 metrekare bir dükkanda koltuk döşemeciliğine başladım. 

Sonra o küçük dükkandan sanayiye taşındık, sonra mağazacılığa adım attık. 

Endüstriyel manada tasarım ve üretimine 1991'de başladık. İpek Mobilya işte böyle doğdu. 


•...