16 / 06 / 2024

Irak\'ta 60 milyar dolarlık 120 proje

Irak\'ta 60 milyar dolarlık 120 proje

DEİK/Türk-Japon ve Türk-Irak İş Konseyleri, Irak'ta yapılması için hazırlanan projelerin tanıtılması ve işbirlikleri için bir toplantı düzenledi

Geçen sene yapılan tapu ve satış işlemlerinden hazineye 60 milyar lira katkı sağlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 2023 yılında tapu ve satış işlemlerinden hazineye 60 milyar liranın üzerinde katkı sağlandığını kaydetti.

Nava Konak'ta 60 ay 1,99 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı!

Teslimlerin bu yılın Eylül ayında gerçekleştirileceği Nava Konak'ta 60 ay 1,99 faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı sunuluyor. 25 katlı tek kule olarak yükselen projede farklı konut alternatiflerine yer veriliyor. 

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Depremin ardından şok eden rakam ortaya çıktı! 60 milyar doları aşabilir

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından yaralar sarılmaya bölgeye can suyu olmaya çalışılıyor. SMMMO’nun uzman akademisyenlerden oluşturduğu kurul bültenindeki analize göre 6 Şubat’ta meydana gelen iki büyük depremin maliyeti 55-60 milyar doları aşabilir. denildi.

İşletmesi olanlara müjde! 60 milyar TL'lik destek paketi devreye girecek!

Şirketlere destek vermek amacıyla açıklanan yeni ekonomi modelinde  üretim, ihracat ve yatırım yapan firmalara KGF ile 60 milyar TL değerinde destek sağlanacaktı. Peki destek paketi ne zaman devreye girecek?

MESA Çengelköy Bosphorus'ta 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

MESA imzasıyla İstanbul Çengelköy'de hayata geçirilen MESA Çengelköy Bosphorus projesi Temmuz ayında satışa çıktı. Projede, 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı sunuluyor.

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

Merkez Bankası repo ihalesiyle piyasaya yaklaşık 60 milyar lira verdi!

TCMB, bugün miktar yöntemiyle düzenlediği 23 Mart vadeli repo ihalesi ile piyasaya 59 milyar 999 milyon 999 bin 991 lira verdi.

Merkez Bankası repo ihalesiyle piyasaya yaklaşık 60 milyar lira verdi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), bugün miktar yöntemi ile düzenlediği 5 Mart vadeli repo ihalesiyle piyasaya yaklaşık 60 milyar lira verdi.

Emlak Konut GYO Başakşehir İkitelli 2. Etap'ta 60 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Başakşehir İkitelli 2. Etap kapsamında, 1444 Ada 1 Parselde yer alan 42 adet konut ve 18 adet ticari üniteden oluşan toplam 60 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı.

Partner Teknik, Irak'ta iki çimento fabrikası işletecek!

Yurtdışında fabrika ve santral kurulumu yapan Partner Teknik, Irak'ta 25 yıllığına iki çimento fabrikasının rehabilite ve işletme ihalesini aldı. 70 milyon dolar yatırım yapılacak iki fabrikadan 25 yılda 700 milyon dolarlık gelir bekleniyor.

Kiracılar ev sahiplerine 60 milyar lira ödedi!

2002’den beri toplam 11,6 milyon daire satıldı. Kiracılar, 2018’de ev sahiplerine 60 milyar lira kira ödedi. Kiracıların en çok zorlandığı il açık ara farkla İstanbul oldu.

 Los Angeles'ta 1 milyar dolar istenilen arsa 100 bin dolara satıldı!

ABD'nin Los Angeles kentinde bulunan arsa 1 milyar dolar değer biçmesine rağmen açık arttırmada 100 bin dolara satıldı.

Irak\'ta 60 milyar dolarlık 120 proje Haberi

Irak\'ta 60 milyar dolarlık 120 proje

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, forumu doğru zaman, doğru mekan ve doğru insanlarla, üç doğru şeyin bir araya gelerek yapılan bir organizasyon olarak değerlendirdi. Türkiye'nin uluslararası alanda çok aktif, marka değeri yüksek ve pek çok yatırım fırsatına sahip olduğunu vurgulayan Çağlayan Türkiye ile Japonya'nın serbest ticaret aşamasına gelmesinin çok önemli olduğunu vurgulayarak yapacağı Japonya ziyareti ile ilgili de ön bilgi verdi. Çağlayan, Türkiye'den 111 firma ile 197 katılımcının Japonya'dan ise 8 firma, 156 katılımcının bir araya geldiği bu forumun Türk-Japon ilişkilerini daha da geliştireceğine inandığını belirterek sözlerine son verdi.

Japonya'nın Irak'ın yeniden Yapılandırılmasından Sorumlu Büyükelçisi Mitsio Sakaba ise bu forumun düzenlenmesi için yaklaşık 1.5 yıldır çalışmalar yaptıklarını söyledi.Daha önce altyapı yatırımları ve petrol rafinerileri alanında yardımda bulunduklarını dile getiren Sakaba, bundan...