05 / 05 / 2024

iran otel dekorasyonu

iran otel dekorasyonu

Dünyanın en çok ilgi çeken 10 destinasyonundan birisi olarak gösterilen İran, otel dekorasyonu ve ekipmanları konusunda Türkiye’deki otelleri örnek alıyor.

İran'da hurma yapraklarından otel inşa edildi!

İran'ın Kirman kentinde ahşap ve hurma ağacı yapraklarıyla otel inşa edildi. Otel bölgeye gelen turistlerin ilgisini çekiyor.

Türk yatırımcılar İran'da otel inşa edecek!

İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Esger Monsan yaptığı açıklamada Türk yatırımcıların İran'da 10 otel inşa edeceğini söyledi.

Kaya Grup İran'da otel zinciri inşa edecek!

Ambargoların kalkmasından sonra İran Türk şirketlerinin radarına girdi. Enerjiden inşaata, beyaz eşyadan turizme hemen hemen her sektörden dev markalar, Iran için kolları sıvamış durumda.

Türk yatırımcılar İran’da en az 10 otel inşa edecek!

Türkiye ile İran arasında imzalanan 4. Turizm İşbirliği Teknik Komitesi Toplantısı Protokolü'ne göre, Türk yatırımcılar İran'ın Tahran, İsfahan, Şiraz, Tebriz ve Maşhad bölgelerinde en az 10 otel yapacak.

Gümüşhane Şiran'a 3 yeni tesis!

Gümüşhane'nin Şiran ilçesine DOKA desteğiyle 3 ayrı tesis yapılacak. Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, projenin butik otel, Kadın Yaşam Merkezi ve üçüncü binanın müze, kütüphane ve sergi salonundan oluştuğunu söyledi.

İran 2020 yılına kadar 30 yeni otel yatırımı yapacak!

2020 yılına kadar 30 yeni otel yatırımı yapılması planlanan ve yatırımların ardından yıllık 20 milyon turist hedefleyen İran, başta Antalya olmak üzere Türkiye'deki otelleri örnek alıyor.

İran otel dekorasyonu konusunda Türkiye'yi örnek alıyor!

Dünyanın en çok ilgi çeken 10 destinasyonundan birisi olarak gösterilen İran, otel dekorasyonu ve ekipmanları konusunda Türkiye’deki otelleri örnek alıyor.

Bursa Kale İçi Otel dekorasyonu ile Osmanlı konseptini yansıtıyor!

Kale İçi Otel'i hayata geçiren Nurten ve Ahmet Aydın, Osmanlı konseptini yansıtan dekorasyonu ile konuklarına hem tarihi anlar yaşatmayı, hem de kalite ve farklılığı birlikte sunmayı hedefliyor...

Zorlu Center Raffles Otel'de imkansız kelimesi yasak!

İstanbul'da, Zincirlikuyu'daki Karayolları arazisinde inşaatına başlanan dört kuleden biri otel oluyor. Oteli dünyaca ünlü oteller zinciri Raffles işletecek. İç dekorasyonu üstlenen ödüllü mimarlık şirketi Hirsch Bedner Associates'in ortağı Howard Pharr,

Eda Taşpınar, B House ile otel dekorasyonunu sevdi!

InStyle Home dergisi, eylül sayısında Eda Taşpınar 'ın dekore ettiği Alaçatı B House Boutique Hotel 'i tanıttı.  Eda Taşpınar, ' “Bu aynı zamanda ilk otel dekorasyonu tecrübem oldu. İkincisi için sabırsızlanmaya başladım şimdiden ” diyor...

Koç Grubu Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açıyor!

Koç Grubu, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açacak

Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan butik otel olacak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiralanan Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan, butik otel konseptiyle yeni yılda hizmete açılacak

Çeşme'de otel yatırımları için arazi tahsisleri bekleniyor

Çeşme Otelciler Birliği Başkanı ve Pırıl Otel'in sahibi Veysi Öncel, Alaçatı'ya gelen herkese sörf öğretmeyi hedeflediklerini söyledi

iran otel dekorasyonu Haberi

iran otel dekorasyonu

2020 yılına kadar 20 milyon turist hedefiyle yol alan İran’da 30 yeni otel yatırımının gerçekleştirileceği, zincir otellerin İran’da yeni otel yatırımları yapmak için çalışmalar yaptıklarını bildirildi. Antalya’da düzenlenen Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları Fuarı’nı ziyaret eden 50 kişilik İranlı otelci grubundan Pars Hotel Grubu’nun CEO’su Amir Aslanzadeh, “İran’da binin üzerinde 5 yıldızlı otel var. Bu fuar sayesinde Türkiye deki otel ekipmanları firmalarıyla tanışma fırsatı bulduk, Türk ekipman ve donanımları hem kaliteli hem de ucuz” dedi.

İran’da bulunmayan ürün çeşitliliğinin Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nda yer aldığını vurgulayan Aslanzadeh, fuarda düzenlenen ve katılımcı firmalarla randevulu olarak görüşme imkanı sunan VIP Görüşme Programı’na dahil olarak tekstil, mobilya, mutfak malzemeleri, pergola sistemleri, temizlik makineleri ve dekorasyon ile ilgili 64 firmayla görüştüklerini...