05 / 05 / 2024

İrfan Balkanlıoğlu havalimanını inceledi

İrfan Balkanlıoğlu havalimanını inceledi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 22 Mayıs 2015'in, Ordu ve Giresun illeri açısından tarihi bir gün olacağını söyledi.

Aşçıoğlu'ndan marka ve ticaret ünvanı açıklaması!

Aşçıoğlu, Türkiye gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerine ait olan “Aşçıoğlu” markasının ve ticaret ünvanının hukuka aykırı olarak kullanılması ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Yıl sonunda dolar 47 TL olacak diyen Hamza Yardımcıoğlu'ndan kritik açıklama! Hazır olun!

Yıl sonu döviz ve enflasyon tahminini açıklayan Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu, doların 47 lira olacağını enflasyonun ise yüzde 600'e çıkacağını açıkladı.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Nur Damcıoğlu tarafından kuruldu.

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Mendeş ve Sezgin Mendeş ortaklığında kuruldu.

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu reklamlarında oynadığı serum kaç TL? İşte Afra'nın serumunun fiyatı...

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran rolüyle son dönemin en gözde oyuncularından birisi olan Afra Saraçoğlu, Garnier'ın reklam yüzü oldu ve AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serumun tanıtımında rol aldı.

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alp Çavuşoğlu tarafından kuruldu. 

Aşçıoğlu'ndan Ispartakule ve Bahçeşehir'e 2 yeni proje geliyor!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada  5 milyar liralık iki projeye başlayacaklarını dile getirdi. İşte detaylar...

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

PttAvm'den ayçiçek yağ indirimi! Torku, Yudum, Oruçoğlu, TMO 5 kiloluk yağ fiyatları dibi gördü! İşte fiyat listesi...

PttAvm Torku, Yudum ve Oruçoğlu firmalarının ayçiçek yağ fiyatlarında indirim yaptı. Bu markaların 5 kiloluk, 1 kiloluk ayçiçek yağ fiyatlarında büyük düşüş yaşandı. Peki PttAvm'de ayçiçek yağ fiyatları kaç TL? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

İrfan Balkanlıoğlu havalimanını inceledi Haberi

İrfan Balkanlıoğlu havalimanını inceledi


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 22 Mayıs 2015'in, Ordu ve Giresun illeri açısından tarihi bir gün olacağını söyledi.


Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz ve beraberindeki heyet, Ordu ve Giresun illerine hizmet vermesi amacıyla 24 Temmuz 2011'de temeli atılan ve dünyada denize dolgu yöntemiyle inşa edilen 3. havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı'nda incelemelerde bulundu.


Müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Yılmaz, 22 Mayıs Cuma günü yapılacak açılışa hazır olduklarını dile getirdi.


Yılmaz, 22 Mayıs 2015 tarihinin Ordu ve Giresun illeri açısından tarihi bir gün olacağını vurgulayarak, iki kentin yarım asır boyunca dillendirdiği, hasretle beklediği bu yatırımı bölgeye kazandırmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduklarını ifade etti.


Şimdiden açılış heyecanını yaşamaya başladıklarını belirten Yılmaz, "Allah izin verirse cuma gün saat 06.30'dan itibaren yaklaşık 8...