15 / 05 / 2024

irfan öge kimdir

irfan öge kimdir

FETÖ'nün girmediği, sızmadığı yer kalmamış. FETÖ’den mal varlığına el konulan avukat İrfan Öge'nin, Gölet bölgesini betonla katleden şirketin avukatı olduğu ortaya çıktı. 

Neşecan Çekici kimdir? GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında?

3 Kasım 2023 tarihinde GYODER Başkanı olarak koltuğa geçen Neşecan Çekici'nin biyoğrafisi merak ediliyor. Peki  GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici kimdir? Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında? İşte Neşecan Çekici ile ilgili merak edilenler... 

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

İrfan Güvendi nereden mezundur? İrfan Güvendi kimdir?

İrfan Güvendi kimdir? İrfan Güvendi hangi mesleği yapıyor? İrfan Güvendi nereden mezundur? İşte detaylar!

Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir?

Genelkurmay Başkanlığına geçici olarak Musa Avsever atandı. Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir? İşte detaylar!

Aazar Ali Khwaja kimdir? Önceki görevleri neler?

Bankacılık ve finans sektöründe 25 yılı aşkın deneyime sahip Aazar Ali Khwaja'nın kariyeri, uluslararası bankacılık alanında öncü kuruluşlarda geçti. Aazar Ali Khwaja kimdir? Önceki Görevleri Neler?

İrfan Erciyas kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Erciyas kimdir? İrfan Erciyas daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İrfan Erciyas'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte İrfan Erciyas`ın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa Kuran kimdir?

Asrın Konakları projesini hayata geçiren Kuran Şirketler Topluluğu'nun kurucusu Avukat Mustafa Kuran kimdir? Mustafa Kuran, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İrfan Aşıkoğlu kimdir?

Aşıklar Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşıkoğlu kimdir? İrfan Aşıkoğlu, hangi işlerde hizmet veriyor?

İlhami Yılmaz kimdir?

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin geçtiğimiz hafta görevden alınması üzerine yapılan seçimde Ataşehir Belediye Başkan Vekili olarak atanan İlhami Yılmaz kimdir?

Alinur Aktaş kimdir?

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'da Recep Altepe'nin istifasının ardından boşalan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın başına geçmişti. Alinur Aktaş, 2019 yerel seçimlerinde de Ak Parti adayı olarak gösterildi. Peki, Alinur Aktaş kimdir?

Öznur Ozar kimdir?

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Osman Bektaş'ın görevinden istifa etmesi ile boşalan göreve geçici olarak Öznur Ozar atandı. Peki, Öznur Ozar kimdir?

Carlos Mourao Pereira kimdir?

35 yaşında geçirdiği kaza sonucunda görme yetisini yitiren buna rağmen hala mesleğini icra eden 45 yaşındaki Mimar Carlos Mourao Pereira kimdir?

Selim Erdil kimdir?

Mimar Selim Erdil'in 'Ma Vie La' isimli projesi 'Architizer A+ Awards 2016' yarışmasında, jüri elemelerini geçerek, halk oylamasında birinci oldu. Peki, Mimar Selim Erdil kimdir?

irfan öge kimdir Haberi

irfan öge kimdir

Sözcü Gazetesi'nden Özlem Güvemli'nin haberine göre; sürekli gündemde olan Bahçeşehir Gölet'i imara açılmış ve ihalesini Atmca Gayrimenkul A.Ş isimli şiket kazanmıştı. Fakat Danıştay tarafından yürütme durduruldu. Başakşehir Belediyesi ile inşaat şirketinin avukatı bu karara itiraz etti. Ancak reddedildi. Avukat İrfan Öge şirket adına başvuru yaptı. Öge 'nin Fethullah Gülen'in Pensilvanya'daki çiftliğinin parasını ödeyen ailenin avukatlarından biri olduğu ortaya çıktı.  Öge'nin mal varlığına 2017'nin Ocak ayında FETÖ'den el konulmuştu. CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat da Danıştay'a itiraz için başvuran İrfan Öge'nin Fetullahçı kuruluşlarla şüpheli para trafiğinin tespit edildiğini belirtti.


Bahçeşehir Gölet ile ilgili çarpıcı bir karar alındı

Danıştay 13. Dairesi, CHP'li Başakşehir Belediye Meclis üyeleri tarafından, 2015 yılında Başakşehir Belediyesi'nin düzenlediği ihalenin iptaline ilişkin açılan davada yürütmeyi durdurma kararı almıştı....