05 / 05 / 2024

Irmak Group dolar

Irmak Group dolar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TL seferberliğine tam destek veren Irmak Group, bünyesindeki tüm İDA Gold ve Irmak Döviz bürolarında 50 bin dolar ve euro bozduran her vatandaşa gram altın hediye edeceğini açıkladı.

'Doların güçlenmek için alanı var' diyen dev kurum olacakları peş peşe açıkladı! Doları olan yaşadı!

Goldman Sachs Group doların  güçlenmek için alanı var diyerek dolardaki yükselişlere değinerek olacakları peş peşe çaıkladı. Doları olan yaşadı.

Çinli gayrimenkul şirketi Kaisa Group'un Hong Kong Borsası'ndaki işlemleri durdu!

Çin'in borç krizindeki gayrimenkul şirketi Kaisa Group, vadesi gelen 400 milyon dolar tutarındaki borç tahvilinin faiz ödemesini gerçekleştirememesinden sonra Hong Kong Borsası'ndaki işlemlerinin durdurulmasını talep etti. 

Adil Işık Group Ortadoğu'da büyümeyi planlıyor!

Yurt içinde 116 ve yurtdışında 45 mağazaya ulaşan Adil Işık Group, önümüzdeki dönemde yurtdışında büyümeye odaklandı. Adil Işık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Işık, "Halen 45 milyon dolar olan yurt dışı ciroyu 100 milyon dolara çıkaracağız" diye konuşuyor...

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Stan Group kripto para ile emlak sektörüne giriş yapmak istiyor!

Stan Group 50 milyar doların üzerinde değere sahip olan gayrimenkullerini satma kararı aldı. Firma kripto para ile emlak sektörüne giriş yapmak istiyor.

Gayrimenkul, yatırımcısına doların iki katı kazandırdı!

Ankara’da gayrimenkul sektörüne yön veren EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken gayrimenkul sektörünün yatırımcısına doların 2 katı daha fazla kazandırdığını söyledi.

Gözalan Group-Ferko ortaklığından 80 milyon dolarlık proje!

Gözalan Group'un perakende dışında da yatırımları var. Bunlardan biri Ünisite. Ferko inşaat ile ortaklığında İstanbul Göktürk'te hayata geçirilecek proje için 80 milyon dolar yatırım yapılacak. Projenin 2021'de bitmesi planlanıyor.

Knox Group, Dubai'deki evleri Bitcoin ile satacak!

325 milyon dolar değerinde konut ve ticari gayrimenkul projesine başlayacak olan Knox Group, Dubai'de yapacağı 1133 dairelik lüks projedeki 653 daireyi, değeri bu yıl yüzde 400 artan kripto para birimi Bitcoin ile satacağını açıkladı.

Yüksel Akgül'den 15 Temmuz mesajı!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Brooklyn City projesine Katarlı Albawakir Group ortak oldu!

Pana Yapı, Katarda yaşayan “Dünya İslam Alimler Birliği Başkanı” Yusuf El Karadavi’nin ailesine ait olan Albawakir Group ile CITY projesi için el sıkıştı. Şirket, City projesi için toplam değeri 200 milyon dolar olan anlaşma gerçekleştirdi.

Astra Group 15 estetik hastanesi açacak!

Astra Group, sağlık sektörüne de adım attı. Medikal estetik ve plastik cerrahi alanında zincir haline gelmeyi hedefleyen grup, üç yılda 150 milyon dolar yatırımla 15 estetik hastanesi açmayı hedefliyor.

Tay Group 5 yılda 4 milyar doların üzerinde yatırım yapacak!

Tay Group, tekstil, gayrimenkul ve turizm sektörlerine ilişkin yatırımlarına hız kattı. Şirket önümüzdeki 5 yıl içinde yurtiçi ve yurtdışında toplam 4 milyar doların üzerinde yatırım yapacak.

Irmak Group 2017'de hız kesmeyecek!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Altuğ 2016 yılını değerlendirdi. İşte Altuğ'un değerlendirmesi..

Irmak Group dolar Haberi

Irmak Group dolar


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TL seferberliğine tam destek veren Irmak Group, bünyesindeki tüm İDA Gold ve Irmak Döviz bürolarında 50 bin dolar ve euro bozduran her vatandaşa gram altın hediye edeceğini açıkladı. 1974 yılından bugüne dek altın, döviz, inşaat ve gıda alanlarında faaliyet gösteren Irmak Group, bünyesinde bulunan altın ve döviz bürolarında TL seferberliği başlattı.


Türkiye’nin bir çok noktasında yer alan Irmak döviz büroları ile IDA Gold kuyumcularında 50 bin dolar ve euro bozduran her vatandaşa gram altın hediye ediliyor.


Irmak Group  Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel AKGÜL; “Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu TL seferberliğine biz de bünyemizde faaliyet gösteren kuyumcu ve döviz bürolarımızla katılıyoruz.  Aldığımız karar doğrultusunda İstanbul’un bir çok noktasında faaliyet gösteren döviz büroları ve kuyumcu  mağazalarımızdan 50 bin dolar bozduran...