04 / 05 / 2024

İrme elektrik izmir

İrme elektrik izmir

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık+Mühendislik tasarımına sahip İrme Elektrik Headquarters, çevreye, kente ve çalışanların hayatını değerlendirecek bir genel merkez olarak kurgulanacak.

Elektrik faturaları kabusunuz olmasın! İşte faturayı yarı yarıya düşürme yöntemleri!

Elektrik faturalarınız yüksek tutarda geliyorsa, bu durumu tersine çevirebilirsiniz. Elektriğin pahalı ve ucuz geldiği belirli saatler bulunmaktadır. İşte o saatler ve elektrik faturasını düşürme yöntemleri!

İzmir Alsancak'taki elektrik fabrikası çürümeye terk edildi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Alsancak'ta bulunan tarihi elektrik fabrikası için yapılan ihalenin iptal edildiğini anımsatarak tarihi binanın çürüdüğünü dile getirdi.  

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

İrme Elektrik Headquarters’a XL Mimarlık ve Mühendislik imzası!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık+Mühendislik tasarımına sahip İrme Elektrik Headquarters, çevreye, kente ve çalışanların hayatını değerlendirecek bir genel merkez olarak kurgulanacak.

İzmir'deki tarihi elektrik fabrikası arazisiyle birlikte satılıyor!

Alsancak’taki 91 yıllık tarihi elektrik fabrikası ve 11 dönümlük arazi yeniden satışa çıkarıldı.

İzmir Elektrik Fabrikası yeniden tasarlanıyor!

İzmir Elektrik Fabrikası, Yaşar Üniversitesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri tarafından yeniden tasarlandı.

İzmir'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir'in Tire ilçesinde boşaltmaya çalıştığı beton mikserine ait tahliye borusunun yüksek gerilim hattı kablosuna temas etmesi üzerine elektrik akımına kapılan inşaat işçisi Musa Şipallioğlu hayatını kaybetti.

İzmir Aliağa'da elektrik kesintisi 1 Mart 2016!

GEDİZ EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan bakım çalışmaları nedeniyle 1 Mart Salı günü Aliağa'nın bazı kesimlerinde elektrik kesintisi yapılacak.

İzmir Aliağa elektrik kesintisi 11 Haziran 2015!

Gediz Edaş İzmir İl Müdürlüğü, altyapı çalışmaları nedeniyle 11 Haziran 2015 Perşembe günü Aliağa ilçesinin bazı kesimlerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. İşte İzmir Aliağa elektrik kesintisi 11 Haziran 2015...

İzmir Aliağa'da 3 günlük elektrik kesintisi olacak!

Gediz EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan altyapı çalışmaları nedeniyle Aliağa'da 3 günlük elektrik kesintisi olacak. Kesinti 2 Mayıs 2015 Cumartesi, 4 Mayıs Pazartesi ve 5 Mayıs Salı günü Aliağa'nın bazı kesimlerinde uygulanacak.

İzmir Aliağa'da 4 günlük elektrik kesintisi olacak!

GEDİZ EDAŞ İzmir İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan altyapı çalışmaları nedeniyle Aliağa’da 4 günlük elektrik kesintisi uygulanacak. Elektrik kesintisi, 19 Nisan, 20 Nisan,21 Nisan ve 22 Nisan günlerinde yaşanacak.

İzmir elektrik kesintisi 4 Nisan 2015 son durum!

GEDİZ EDAŞ İl Müdürlüğü tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle, İzmir'in birçok ilçesinde 2 gün boyunca periyodik olarak elektrikler kesilecek. İşte İzmir elektrik kesintisi 4 Nisan son durum...

İzmir elektrik kesintisi 3 Nisan 2015 süresi!

GEDİZ EDAŞ İl Müdürlüğü tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle, İzmir'in birçok ilçesinde 2 gün boyunca periyodik olarak elektrikler kesilecek. İşte İzmir elektrik kesintisi 3 Nisan 2015 süresi

İrme elektrik izmir Haberi

İrme elektrik izmir

Viko by Panasonic elektrik prizleri, General Electric ve Osram ampülleri ile İrme markalı elektrik ürünlerinin tedarikçiliğini yapan İrme Elektrik’in İzmir’de bulunan genel merkez binası, birbirinden farklı ölçek ve fonksiyonlarda ödüllü mimari ve iç mimari projeler tasarlayan XL Mimarlık+Mühendislik tarafından dizayn edildi.

Mimar Arda Işık liderliğine sahip XL Mimarlık+Mühendislik, İrme Elektrik Genel Merkez Binası’nı dizayn ederken “hayal etmek” ve “ilham vermek” prensipleriyle çalışmalarını gerçekleştirdi. Projenin çevresini, kente ve çalışanların hayatını değerlendirecek bir ofis yapısı olması, tasarımın başlıca hedefleri haline geldi.

Şu anda eski bir depo binası olarak kullanılan yapı, perakende, toptan satış, depolama, ofis ve ağırlama alanı ile eğitim ve rekreasyon alanlarının bir arada çalıştığı; elektrik, mekanik ve otomasyon sistemleriyle her parçası tespit edilen, yüksek standartlarda bir genel merkez binası haline döndü.

Binayı...