09 / 05 / 2024

iroko konakları villa

iroko konakları villa

Banka kredisine uygun olan Zekeriyaköy İroko projesinde fiyatlar 600 bin dolardan başlıyor. Projede 18 ay 0 faiz ile vade yapılıyor...

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villa!

Balek İnşaat imzası ile İstanbul'un Şile ilçesinde inşa edilen Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villanın satışı devam ediyor. Peki Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Seba Neva Konakları'nda son 2 müstakil villa! Teslimler Temmuz 2025'te! 

Seba İnşaat tarafından Zekeriyaköy'de inşa edilen Seba Neva Konakları'nda satışta olan son 2 müstakil villa kaldı. Peki Seba Neva Konakları'nda fiyatlar ne kadar? İşte merak edilenler... 

Didim Aksoy Konakları Akbük villa fiyatları!

Didim Aksoy Konakları Akbük villa fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Proje Aksoy İnşaat tarafından Didim Akbük'te yükseliyor...

Tarkan Beykoz Konakları'ndan 2 milyon dolara villa aldı!

Tarkan'ın İstanbul Anadolu yakasında yer alan Beykoz Konakları'nda 2 milyon dolara yani yaklaşık 6 milyon TL'ye üç katlı bir villa satın aldığı iddia edildi.

Mesut Yılmaz Göl Konakları'ndan villa aldı!

Büyükçekmece Karaağaç Köyü’nde yapımına başlanan ve tamamen ağaç malzemeden Amerikan tarzı yapılan ‘Göl Konakları’ ilk misafirlerini ağırladı.Mesut Yılmaz’ın projeyi çok beğendiği ve bir villa satın aldığı belirtildi.

Osmanlı Konakları'nda icradan 4.3 milyon TL'ye villa!

Üsküdar Osmanlı Konakları'nda bulunan 297 metrekare yüzölçümüne sahip tripleks villa, İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından açık artırma usulüyle satılıyor.

Üsküdar Osmanlı Konakları'nda 4 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul Üsküdar Osmanlı Konakları'nda yer alan toplam 380 metrekare yüzölçümüne sahip olan villa İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 10 Haziran 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arasında ihaleye çıkarılıyor.

Pamfilya Konakları'nda 2 milyon 550 bin TL'ye satılık 3 dubleks villa!

Antalya Pamfilya Konakları'nda bulunan 27.342 metrekare yüzölçümüne sahip 3 villa Antalya 3. İcra Dairesi tarafından 20 Ocak 2015 günü saat 13:30 ile 13:40 arası ihale ediliyor.

Büyükçekmece Gün Işığı Konakları'nda 2 milyon 400 bin TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi Gün Işığı Konakları'nda yer alan 915 metrekare yüzlçümüne sahip olan villa Büyükkçekmece 1. İcra Dairesi tarafından 25 Aralık 2014 günü saat 14:30 ile 14:40 arasında ihale ediliyor.

Beykoz Konakları Sitesi'nde icradan 2 milyon 750 bin TL'ye satılık villa!

Beykoz Paşabahçe Polonezköy Yolu'ndaki Beykoz Konakları Sitesi'nde yer alan villa Beykoz İcra Dairesi tarafından satışa çıkıyor. Villanın toplam değeri 2 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

TMSF, Beykoz Konakları'nda villa satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) İktisat Bankası'yla ilgili alacağını tahsil amacıyla eski yöneticilerinden haczedilen Beykoz Konakları'ndaki lüks villa, 4 milyon 60 bin lira muhammen bedelle satışa çıkarıldı.

Başakşehir Konakları'nda son 5 villa!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne (Sağlık Kent) 1 kilometre uzaklıktaki Başakşehir Konakları'nda, son 5 villa satışa sunuluyor. İnşaatı tamamlanarak iskanı alınmış, oturuma hazır son 5 triplex villanın fiyatı 1 milyon 100 bin TL.

Başakşehir Konakları'nda son 5 villa! 1 milyon 100 bin lira!

Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakülteleri’ni geride bırakıp Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksi olacak İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü’ne (Sağlık Kent) sadece 1 kilometre uzaklıktaki Başakşehir Konakları’nda, son 5 villa satışa sunuluyor...

iroko konakları villa Haberi

iroko konakları villa

İstanbul Zekeriyaköy'de inşa edilen İroko Konakları projesinde 6 adet ikiz villa bulunuyor. Penta Otomotiv imzası ile yükselen projede 2 bin 17 metrekare yeşil alan bulunuyor.


Fiyatları 600 bin dolar ile 800 bin dolar arasında değişiklik gösterdiği Zekeriyaköy İroko 'da 2 bin 920 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Proje Sarıyer'e 15 dakika, Maslak merkeze 25 dakika mesafede konumlandırılıyor. 


Zekeriyaköy İroko 'da bulunan 3+1 ve 4+1 konutlar 225 metrekare büyüklüğüne, 5+1 konutlar ise 275 metrekare alana sahip. Projede yüzde 50 peşinat ödemesi yapıldığında, 18 ay 0 faiz ile vade yapılıyor. Projede ayrıca banka kredisi kullanıldığında 120 aya 0,75 faiz oranı ile vade yapılıyor.


Bahçe, otopark, kamera sistemi, yüzme havuzu, güvenlik gibi olanakların sunulduğu Zekeriyaköy İroko 'da mutfak dolabı, parkeleri, şömine mermeri, sauna ve jakuzi seçimi müşteriye bırakılıyor...