24 / 07 / 2024

İş Adamı Ömer Koyuncuoğlu

İş Adamı Ömer Koyuncuoğlu

Aydın’ın Söke ilçesinde yapımı süren alışveriş merkezi inşaatına yönelik kaçak yapı ve usulsüzlük iddaları asılsız çıktı. Koyuncuoğlu, alınan kurum görüş evraklarını göstererek; “İzinlerimiz eksiksizdir. Belediye meclisi, hukuka ayrı işlem yapmadı” dedi.

Ömer Faruk Kavurmacı için 15 yıla kadar hapis istemi!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturmada, kapatılan TUSKON ve üye şirketlerine yönelik davadan dosyası ayrılan iş adamı sanıklar Ömer Faruk Kavurmacı, babası Mustafa Şevki Kavurmacı ve firari sanık Ahmet Said Kavurmacı'nın yargılandığı davada, savcının mütalaası belli oldu...

Ömer Faruk Kavurmacı'nın davası 23 Ekim'de görülecek!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan ve aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, iş adamı Ömer Faruk Kavurmacı'nın da bulunduğu 3'ü firari, 30'u tutuklu 86 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması 23 Ekim'de yapılacak.

Devlet Bahçeli'den Ömer Faruk Kavurmacı'nın tahliyesi açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan iş adamı Ömer Faruk Kavurmacı'nın tahliyesine ilişkin açıklama yaptı.

Ömer Faruk Kavurmacı'nın 15 yıl hapsi istendi!

Fetullah Gülen ve 35’i tutuklu 85 iş adamı hakkında iddianame hazırlandı. İş adamları arasında Ömer Faruk Kavurmacı da bulunuyor.

Ömer Dinçkök ile Eylül Deniz Çolak ayrılığının sebebi villa mı?

70 yaşındaki Ömer Dinçkök, 35 yaşındaki yasak aşkı Eylül Deniz Çolak tarafından terk edildi. İddiaya göre ayrılığın sebebi ise sosyetik iş adamının genç sevgilisine istediği 2 milyon dolarlık villayı almaması.

Aydınlı Grup'un şirketi TMSF'ye devredildi!

TUSKON operasyonunda tutuklanan işadamı Ömer Faruk Kavurmacı’nın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Aydınlı Grubu’na bağlı Aydınlı Hazır Giyim’e, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kayyum atandı.

İzmit Veliahmet ve Hacıhzır'da dönüşüm başladı!

İzmit Belediyesi’nin Cedit-Erenler bölgelerindeki Kentsel Dönüşüm çalışması devam ederken, Kayserili işadamı Ömer Veral’ın sahibi olduğu Veral İnşaat firması Veliahmet ve Hacıhzır mahallelerinde büyük bir kentsel dönüşüm projesini başlattı.

Mamaco, yurtdışındaki yatırım fonlarını Türkiye'ye getirecek!

Almanya’da yaşayan Türk işadamı Ömer Nohut’un şirketi Mamaco, yeni kuracağı gayrimenkul şirketiyle de Almanya ve İngiltere’deki fonları yatırım yapmaları için Türkiye’ye getirecek.

3 Adam İnşaat Mimarlık ve Reklam Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

3 Adam İnşaat Mimarlık ve Reklam Hizmetleri Limited Şirketi, Erkan Korkut, Ömer Tekgül, Ömer Faruk Korkut tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta kuruldu.

Praktiker Romanya'yı Türk işadamı satın aldı!

Ekonomik krizden yara alan uluslararası perakende devlerinin daralma politikası Türk işadamlarının iştahını kabarttı. Praktiker'in Romanya'daki ağını Türk işadamı Ömer Süsli alıyor. 17 mağaza için biçilen değer ise 150 milyon euro...

Ömer Faruk Çelik: Futbol sahasına bina diken adam imajını hâlâ aşamadık!

Sinpaş'tan ayrılan KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, Türk filmlerindeki 'kötü müteahhit' imajından bir türlü kurtulamadıklarını söyledi. Çelik, işadamlarını itibarsızlaştırma sürecinin başladığına dikkat çekerek, amcası Avni Çelik'i destekledi...

Kula İbrahim Özboyacı Ticaret Meslek Lisesi inşaatı başladı!

Manisa' nın Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kula’da Hayırsever İşadamı Ömer Özboyacı tarafından ağabeyi İbrahim Özboyacı adına yaptırılacak Ticaret Meslek Lisesi' nin inşaatının başladığını bildirdi...

Seyitömer Termik Santrali’nin özelleştirme ihalesi bugün!

Toplam 16 teklifin geldiği Seyitömer Termik Santrali’nin özelleştirme ihalesi bugün yapılıyor

İş Adamı Ömer Koyuncuoğlu Haberi

İş Adamı Ömer Koyuncuoğlu

Aydın’ın Söke ilçesinde inşaatı süren beniz istasyonu, toplu iş yeri ve alışveriş merkezinden oluşan yapı ile ilgili Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis İmar Komisyonu’nun usulsüz onay verdiği iddiasının asılsız olduğu anlaşıldı. Söz konusu arazinin tarıma elverişli ve sulak arazi olduğuna ve İmar Kurulu’nun kararının yanlışlığına yönelik söylentilerin altı boş çıktı. Konu ile ilgili kurumlardan alınan her belgeyi masaya döken İş Adamı Ömer Koyuncuoğlu, “Yapımını planladığımız alışveriş merkezi inşaatıyla alakalı başladığımız süreçte Aydın Büykşehir Belediyesi tarafından istenen bütün resmi kurum onay ve görüş evrakları tarafımızdan eksiksiz olarak alınmıştır” dedi.


9 ayrı kurumdan görüş alındı

İnşaat ruhsatı ile ilgili Büyükşehir Belediyesi’ne başvuru yapmadan hemen önce 9 ayrı resmi kurumdan onay ve görüş belgesi aldıklarını savunan Koyuncuoğlu, “Başta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu...