04 / 05 / 2024

iş altınhas ömerli kasaba evleri satılık

iş altınhas ömerli kasaba evleri satılık

İş Altınhas tarafından Ömerli’de hayata geçirilen Kasaba Projesi'nde 20 Nisan’da yapılan yeni etap lansmanından bu yana geçen 2 aylık sürede yüzde 45’i satıldı.

İslam Memiş'in yeni açıklaması korkuttu! Altın alalım mı, satalım mı diyenler hemen bakın!

Yatırımcıların açıklamalarını adeta dört gözle beklediği Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarında yaşanan son gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları... 

İslam Memiş altın almak isteyenlere seslendi! Kesme altın alın dedi! Bu altınları işaret etti! İşçilik fazla...

Altın uzmanı İslam Memiş, Darphane'nin ürettiği altında işçiliğin olduğunu söyleyerek yatırımcılara 'kesmen altın alabilirsiniz' diyerek seslendi.

1 Nisan 2024 harem altın fiyatları: Ata lira bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Güncel altın fiyatları 

Seçimin ardından gözler altın fiyatlarına çevrildi. Milyonlarca kişi altın fiyatlarının yükselişe devam edip etmeyeceğini merak ediyor. İşte 1 Nisan 2024 harem altın fiyatları. 

Gram altın 3 bin TL! Elinde altını olan da yatırımcı da hemen baksın: İslam Memiş tarihi verdi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının 3 bin TL olacağı tarihi açıkladı. İşte milyonların merak ettiği altın fiyatlarındaki son durum...

İslam Memiş gram altının bu yıl ne kadar olacağını açıkladı! Elinde altın olanlar hemen bakın!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altın fiyatlarında düşüş başlarken, yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve piyasa kahini olarak da bilinen İslam Memiş'ten son dakika gram altın paylaşımı geldi..

Son 2 senede hisse, altın ve dolara 10 bin TL yatıranlar ne kadar kazandı? Yatırımcılar ve yatırım yapacaklar dikkat!

Milyonlarca kişi, altın, dolar ve hisse kazançlarını karşılaştırıyor. Peki son 2 senede hisse, altın ve dolara 10 bin TL yatıranlar ne kadar kazandı? İşte Borsa Filozofu'nun  sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

İş GYO'nun Ömerli arsaları 1 yılda yüzde 124 prim yaptı!

İş GYO tarafından Ömerli arsalarının 2023 yıl sonu değeri açıklandı. İşte İş GYO Ömerli arsalarının 2023 yıl sonu değeri...

Çeyrek altın bugün kaç TL? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği altın çeyrek altın ise en çok merak edilen altınlar arasında geliyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları.

Altın fiyatları resmen fırladı! Gram altında 1.800 TL göründü! Bu rakamları görenlerin ayakları yerden kesilecek!

Altın fiyatlarında hızlı yükseliş devam ediyor. Filistin İsrail gerginliği altın fiyatlarının resmen fırlamasına neden oldu. Bugün gram altında 1.800 TL seviyesi görüldü. 14 Ekim 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Bakanlık resmen açıkladı. O altında üretim durduruldu. Almak isteyenler şok oldu

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından altın üretimine ilişkin flaş bir açıklama yapıldı. Vatandaşların tercih ettiği altınlardan birinin üretimi durduruldu.

Motorola, uygun fiyatlı Moto G14 modelini tanıttı; İşte özellikleri ve fiyatı

Akıllı telefon dünyasındaki rekabetin üst düzeyde olduğu günümüzde, uygun fiyatlı modeller arayan kullanıcılar için Motorola yine çözüm sunuyor. Ürettiği alt ve orta segment cihazlarla dikkat çeken Motorola, uygun fiyatlı ve yüksek performanslı yeni modeli Moto G14'ü tanıttı.

Altında son dakika hareketliliği! Altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatlarında son dakika hareketliliği başladı. Haftanın 3’ncü gününe düşüşle başlayan altın fiyatlar yükselişe geçti. Bugün gram altın 1.708,54 TL, çeyrek altın ise 2.790,00 lira seviyesinden işlem görüyor. Peki, altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek ve yarım altın kaç TL? İşte detaylar...

Altın fiyatları 24 saat sonra böyle olacak! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bakmayan bin pişman olacak!

Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusu merak ediliyor. ABD’de yaşanan borç krizi ve Fed’in faiz kararı belirsizliği altındaki fiyatlamayı zor hale getiriyor. Altın fiyatları 24 saat sonra böyle olacak! Elinde altın olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bakmayan bin pişman olacak!

iş altınhas ömerli kasaba evleri satılık Haberi

iş altınhas ömerli kasaba evleri satılık

Ömerli’de,İş Altınhas tarafından hayata geçirilen Kasaba Projesi 3’üncü etap evleri doğayla iç içe bir yaşam kurmak isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor. Büyük bölümü villalardan oluşan projenin 20 Nisan’da yapılan yeni etap lansmanından bu yana geçen 2 aylık sürede yüzde 45’i satıldı. 


Kasaba Projesinin 3.etabı, İstanbul’un Anadolu yakasında Ömerli’de 160.000 m2’lik bir alan üzerinde hayat buluyor.

Türkiye İş Bankası iştirakleri ile Altınhas Holding ortaklığıyla kurulan İş Altınhas tarafından inşa edilen projenin 3. etabında 4’ü villa, 4’ü daire olmak üzere sekiz farklı tipte lüks yaşam alanı yer alıyor. 


Kasaba’nın 156 konutluk 3. etabınd aseçkin bir yaşama sahip olmak isteyenlere 1+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 olmak üzere alternatif yaşam alanları sunuluyor. Projede yer alan villaların büyüklükleri ise 123 ila 529 metrekare arasında değişiyor. Ev fiyatlarının...