05 / 05 / 2024

iş bankası finansman desteği

iş bankası finansman desteği

Türkiye İş Bankası ekonomiye 382,2 TL’lik destek verdi. İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çin Merkez Bankası'nın sosyal konut inşası için finansmanı artırması bekleniyor!

Goldman Sachs analistleri, Çin Merkez Bankası'nın Aralık ayında program aracılığıyla politika bankalarına 350 milyar CNY fon enjekte etmesinden sonra yayımladıkları araştırma notunda, Çin'in rehinli ek krediler yoluyla sosyal konut inşası için finansmanı artırabileceğini öngördü.

İş Bankası'ndan kadın girişimcilere destek yağacak! 5 yılda 100 milyar liralık kredi kullandıracak!

“Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” ile kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt eden İş Bankası, Ağustos 2023 itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL’lik kredi sağladı.

İş Bankası'ndan müşterilerine 1000 dolar hediye açıklaması. Duyanlar şok oldu

İş Bankası müşterilerinin dikkatini çeken kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. İş Bankası tarafından son duyurulan kampanya müşterilerini şok etti. iş Bankası 1000 USD hediye verecek peki nasıl? İşte haberin detayları...

İş Bankası’ndan müjdeli haber! Hesaplara geri ödemesiz 1.000 TL yatacak!

Havaların ısınmasıyla beraber bankaların tatil kapsamında düzenlediği kampanyalar da artmaya başladı. Bu doğrultuda, yeni bir kampanya düzenleyen Türkiye İş Bankası, kampanyaya katılan müşterilerin hesabına bin TL’ye varan MaxiPuan yatıracağını duyurdu.

İş Bankası'ndan flaş açıklama. Müşterileri şimdi gidip öğrensin

İş Bankası'ndan müşterilere yönelik hazırlanan kredi paketiyle ilgili önemli bir açıklama gerçekleştirildi. Paketin milyonlarca kişinin işine yarayabileceği ifade edildi.

Emeklilere İş Bankası'ndan dev gibi fırsat! Bu promosyon tutarları herkesi heyecanlandırdı

Emeklilerin yüzünü güldüren teklif İş Bankası'ndan yapıldı. Mayıs ayı için tespit edilen Emekli promosyon rakamlarını güncellediğini duyurdu. İşte Emeklilerin heyecanlanmasına sebep olan  güncel emekli promosyon rakamları.

İş Bankası müşterileri dikkat! Yeni dönem başladı, artık böyle olacak!

Türkiye İş Bankası, son dakika kararı ile bir açıklama yaptı. Bankadan gelen açıklamaya göre artık bu işlem de dijital olacak.

İş Bankası 18 yaş üzerine kredi veriyor! Bu şartları taşıyorsanız 50 bin TL'ye kadar alabilirsiniz!

İş Bankası faiz oranı, ödeme planı ve kredi limitleriyle ihtiyaca uygun kredi seçenekleri sunuyor. Son zamanlarda, işletmelerin ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiği biliniyor. Bu dönem göz önüne alındığı durumda İş Bankası da işletmelere destek oluyor. Bu amaçla bazı kredi kampanyaları kamuoyuna

İş Bankası ve Bizim Market kampanyası! İş Bankası bunu yapana toptan alışverişe 400 TL veriyor!

İş Bankası, özellikle esnaf ve toptan mal alıcılarının ilgisini çekecek bir kampanyayı duyurdu. Banka, Bizim Toptan marketler zinciri ile işbirliği yaparak, müşterilerine 400 TL değerinde MaxiPuan kazanma fırsatı sunuyor.

İş Bankası Maximum Kart sahiplerine özel akaryakıt kampanyası!

Maximum Kart sahipleri dikkat! İş Bankası ve TotalEnergies işbirliğiyle, 1 Nisan - 15 Mayıs tarihleri arasında 300 TL ve üzeri 4 farklı akaryakıt veya otogaz alışverişine, 60 TL MaxiPuan hediye! İşte ayrıntılar...

İş Bankası emeklilere bayram havası estirdi! Bu promosyon zevkten dört köşe edecek

Emekli promosyonunda vatandaş sürekli yapılan duyuruları ve en çok meblağı verenleri tercih etmeye çalışıyor. Bankalar da yeni müşteri potansiyeli için bu fırsatı değerlendirmeye çalışıyor. Bir güncelleme de İş Bankası'ndan geldi. Yaptığı promosyon güncellemesi emeklilerin gündemine oturdu.

İş Bankası'ndan tek bir şartla 20 bin TL onaylı kredi! Bu şartı yerine getirmeniz gerekiyor

İş Bankası’ndan tek bir şartla 20 bin TL onaylı kredi imkanı! Türkiye'deki bankalar arasındaki kredi kampanyası yarışı hız kesmeden devam ederken, İş Bankası müşterilerine sevindirici bir haber verdi. İş Bankası bu kredi imkanı için tek bir şartın yerine getirilmesini istiyor.

Bayramda harçlığınızı dağıtmanız için İş Bankası el atıyor! Kimlik belirt 10 bin TL al!

Geçim sıkıntılarının yaşandığı bir süreçten geçmiş olduğumuz bu dönemde vatandaşlar nakit para için araştırmalarına devam ediyor. Milyonlarca vatandaşa sevindirecek haberi İş Bankası açıkladı. İşte o haberin tüm detayları…

iş bankası finansman desteği Haberi

iş bankası finansman desteği

Türkiye İş Bankası ekonomiye 382,2 TL’lik destek verdi.  İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.


Ekonomist Dergisi’nde yer alan habere göre; Türkiye İş Bankası'nın aktif büyüklüğü, 2018 yıl sonuna göre yüzde 12,4 artarak 2019 yılsonu itibarıyla 468,1 milyar TL'ye ulaştı, İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, "Kaynaklarımızı ülke ekonomisine finansman desteği sağlamak için etkin şekilde kullandık. 2019 yıl sonu itibarıyla nakdi kredi hacmimiz 289,2 milyar TL'ye ulaştı. Kredilerimizin toplam aktif içindeki payı yüzde 61,8 seviyesinde gerçekleşti" dedi. Bali, 93 milyar TL'lik gayri nakdi kredi hacmiyle birlikte krediler yoluyla ekonomiye sağladıkları toplam desteğin 382,2 milyar TL olduğu bilgisini verdi. 2019 yıl sonu itibarıyla, toplam mevduat hacminin 295,9 milyar TL'ye ulaştığını söyleyen Adnan Bali, toplam mevduatın...