06 / 05 / 2024

İş Bankası proje desteği

İş Bankası proje desteği

İş Bankası’nın reel sektöre desteğini sürdürürken mega projelere de kaynak aktardığını belirten Genel Müdür Adnan Bali, “Çanakkale Köprüsü ve Kanal İstanbul gibi projelere de çözüm üreteceğiz” dedi

Kiler GYO Referans Pendik satışta! Yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Referans Pendik projesinde satışlar başladı. 686 konut ile 213 ticari ünitenin yer aldığı proje Pendik'teki İller Bankası arazisi üzerinde yükseliyor. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

Türkiye İş Bankası'ndan Marmaris'e 844 milyonluk otel yatırımı!

Türkiye İş Bankası A.Ş. Muğla Marmaris'te Turizm Konaklama/OtelTesisi Projesi için harekete geçti. ÇED onayı alan proje resmen başlıyor.

Bakan Göktaş'tan Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik açıklama: Deprem bölgesindeki illerimizden başlayacağız!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik pilot proje olan Aile ve Gençlik Bankası projesinin deprem bölgesindeki illerden başlayacağını açıkladı.

Garanti Bankası müşterileri için flaş tarih verildi. Garanti'de hesabı olanlar şimdi baksın

Garanti Bankası tarafından bankanın müşteri ağını genişletmek adına çok önemli bir proje hazırlandı. Banka tarafından verilen tarihe kadar bu adımları yerine getirenler 1000 TL kazanacak. İşte kampanyanın detayları...

Referans Pendik'in ruhsatı alındı! Kiler GYO - Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine tam 513 konutluk yeni proje!

1 milyar 514 milyon 741 bin 443 TL'ye mal olacak olan Referans Pendik projesinin ruhsatı alındı. Proje Pendik'te yer alan  İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

Ziraat Bankası’ndan çiftçilere peş peşe müjde! Bu parayı hemen alın!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası genç çiftçileri desteklemek için çok konuşulacak bir proje gerçekleştirdi. Genç çiftçilerin tarım ve hayvancılıkla ilgilenmesi için kredi vereceğini duyuran banka, bu projesinin detaylarını da paylaştı.

Referans Pendik ön talep topluyor! Kiler GYO - Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!

Referans Pendik projesinde ön talep süreci başladı. 1 milyar 514 milyon 741 bin 443 TL'ye mal olacak proje Pendik'teki İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

Referans Pendik geliyor! Kiler GYO ve Biskon Yapı'dan İller Bankası arazisine 513 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Pendik projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje İller Bankası arazisi üzerinde yükselecek.

Ziraat Bankası ile Demirören arasında yeni gayrimenkul protokolü

Ziraat Bankası ile Demirören Holding arasında yeni gayrimenkul protokolü imzalandı. Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ziraat Bankası A.Ş. ile Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. arasında gayrimenkul devri ve proje geliştirilmesine dair işbirliği protokolü imzalandığını açıkladı.

Emlak Konut GYO'dan İller Bankası'nın 2 arsasına dev proje!

Emlak Konut GYO, mülkiyetinde bulunan Merkez Ankara projesinin R bloğuna İller Bankası'na 745.4 milyon TL'ye satarken, İller Bankası'na ait 2 arsayı 336.6 milyon liraya satın aldı.

Kıbrıs Merkez Bankası projesinin bütçesi Maliye’ye mi bağışlanacak?

Ulusal Mimari Proje Yarışması'nın kazananı proje için yüksek güvenlikli, yüksek metrekareli bir Merkez Bankası binası inşaatı için ayrılan bütçenin bu zor günlerde Maliye’ye bağışlanıp bağışlanmayacağı merak ediliyor.

İller Bankası'ndan İstanbul ve Ankara'ya yeni proje!

İller Bankası İstanbul Tuzla Merkez Mahallesi ve Ankara Yenimahalle Orman Çiftliği Mahallesi'nde yer alan toplam 108 bin 744 metrekarelik iki arsayı satışa çıkardı...

İş Bankası proje desteği Haberi

İş Bankası proje desteği

İş Bankası’nın reel sektöre desteğini sürdürürken mega projelere de kaynak aktardığını belirten Genel Müdür Adnan Bali, “Çanakkale Köprüsü ve Kanal İstanbul gibi projelere de çözüm üreteceğiz” dedi

Bu yılı programlarında öngördükleri şekilde tamamlayacaklarını belirten İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, "2017'de de bu yıl olduğu gibi yine dengeli büyümeyi hedef alan bir tablomuz olacak" dedi. Mali bünyelerinin sağlamlığı, güçlülüğü, yönetme kaliteleri ve kriz yönetme tecrübeleriyle darbe girişimine karşı finans sektörü olarak çok sağlam bir duruş sergilediklerinin altını çizen Bali, herhangi bir olağan dışı değişikliğe başvurmak zorunda kalmadan bu süreci yönetebildiklerini söyledi.


REEL SEKTÖRE KAYNAK

Adnan Bali, reel sektöre olan desteklerini aralıksız şekilde sürdürürken ekonominin lokomotifleri arasında yer alan ve son dönemde mega projeler ile ön plana çıkan inşaat-taahhüt sektörüne de kaynak aktarmaya...