29 / 04 / 2024

İş GYO yatırımları

İş GYO yatırımları

Ekonomist Dergisi'nin Tahmin bölümünde Erdem Kaylı İş GYO'nun durumunu değerlendirdi.

İş GYO 2016'ya yeni logoyla girdi!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından İş GYO, yeni yıla yeni logo ile girdi. Yeni logoya iştiraki olduğu İş Bankası'nın da simgelerini ekleyen İş GYO, 2016'da da büyüme planlıyor.

Turgay Tanes:3 yıl sonra Anadolu Yakası'ndan ev almak zor olacak!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, mega projelerle Anadolu Yakası'nın kaderinin değişeceğini, 3 yıl sonra çok ciddi geliri olanların bile Bağdat Caddesi'nde ev almakta zorlanacağını öngörüyor.

İş GYO yeni projelerine 1 milyar dolar yatıracak!

Anadolu Yakası'nda büyük projeler bölgesini "Altın Çember" olarak niteleyen İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Anadolu Yakası’nda hem Kartal, hem Tuzla hem de Ataşehir’de yatırımlarımız devam ediyor” dedi.

Doğu'da gayrimenkul yatırımları artacak!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, konutta 2014'te ertelenen talebin yeni yılda sektörde büyümeye etki edeceği düşüncesinde. Tanes gelecek dönemde ise yatırımların Doğu'ya kayacağını söyledi.

2 otel satan İş GYO geliri yeni yatırımlarda kullanacak!

Antalya Manavgat’ta bulunan Seven Seas Otel ile Antalya Kemer’de bulunan Imperial Otel’in Otium Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş.’ye satış işlemlerini tamamlayan İş GYO otellerin gelirleri ile yeni yatırımlar yapmayı planlıyor...

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları ve Masanda Turizm Yatırımları ile birleşti!

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları Anonim Şirketi'ni ve Masanda Turizm Yatırımları Anonim Şirketi'ni tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir alınması" suretiyle, şirket bünyesinde birleşecek.

Peker GYO yeni gayrimenkul yatırımlarına hazırlanıyor!

Çıkarılmış sermayesini 253 milyon TL’den 1 milyar 265 milyon TL’ye yükseltmek için SPK’dan onay alan Peker GYO, sermaye artırımından gelen geliri yeni yatırımlar için kullanacak.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO Masanda Turizm Yatırımları'nı satın aldı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin satın alınması hakkında açıklama yaptı.

Akfen Gayrimenkul, Akfen GYO'nun Rusya'daki ve Hollanda'daki yatırımlarının ortağı oldu!

Akfen Gayrimenkul'ün Hollanda'da mukim bağlı ortaklıkları olan ve Rusya'da bulunan yatırımlarının maliyetlerin azaltılması için Rusya'daki yatırımları direkt olarak Akfen Gayrimenkul'ün ortaklığı haline getirildi.

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye borcunu 19 Ekim'de ödeyecek! 

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye olan 6 milyon 370 bin 624 TL borcu 19 Ekim 2020 tarihinde ifa edecek. 

Pera GYO Ardus Gayrimenkul Yatırımları borç açıklaması! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ardus Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye borcu hakkında açıklama yaptı.

TVF Finansal Yatırımlar ve Vakıfbank hisse devir sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun hissedarı Güneş Sigorta AŞ sermayesinin yüzde 51,1'ini temsil eden hisselerin TVF Finansal Yatırımlar'a devri amacıyla, alıcı sıfatıyla TVF Finansal Yatırımlar ile satıcı sıfatıyla Vakıfbank arasında hisse devir sözleşmesi imzalandı.

Martı GYO turizm yatırımlarının sürelerini uzatıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Martı GYO turizm yatırımlarının sürelerini uzatıyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kamu taşınmazları üzerindeki turizm yatırımlarının sürelerinin uzatılması için çalışıyor...

Yanlış AVM yatırımları hayata geçiyor!

Ece Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü düzenledi. Toplantıda konuşan Yeni Gimat GYO Başkanı Levent Kirman, AVM yatırımlarında yanlış projelerin hayata geçtiğini söyledi.

Avrasya GYO Metro Ticari ve Mali Yatırımlar ödemeleri bildirisini yaptı!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Metro Ticari ve Mali Yatırımlar ödemeleri bildirisini yaptı.

Altyapı yatırımlarının finansmanında GYO modeli kullanılabilir mi?

Dünya gazetesi yazarı Ersun Bayraktaroğlu, altyapı yatırımlarının finansmanında uluslararası fonların kullanımına sunulabilecek olan özellikli bir sermaye piyasası aracı olarak Altyapı GYO modelini anlattı. İşte yazısı...

İş GYO yatırımları Haberi

İş GYO yatırımları

 "İş GYO için 2,15 TL hedef fiyat ile 'Endeks Üzerinde Getiri' kararımızı koruyoruz. Şirket hisseleri, 2016 ilk yarı net aktif a değerine (NAD) göre yaklaşık yüzde 52 iskontolu işlem görüyor. 


2016'da tamamlanan projelerle kira gelirlerinin yüzde 78 artış göstermesini hesapladığımız İŞ GYO için, gayrimenkullerinin yüzde 48'ini oluşturan ofis varlıkları zorlu ekonomik koşullara karşı dayanıklı nakit akışı sağlıyor. 


Bununla birlikte yaklaşık 1,9 milyar TL'lik geliştirme maliyeti olan biri ofis, biri konut ve ikisi karma proje olmak üzere toplamda devam eden dört projesiyle, şirketin orta vadede büyüme potansiyelinin güçlü olduğunu düşünüyoruz. Ofis ve karma projelerdeki kira yaratan varlıkların katkısıyla 2019 itibarıyla kira gelirlerinin yıllık ortalama yüzde 19 büyüyerek 90 milyon dolar seviyesine ulaşmasını bekliyoruz."


Erdem Kaylı...