15 / 05 / 2024

iş nef Topkapı projesi İnistanbul Gala

iş nef Topkapı projesi İnistanbul Gala

İnistanbul Gala ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İnistanbul Gala projesi 3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.

Nef Arsa'da hafta sonuna özel 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin detaylarını merak ettiği Nef Arsa'da 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı. İşte Nef Arsa 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası ile ilgili detaylar...

Nef Meram satışta! 157 villalık yeni proje Eylül 2025'te teslim!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef'in Konya'da hayata geçirdiği Nef Meram satışa çıktı. 157 villanın yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Nef Arsa’da yüzde 20 indirim fırsatı! 2 bin 345 lira taksitle arsa sahibi olabilirsiniz!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Nef, son yeniliği Nef Arsa’da yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında Sakarya projesi özelinde yüzde 20 indirim yapılıyor.

İş GYO Topkapı İn İstanbul projesindeki 4 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

İş GYO Topkapı İnistanbul projesinki 4 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı. İşte İş GYO Topkapı İnistanbul projesinki 4 bağımsız bölümün değeri... 

3S Kale Topaz Residence satışta! 

Milyonlarca insanın önünden gelip geçtiği, İstanbul’un en değerli eserlerine bugüne kadar ev sahipliği yapmış Topkapı’da hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'da satışlar başladı. 

İŞ GYO Topkapı İnistanbul 2020 değerleme raporu!

İş GYO tarafından İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 2905 ada, 17 No'lu Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

3S Kale Topaz Residence ön satışta!

İstanbul’un en değerli eserlerine bugüne kadar ev sahipliği yapmış Topkapı’da yükselecek olan TOPAZ Residence ön satışa çıktı. TOPAZ Residence'da konut fiyatları 828 bin TL ila 2 milyon 120 bin TL arasında değişiyor.

İş GYO Topkapı İnistanbul değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 2905 ada, 17 No'lu Parsel'de yer alan Topkapı İnistanbul projesinin 10 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Nef Çekmeköy'de Şubat ayına özel yüzde 0.79 kredi  avantajı!

Nef, Nisan 2020’de teslim edeceği Nef Çekmeköy projesinden daire sahibi olmak isteyenler  için  Şubat ayına özel  yüzde 0.79 faiz avantajı sağlıyor…

Nef Çekmeköy satış ofisi nerede?

Satışların devam ettiği Nef Çekmeköy projesinde ticari alanlar da satışa çıkıyor. Peki projenin satış ofisi nerede yer alıyor? İşte Nef Çekmeköy satış ofisi adres ve haritası...

Tekfen Topkapı projesi Mayıs'ta satışta!

Tekfen Gayrimenkul'ün Zeytinburnu'na bağlı Maltepe Mahallesi'nde hayata geçireceği Tekfen Topkapı projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Projede daire teslimleri 2020'de yapılacak..

Derin Mermerci Nef Kandilli için özel davet düzenledi!

Lüks konut segmentine yeni bir bakış açısı getiren Nef’in “Luxury Living” konsepti ile hayata geçirdiği Nef Kandilli projesi için lansman öncesi özel bir davet düzenlendi.

Nef Ormantepe Çekmeköy satış fiyatları 2017!

Teslimlerin 2020 yılında gerçekleşeceği Nef Ormantepe Çekmeköy Evleri 409 daireden meydana geliyor. İşte Nef Ormantepe Çekmeköy satış fiyatları 2017...

iş nef Topkapı projesi İnistanbul Gala Haberi

iş nef Topkapı projesi İnistanbul Gala

İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzasıyla yükseliyor. Proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor.


İnistanbul Gala ‘da 3565 daire yer alıyor. Projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


İnistanbul Gala ev fiyatları 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi ve vadeli olarak 3 farklı ödeme seçeneği bulunuyor.


E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 60 metre uzaklıkta, Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yer alan İnistanbul projesinde otopark, sinema, asansör, oyun alanları,  yüzme havuzu, mescit, futbol alanları, güvenlik, basketbol sahası ve fitness center gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


Topkapı projesi İnistanbul İletişim

Telefon: 444 72 21

Web: www.hayatbeklemez.com

Pınar...