05 / 05 / 2024

İşbir holding 2014 mali tablosu

İşbir holding 2014 mali tablosu

İşbir Holding A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu 'nda 01/04/2014 - 31/12/2014 dönemli Mali Tablo durumunu yayınladı.

Cengiz Holding'e satılan İzmir'deki arazilerle ilgili şok açıklama: Acemi olduğum bir dönemdi!

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay, Cengiz Holding'e yapılan arazi satışı iddialarıyla ilgili '' Acemi olduğum bir dönemdi'' diyerek açıklama yaptı. 

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Akfen Holding Bodrum Loft’da sanatseverleri bir araya getiriyor!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ev sahipliğinde düzenlenecek ‘Bodrum Loft’da Sanat’ sanatseverleri bir araya getirecek.

Borç yokken verilen ipotekli tapu için ne yapılabilir?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Bir projeden 2014’te iki daire aldım. Hiçbir borcum yok ama bana ipotekli tapu verdiler. Şimdi bana bankaya dava açmam gerektiğini söylüyorlar Siz ne dersiniz? ' sorusunu yanıtladı

İşbir Holding O’DA markası ile 50 mağazaya ulaşacak!

Ar-Ge ve inovasyona dayalı üretim sistemiyle çalışmalarına devam eden İşbir Holding O’DA markası ile 50 mağaza ile 50 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyor.

Pana Proje ve Gayrimenkul'ün ticari faaliyeti bulunmuyor!

Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme A.Ş. bir holding şirketi olarak faaliyet gösteriyor ve diğer şirketlere iştirak dışında kendi adına yürüttüğü bir ticari faaliyeti bulunmuyor.

Fiba Holding, Florance Nightingale'deki hissesini devrediyor!

Fiba Holding, 2014 yılında Florance Nightingale’den aldığı yüzde 50 hissesini devretme kararı aldı. Devretme kararıyla ilgili Rekabet Kurumu'na başvuruldu.

Kibar Holding 750 milyon dolarlık bir alüminyum tesisi kuracak!

Kibar Holding, yeni teşvik paketinin ardından 750 milyon dolarlık bir alüminyum tesisi kurmak üzere çakşmaları hızlandırdı.

Babacan Holding, Gaziantepli hemşerileriyle bir araya geldi!

İnşa ettiği kaliteli ve güvenilir konut projelerinin yanı sıra enerji, turizm, lojistik gibi sektörlerde de faaliyette bulunan Babacan Holding, Gaziantepli hemşerileriyle bir araya geldi.

Özdilek Holding’den Turgutlu’ya yepyeni bir AVM!

Türkiye’nin en köklü firmalarından Özdilek Holding, Türkiye genelindeki AVM sayısını gün ve gün artırıyor. 12 milyon dolarlık bir yatırımla Turgutlu’da yeni bir AVM açan holding, 2017 yılında AVM sayısını 21’e yükseltmeyi hedefliyor.

Özsüt bir yılda 41 yeni şube açacak!

Şirket, çoğunluğu büyükşehirlerde olmak üzere, bir yıl içerisinde 41 şube açmayı hedefliyor. Infinity Invest Holding ’in, 2014 yılında yüzde 70 hissesini satın almasından sonra İzmirli tatlıcı Özsüt, yatırım atağına geçti.

Özdilek Holding Bolu'da yeni bir AVM açıyor!

Bolu'da 15 milyon dolarlık yatırımla yeni bir AVM açmak için düğmeye basan Özdilek Holding, 2017 yılında AVM sayısını 21'e yükseltmeyi hedefliyor.

İşbir holding 2014 mali tablosu Haberi

İşbir holding 2014 mali tablosu
İşbir Holding A.Ş tarafından 01/04/2014-31/12/2014  dönemine ilişkin Mali Tablo ilanı;


Dosya için