07 / 05 / 2024

İşbir Yatak projesi

İşbir Yatak projesi

Sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi ilke edinen yatak uzmanı İşbir Yatak, önümüzdeki yıllar için Adım Adım Oluşumu ile beraber kurum olarak yardımseverlik koşularına katılma kararı da aldı.

Foça'daki EKO Köy projesi tartışmalara neden oldu! İşin rengi inşaat başlayınca değişti!

İzmir Foça’daki “Ekolojik Köy” projesinde lüks villa yapımına başlandı. Çevreciler ve meslek odaları bunun bir rant projesi olduğunu iddia ederek, söz konusu projenin iptali istemiyle yargıya başvurdu.

1938'de Kalamış'a turistik bir otel projesi! Belediye otel inşaatı için etrafındaki arazileri istimlak etmiş!

1938'de Fenerbahçe Mesiresi Vekiller Heyeti kararı ile Kalamış'ta Belediye'ye ait olan araziye turistik bir otel inşa edilmek istenmiş.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 konutluk yeni proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için daha geri sayım başladı. Çatalca Ferhatpaşa'da yer alan projede tam 648 konut bulunuyor.

Vaat Holding, Suudi Arabistan'daki konut projesi için düğmeye bastı!

İnşaat, turizm, gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Vaat Holding, Suudi Arabistan üzerinden yurt dışı açılımını genişletecek. İlk etapta Suudi Arabistan’da bir konut projesi yapacak olan Grup, gıda alanında da süt ve ayrıca, salça fabrikası kuracak.

TOKİ'nin bir yeni projesi için daha tarih belli oldu! Hemen bakın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu İnebolu projesi için yeni tarih belli oldu. Verilen detaylara göre, Kastamonu TOKİ projesinde 71 konut yer alacak.

TOKİ'nin bir yeni projesi için daha beklenen gün geldi! Ucuz konut bekleyenler sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının bir yeni projesi için daha beklenen gün geldi... Ucuz konut bekleyenler TOKİ'nin bu projesini sakın kaçırmayın...

TOKİ bir yeni projesi için daha düğmeye bastı! Tam 280 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük projesi 13 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak. İşte Karabük TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Rahat bir uyku isteyenler kaçırmasın! İşbir Yatak’ta indirim fırsatı…

Uyku sağlığının olmazsa olmazı yatak, hem sağlık sorunu olanlar için iyi bir uykuyu garantiliyor hem de güne zinde başlamanızı garantiliyor.  İşbir Yatak’ta yılbaşına özel indirimler, yeni bir yatak almayı isteyenleri mutlu edecek.

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası'ndan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi!

Nef Vakfı ve İhtiyaç Haritası tarafından başlatılan ‘Bir Destek, Bir Yuva’ projesi ülkemizin dört bir tarafında süren yangınlar sonucu okulunu, konutunu, işini, geçim kaynaklarını kaybedenlere umut olacak.

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Fuzul Yapı Beşiktaş Projesi yıl sonunda satışta!

Balmumcu'da Boğaz manzaralı lüks bir konut projesi hayata geçirmek için düğmeye basan Fuzul Yapı patronu Zeki Akbal, yeni projesinde satışların sene sonu başlayacağını dile getirdi.

Bir İyilik Sıcak Bir Yuva projesi kapsamında yapılan 1753 konut teslim edildi!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV),Suriye'de savaş mağduru ailelere yönelik olarak başlattığı "Bir İyilik Sıcak Bir Yuva" projesi kapsamında hayata geçirdiği 1753 "iyilik konutu"nu teslim etti.

İşbir Yatak projesi Haberi

İşbir Yatak projesi

Sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi ilke edinen yatak uzmanı İşbir Yatak,  Adım Adım Oluşumu koşucularının 2 Mart 2014 tarihinde düzenlenen Uluslararası Öger Runtalya Maratonu’nda topladığı bağışlarla Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne aldığı 83 adet akülü tekerlekli sandalye için ViscoSit viskoelastik oturma minderi bağışında bulundu. İşbir Yatak, önümüzdeki yıllar için Adım Adım Oluşumu ile beraber kurum olarak yardımseverlik koşularına katılma kararı da aldı.


Tekerlekli sandalye kullananların oturmakla ilgili çeşitli sağlık sorunları yaşadıklarına şahit olan İşbir Yatak, bu rahatsızlığın etkilerinin azalmasına destek olan inovatif ürünü ViscoSit viskoelastik oturma minderi ile Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne destek oldu. Basınç azaltıcı özelliği ile oturma konforunu ve uzun süreli oturmaların yaratabileceği rahatsızlığı azaltan ViscoSit viskoelastik oturma minderi uyuşmaları önlüyor, sinirler ve kaslar üzerindeki gerginliği azaltıyor.


Bağışlarla alınan akülü...