30 / 04 / 2024

İşbir Yatak yeni pazarı

İşbir Yatak yeni pazarı

Avrupa Birliği’nin (AB) son yıllarda yaşadığı ekonomik kriz sebebiyle satın alma miktarının azalması ihracat yapan firmaları yeni pazar arayışlarına itti. İşbir Yatak, toplam 28 ülkeyle cirosunu ihracattan sağlıyor.

İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni evi almak için hane geliri en az ne kadar olmalı? Araştırma sonucu dudak uçuklattı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir hanenin yeni bir ev alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma yaptı. Buna göre, ilan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni evi satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin TL-373 bin TL arasında olması gerektiği sonucu ortaya çıktı

Birçok yeni özelliğiyle Hutt D10 çift hazneli airfryer görücüye çıktı!

Son zamanların hiç kuşkusuz en moda elektronik ev aletlerinden olan airfyer artık hemen her evde yerini almaya başladı. Hutt da bu konuda bir büyük bir adım atarak çift hazneli bir airfryer üretti.

Yeni torba meclise geliyor: Deprem yasası, kiralık evler ve emekli zammı gündemde 

Ekonomik ve sosyal güvenlik konularında birçok yeni düzenleme Meclis'in gündemine geliyor. Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği bu reformlar, sırasıyla Meclis'e sunulacak. İlk kapsamlı kanun teklifinin hazırlıkları da başlatıldı. İşte bu ilk torba nelerin yer alacağına dair bilgiler…

Yeni öğretmen alım takvimi Ekim'de açıklanacak! Bakandan son dakika müjdesi!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, konuk olduğu bir programda yeni öğretmen alım takviminin açıklanacağı tarihi duyurdu. İşte Bakan Tekin'in o açıklaması...

O banka bomba müjdeyi duyurdu! Müşteriler buna çok sevinecek!

Düzenlediği kampanyalarla müşterilerine gerek hediye puan kazandıran gerekse de çeşit çeşit avantajlar sunan Denizbank, yeni bir kampanya hazırladığını duyurdu. Denizbank, düzenlediği kampanya kapsamında İşbir Yatak’tan yapılacak alışverişlerde ek taksit imkânı sağlayacağını paylaştı.

İşte iOS 17 ile gelecek yeni özellikler

Apple, her sene yaptığı gibi iOS 17 ivonasyonlarını anlatırken iPhone'lara ilave edilecek fonksiyonların hepsinden bahsetmedi. iOS 17 beta 1, bir dizi yeni gizlilik ve emniyet fonksiyonuna sahip.

Sigortalı olanlara muhteşem bir müjde daha! 5 yıl erken emekli olabilirsiniz

Önümüzdeki zamanda emeklilik sahasında birçok yeni katkı sunulacak. Çalışmaya devam eden EYT'liler için prim indirimleri sunulurken, esnafa düşük prim ödemeleriyle beraber ek faiz katkısı sunulacak.

O ilimizde belediye birçok yeni işyerinin ihalesini yapıyor! 50 bin 700 TL’den başlıyor…

Belediye yeni sanayi iş yerinin satış ihalesini yapacağını duyurdu. İşte yatırımcıların merak ettiği detaylar…

Son dakika haberi! İcra takipleri durduruldu! Daha birçok yeni karar açıklandı! Hemen bakın!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük deprem felaketi nedeniyle ilan edilen Olağanüstü Hal kapsamında ilk düzenleme yayınlandı. Buna göre icra takiplerinin durdurulması başta olmak üzere birçok yeni karar yayımlandı. İşte detaylar…

Android 14 özellikleri nedir! İşte yeni güncellemeyi alacak telefonlar

Android 14, Android cihazlara bir dizi yeni özellik ve iyileştirme getirecek şekilde ayarlanmış, Google'ın mobil işletim sisteminin en son sürümüdür . 

Rahat bir uyku isteyenler kaçırmasın! İşbir Yatak’ta indirim fırsatı…

Uyku sağlığının olmazsa olmazı yatak, hem sağlık sorunu olanlar için iyi bir uykuyu garantiliyor hem de güne zinde başlamanızı garantiliyor.  İşbir Yatak’ta yılbaşına özel indirimler, yeni bir yatak almayı isteyenleri mutlu edecek.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı kaç TL olacak? Yeni maaşlar bir bir hesaplandı! Şimdi bakın

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni yıl zammı bir bir hesaplandı. Yeni zamlı maaş rakamlarını gören şok oldu! İşte pek çok vatandaşın merak ettiği o yeni zamlı maaşlar...

LG’nin en yeni buzdolaplarının fiyatları ne kadar? LG Buzdolabı fiyatları kaç TL? 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Buzdolabı almayı düşünüyorsanız, LG üstten buzluklu buzdolaplarının fiyatları açıklandı. LG buzdolaplarında birçok yeni teknolojisinin kullanılmasının yanında iç hacimleri oldukça geniştir. Geniş ailelerin tercih edebileceği LG buzdolapları 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

İşbir Yatak yeni pazarı Haberi

İşbir Yatak yeni pazarı

Oluşan pazar açığını kapatmak isteyen İşbir Yatak, Ortadoğu ülkelerine yöneldi. Mısır, Suudi Arabistan, Irak, Katar, Sudan ve Yemen gibi ülkelerde pazar payını büyüten marka, yurtiçindeki yeni uyku merkezi konseptini yurtdışında da uygulamaya başladı.


İşbir Holding şirketlerinden olan İşbir Yatak, cirosunun yaklaşık yüzde 15’ini ihracattan sağlıyor. AB ve Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere toplam 28 ülkeye ihracat gerçekleştiren şirketin öncelikli hedefi yurtiçinde ve dışında satış noktalarını artırmak. Bu yıl yurtdışında 30 franchise uyku merkezi açacak olan İşbir Yatak, yurtiçinde ise 50 münhasır uyku merkezi ve 50 corner satış noktası açmayı planlıyor. Şirket, 2015 yılından itibaren Turquality kapsamında başta Almanya, Danimarka, Hollanda, Fransa ve Suudi Arabistan olmak üzere 4 yıl içerisinde toplam 20 adet hedef ülkede yatırım yapacak. İşbir Yatak ayrıca Samsun,...