30 / 04 / 2024

İSG Avrasya fuarı

İSG Avrasya fuarı

İFO Fuarcılık tarafından 28-30 Nisan 2016 tarihlerinde ikincisi düzenlenecek olan “İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı İSG Avrasya”da, iş kazalarının önünü alacak yeni teknoloji, ekipman ve uygulamalar bir arada sergilenecek.

Yelken Kalıp'a Avrasya Pencere Fuarı’ndan yoğun ilgi!

Yelken Kalıp A.Ş. katılım gösterdiği Avrasya Pencere Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Firma, 4 binden fazla ürün çeşidini müşterileriyle buluşturdu.

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

TEM Avrasya Evim Türkiye Fuarı’na katılıyor!

TEM Avrasya projesi, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Duesseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılmak üzere Avrupa’ya gidiyor.

Avrasya Kapı Pencere ve Cam Fuarı'nda 3. havalimanı konuşuldu!

Avrasya Kapı, Pencere ve Cam Fuarı 2018 kapsamında REED TÜYAP ve Glass Performance Days (GPD) iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Cam Temalı Eğitim Etkinliği yapıldı. 

Çinliler Avrasya Asansör Fuarı 2019 için rezervasyon yaptı!

Avrasya Asansör Fuarı gerçekleşti. CNR EXPO’nun ev sahipliği yaptığı fuar, 30 ülkeden gelen 32 bin 922 sektör profesyoneli ağırladı.

3. Uluslararası Asansör Fuarı 23 Mart'ta!

Avrasya Asansör - 3. Uluslararası Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı gerçekleşecek. Fuar, 23 Mart 2017 günü saat 11:00 ile 12:00 arasında düzenlenecek.

Sistem Alüminyum pencere fuarına damga vurdu!

18. Avrasya Pencere Fuarı 8-11 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlendi. Fuara katılan Sistem Alüminyum en fazla ziyaretçi ağırlayan stantlardan biri oldu.

Avrasya 2017 Fuarı, 1000’den fazla Rus ziyaretçiyi ağırlayacak!

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı yarın başlıyor. Fuarda bu yıl 1000’den fazla Rus ziyaretçi ağırlanması bekleniyor.

Avrasya Fuarı'nda Cam semineri başlıyor!

Avrasya Cam Fuarı ile birlikte eş zamanlı gerçekleşecek olan Glass Performance Days ekibi, ‘Mimarlar ve Tasarımcılar için Cam’ ve ‘Cama Değer Katmak’ konulu iki farklı oturuma imza atıyor.

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı 8 Mart'ta kapılarını açıyor!

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017 Fuarı bu yıl TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 8-11 Mart 2017 tarihler arasında kapılarını açıyor. Fuar, sektör profesyonellerini aynı çatı altında buluşturacak.

Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarı 8 Mart'ta açılıyor!

Avrasya Bölgesi’nin ise en büyük ihtisas fuarı Avrasya Pencere, Kapı ve Cam 2017 Fuarları 8 Mart Çarşamba günü saat 10.00'da açılıyor.

Avrasya Pencere Fuarı 8-11 Mart'ta!

TÜYAP’ta 18’inci kez düzenlenecek olan Avrasya Pencere Fuarı, 8-11 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara 26 ülkeden 665 firma fuara katılacak.

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı 8 Mart'ta başlıyor!

Pencere, cam ve kapı endüstrisinin Avrasya Bölgesi’ndeki bir numaralı ticaret platformu olan Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı 2017 8-11 Mart 20107 tarihleri arasında gerçekleşecek.

İSG Avrasya fuarı Haberi

İSG Avrasya fuarı

İFO Fuarcılık tarafından 28-30 Nisan 2016 tarihlerinde ikincisi düzenlenecek olan “İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı İSG Avrasya”da, iş kazalarının önünü alacak yeni teknoloji, ekipman ve uygulamalar bir arada sergilenecek. Fuar kapsamında gerçekleştirilecek konferanslarda ise iş sağlığı ve güvenliğine dair farklı sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırılacak. Ayrıca Tüyap Beylikdüzü’ndeki organizasyon süresince “Serbest Kürsü”de, konusunda öncü isimlerin söz alacağı 10’ar dakikalık mini oturumlar yapılacak. 


Bu yıl ikinci kez kapılarını açacak olan İSG Avrasya 2016’nın konferans başlıkları belli oldu. “Fuarımızı ziyaret edecek sektör profesyonelleri, kendi faaliyet alanlarına ilişkin kaza önleme, iş güvenli ve risk yönetimi alanlarındaki yenilikleri bir arada görebilecek. Gerçekleştirdiğimiz tüm fuarlarda olduğu gibi İSG Avrasya’yı da sadece bir ticari organizasyon olmaktan öte, aynı zamanda uluslararası bilgi paylaşım platformu olarak kurguladık”...