07 / 07 / 2024

Isı yalıtımıyla faturaları düşer mi

Isı yalıtımıyla faturaları düşer mi

Makine Mühendisi Güngör Kaya, serin havaların kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde binalarda alınması gereken yalıtım tedbirleri hakkında uyarılarda bulundu

Yalıtım yaptırmadan önce okuyun! Yalıtım hakkında en çok sorulan 9 soru ve cevabı!

İzocam, "Isı yalıtımı zamanla etkisini kaybeder mi? Yalıtım, yaz aylarında çatı katlarındaki bunaltan sıcaklara çare olur mu? Yalıtımla faturalarımda ne kadar tasarruf sağlarım?..."  sorularına açıklık getirdi.

Isı yalıtımıyla faturayı yüzde 50 düşürmek mümkün!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe yaptığı açıklamada, “Isı yalıtımına yaptığımız yatırım ısıtma faturalarından yaklaşık yüzde 50 tasarruf sağlanıyor" dedi.

Binalarda gürültüden kurtulmak ses yalıtımıyla mümkün! 

İZODER Başkanı Levent Gökçe, binalarda gürültüden kurtulmanın ses yalıtımıyla mümkün olduğunu belirtti...

Isı yalıtımıyla faturanızı yüzde 50 düşürebilirsiniz!

Isı yalıtımıyla faturanızı yüzde 50 düşürmeniz mümkün. Peki ısı yalıtımında nelere dikkat edilmeli?

Su yalıtımıyla binaların kaderi değişecek!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, "Bugünkü topladığımız verilere göre binalarımızın ortalama ömrü 30 yıl. Bu binaları su yalıtımıyla yaparsanız bina ömürlerini 80-100 yıla taşımak mümkün olacak. Yönetmeliğin asıl katkısı bu olacak." dedi.

Isı yalıtımı ile faturalardan tasarruf etmek mümkün!

Doğalgaz faturasının bütçelerdeki payının artacağı kış mevsimi yaklaşırken Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, ‘DOĞRUSU’ kampanyasıyla binalarda ısı yalıtımının önemine dikkat çekiyor.

Day Hal İnşaat Isı Yalıtım İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Day Hal İnşaat Isı Yalıtım İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi 100 bin TL sermaye le bugün Necdet Yılmaz ve Saim Topalar imzasıyla kuruldu.

Isı yalıtımıyla faturalar yüzde 60 düşüyor!

Makine Mühendisi Güngör Kaya, serin havaların kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde binalarda alınması gereken yalıtım tedbirleri hakkında uyarılarda bulundu

Altınsoy Isı Yalıtım Söve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınsoy Isı Yalıtım Söve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsa Altın, Musa Altın, Ziya Altın ortalığıyla 15 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Eskipınar Caddesi'nde kuruldu.

Emrullah Eruslu: Isı yalıtımı yapılarak fatura düşürebilir!

Dondurucu soğukların etkisini hissettirmesi, akıllara doğal gaz faturalarını ve ısınma masraflarını getirdi. Isı Yalıtım Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, "Vatandaş ısı yalıtımı yaparak faturayı düşürebilir" dedi

Binalarda ısı yalıtımıyla ilgili standartlar uygulanamıyor!

Binalarda ısı Yalıtım kuralları ile ilgili standartlar, Resmi Gazete’de yayınlanmadığı için uygulanamıyor. Bu durum enerji kullanımını arttırıyor.

Mersin'de binalarda ısı yalıtımı semineri düzenlendi!

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) firmalarından Teknopanel sponsorluğunda, "EPS Mantolama Sistemi ile Binalarda Isı Yalıtımı ve Enerji Tasarrufu" başlıklı seminer düzenlendi.

Konutların kentsel dönüşümünde ısı yalıtımına dikkat edilmeli!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, kentlerdeki yerleşimin daha iyi hale getirilmesi amacıyla kutlanan Dünya Konut Günü'nde kışın ısınma maliyetinin en önemli faktör olan binalardaki ısı yalıtımına dikkat çekti.

Isı yalıtımıyla faturaları düşer mi Haberi

Isı yalıtımıyla faturaları düşer mi


Makine Mühendisi Güngör Kaya, serin havaların kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde binalarda alınması gereken yalıtım tedbirleri hakkında uyarılarda bulundu. Kaya, yaptığı açıklamasında binalarda gerçekleştirilecek basit ama önemli yalıtım tedbirleri sayesinde enerji ve doğalgaz faturalarında yüzde 60 oranında tasarruf edebileceğine dikkat çekti.


Makine Mühendisi Güngör Kaya, ülke genelindeki enerji tüketiminin büyük çoğunluğunun binaların ısıtması ve soğutmasında ortaya çıktığına dikkat çekti. Kaya, ‘Binalarda yapılacak basit yalıtım ile hem gereksiz enerji tüketimi ortadan kalkar hem de gerçekleştirilecek enerji tasarrufu sayesinde kabarık faturaların önüne geçilerek, önemli bir bütçe tasarrufu sağlanır’ dedi. Yaptığı açıklamasında ülke genelinde 25 milyon civarında konut olduğuna dikkat çeken Makine Mühendisi Güngör Kaya, bu rakamın sadece dörtte birinde ısı yalıtımının bulunduğunu söyledi. Beş yıldır binalardaki ısı yalıtımı üzerinde araştırmalar yürüttüğünü ifade...