18 / 05 / 2024

ışık gökkaya kentsel dönüşüm

ışık gökkaya kentsel dönüşüm

GYODER Başkanı Işık Gökkaya, 2014'te gerçekleşecek seçimlerin kentsel dönüşüm sürecini yavaşlatacağını düşünüyor...

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde ışık göründü!

Kadıköy Fikirtepe'de 14 senedir süren kentsel dönüşümde 61 proje adasında ışık göründü. Bölgede bir an önce inşaatlara başlanması planlanırken, Ocak'ta bölgenin şantiye alanına dönmesi öngörülüyor.

İstanbul'un en büyük gündemi kentsel dönüşüm!

İBB İştiraki KİPTAŞ İstanbul'un çeşitli ilçelerinde kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmek için çalışmalara başladı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, şehirde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi yarın yapılacak.

Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi Kepez'i değerlendirecek!

Antalya Kepez Belediyesi'nin tüm aşamalarını şeffaflık ilkesi içerisinde kaldığı 'Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi' hızla sürüyor. Başkan Hakan Tütüncü, projenin hayata geçirildiği mahallede bulunan şantiye alanını gezip çalışmaları inceledi.

Hakkari'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hakkari'mize 11 milyar liralık yatırım yaptık ve bu yatırımların bir kısmı bitti, bir kısmı da devam eden yatırımlar. Artık gündemimizde yeni parklar, bahçeler, kentsel dönüşüm projeleri var" dedi.

Kepez Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atıldı!

Kepez Belediyesinin, tüm aşamalarını şeffaflık içerisinde sürdürdüğü, ihalesini canlı televizyon yayını ile yaptığı Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nin protokolü de noter huzurunda imzalandı.

Sakarya Büyükşehir'in gündemi kentsel dönüşüm!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri Erenler ve Serdivan Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Erenler Belediye Başkanı Kılıç’a yapılan ziyarette ise gündem kentsel dönüşüm oldu.

Ankara'da gündem kentsel dönüşüm!

Altındağ ve Mamak’ın belediye başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'ya 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Görüşmelerin gündemi "kentsel dönüşüm" oldu.

Işık Gökkaya, Yeşil Yatırım'dan ayrıldı!

Işık Gökkaya, Yeşil Yatırım Holding'in yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliğinden istifa ederek ayrıldı...

Küçük Armutlu'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul'da Sarıyer'e bağlı Küçük Armutlu'da kentsel dönüşüm başlıyor. Açıklanan imar planına göre, 140 hektarlık alan üzerinde 3 bin 498 yapı yıkılacak..

Ayhan Önal: Gökdelenle kentsel dönüşüm olmaz!

MHP Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Önal, Bursa Büyğkşehir Belediyesi'nin çalışmalarını destekleri. Önal "Gökdelenle kentsel dönüşüm olmaz" dedi.

ışık gökkaya kentsel dönüşüm Haberi

ışık gökkaya kentsel dönüşüm
Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Işık Gökkaya, kentsel dönüşüm hakkında konuştu. Başkan Işık Gökkaya, kentsel dönüşümün gerçekleşeceği yerlerde oturanların yüzde 70'inin orta ve dar gelirli kesim olduğunu ve yeni konutların vatandaşın bütçesini aşmaması gerektiğini belirtti. "Konutlar yıkılıp yeniden yapılmalı hatta şehirler yeniden planlanmalı" diyen Gökkaya, kentsel dönüşümde karşılaşılacak en büyük problem vatandaşların 1 daire yerine 2 daire istiyor olmaları diye konuştu. Işık Gökkaya 2014'te gerçekleşecek seçimlerin kentsel dönüşüm sürecini yavaşlatacağını düşünüyor. Gökkaya, daha önce kentsel dönüşüm yapmış ülkelerin örnek alınması gerektiğini belirtti. Buna örnek olarak İngiltere'yi veren Gökkaya, "Önce mahallede bir şirket kurulur. O şirker konutları yapar. Herkes hak ettiği konutu alır ortada kalan para ise hissedarlar arasında ortak bir şekilde dağıtılır"...