06 / 05 / 2024

ışık söndürme etkinliği ne zaman

ışık söndürme etkinliği ne zaman

Küresel ısınmaya dikkat çekmek için 2007 yılında Avustralya’da başlatılan ‘Dünya Saati’ organizasyonuna bu yıl ilk kez İstanbul’un tarihi camileri de destek verecek. Tarihi 6 cami çevre için ışık kapatacak.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için imzaları attı!

Emlak Konut GYO tarafından Malatya Merkez 1. Etap 2. Kısım ve 2. Etap 2. Kısım deprem konutları için sözleşmeler imzalandı. İşte sözleşme bedelleri...

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Çanakkale cayır cayır yanıyor! Son dakika: 7 ev hasar gördü, 9 köy boşaltındı, Çanakkale Boğazı kapatıldı!

Çanakkale'de merkeze bağlı Kayadere köyü yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, orman yangınına sabah saatleri itibarıyla 7 yangın söndürme uçağı ve 22 helikopterle havadan müdahalenin sürdüğünü bildirdi.

Hükümet vergide reform yapmak için kolları sıvadı! Yeni düzenleme geliyor

Hükümet vergide reform yapmak için kolları sıvadı. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz vergi sisteminin sadeleştirilmesine yönelik beklentinin olduğunu söylemişti. Hazırlanan düzenlemeye göre vergi türlerinin azaltılması için düğmeye basıldı.

Çıraklık Sürecindeki Gençlerin Emeklilik Haklarına Kavuşması Yakın mı?

EYT düzenlemesinin ardından çıraklık sürecindeki çalışanlar için de emeklilik düzenlemelerinin yapılması planlanıyor. Çıraklık sürecinde olan bireylerin emeklilik durumu hükümetin aldığı karara bağlı olacak. SGK’dan ise staj ve çıraklık sigortası için son tablo hazırlandı. 

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın ticari ünite sayısı değişti! 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın ticari ünite sayısının değiştiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO - THY Yenişehir Evleri 2. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'de hayata geçireceği Yenişehir Evleri 2. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

BİSAM yeni verileri açıkladı! İşte yeni açlık sınırı

BİSAM'ın açıklamasını yaptığı Nisan ayı için açlık ve yoksulluk sınırı bilgilerine göre; Türkiye’de sağlıklı ve dengeli beslenmenin bedeli günlük olarak 327 TL, açlık sınırı ise 9 bin 814 TL'ye erişti. Yoksulluk sınırı ise 33 bin 948 TL olarak kayıtlara geçti.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için ruhsat alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım için 192 adet Bağımsız Bölümün yapı ruhsatları alındı. İşte ayrıntılar...

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı: Binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacak!

TBMM Deprem Komisyonu ve Bayındırlık, İmar Komisyonu CHP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek İstanbul'da, olası bir depremde binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacağını söyledi.

Sosyal yardım ödemelerinde büyük sürpriz! Yaşlı aylığı, engelli aylığı, Evde bakım parası, SED desteği.. Hepsi zamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardım ödemeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Sosyal yardım ödemelerinde büyük sürpriz! Yaşlı aylığı, engelli aylığı, Evde bakım parası, SED desteği.. Hepsi zamlandı!

ışık söndürme etkinliği ne zaman Haberi

ışık söndürme etkinliği ne zaman

Süleymaniye, Sultanahmet ve Fatih camileri ‘yeşil bir dünya’ için bugün saat 20.30’da 1 saatliğine ışıklarını kapatacak. Dünya Doğal Hayatı Koruma Vakfı, (WWF) 2007’de Avustralya’da başlattığı 2008’de de tüm dünyaya yayılan ‘Dünya Saati’ uygulamasıyla iklim değişikliği başta olmak üzere tüm çevre sorunlarına dikkat çekmeyi amaçlıyor. Geçtiğimiz yıl 2 milyar insanın katıldığı kampanyaya 2009’dan bu yana Türkiye de destek veriyor. Eyfel Kulesi, Kolezyum, Empire State, Big Ben, Kremlin Sarayı gibi ikonik yapıların 1 saat karartıldığı uygulama kapsamında bu sene Türkiye’de bir ilk gerçekleşecek. Geçmiş yıllarda olduğu gibi Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri, Dolmabahçe Sarayı, Ayasofya, Beylerbeyi Sarayı, Galata Kulesi ve Kız Kulesi’nin yanı sıra bu yıl İstanbul’un 6 tarihi camiinde de ışıklar kapatılacak. Sultanahmet, Süleymaniye, Fatih, Nuruosmaniye, Ortaköy ve Yeni...